Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2011. June 02. - 23:22
Posted 2011. June 02. - 23:09
Esetleg a titkos tipped is megoszthatnád velünk !
Szerintem is nagyon jó gumik de eszméletlen drágák.
Posted 2011. June 02. - 23:01
Már a németek is szoknak le a schwalberol a franciák meg sosem élvezték az "über" gumákat.
Michelin Latex belsö az pár év mulva veszithet lyuk nélkül is sok levegöt.
Posted 2011. June 02. - 22:47
Posted 2011. June 02. - 20:29
Posted 2011. June 02. - 18:00
De sokan teszik elõre a Nobby-t és hátra Rálfit.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. June 02. - 17:42
Schwalbe gumik összeállításában ki mire esküszik?
E - H
Rocket Ron - Racing Ralph
Nobbi Nic - Racing Ralph
Racing Ralph - Racing Ralph
Nobby Nic - Nobby Nic
Vagy?
Posted 2011. June 01. - 09:06
a szeleppel szemben a latexen toltad át?a megakasztós cucc már nekem is tört le másik belsõnél,akkor megpróbálom kicserélni azt is.a szelepszár vége le van lapolva,azt egyszerûen lereszelted,mikor az újat toltad a helyére?Nekem egyszer letört a szelepszár a kis megakasztó anyával, úgy emlékszem nem bontható, átböktem a gumin (igaz majd meggörbültem mire sikerült) majd ugyanazon a lyukon ment vissza a hibátlan szár, azóta is tökéletes egy átlag folttal.
Posted 2011. June 01. - 07:33
Nekem 2.2es gumim van. Az nagyon gond neki? Gondolom ha rendellenesen túl van feszülve egy belsõ akkor az már kevésbé tud ellenállni a tûskéknek, ha latex, ha butil.
a gyakori fujas miatt mindegy, hogy 10%al gyorsabban ereszt le esetleg. ht 29erben majd ujra kiprobalom a kenyelmi faktor es a gordules miatt, ossztelosban nem volt egyertelmuen elonyos osszessegeben.
Posted 2011. June 01. - 06:38
Aki lusta pumpálni, az inkább sörözzön, ne bringázzon. Szerintem nem megterhelõ minden tekerés elõtt rászánni fél percet a keréknyomás ellenõrzésére, ha cserébe csökken a gördülési ellenállás és nõ a defektállóság.
a tökömnek van kedve minden reggel pumpálni a retyvás biciklit
sporteszközbe mondjuk még elmegy
Posted 2011. May 31. - 23:06
Láttam már belsõt felfújva, és tudom, hogy átmérõben sokat nyúlnak (26os belsõ 29esbe), de keresztmetszetben szerintem más a helyzet. De mindegy, nekem egy egyszerû "nem" is elég lett volna.
Tapasztalatok szerint a Michelin a jobb, ha 29×2,4-es gumiba jó a 26-os latex, az neked már elég bizonyíték?
Aki lusta pumpálni, az inkább sörözzön, ne bringázzon. Szerintem nem megterhelõ minden tekerés elõtt rászánni fél percet a keréknyomás ellenõrzésére, ha cserébe csökken a gördülési ellenállás és nõ a defektállóság.
Posted 2011. May 31. - 21:11
Menet elõtt autós kompresszorral feltolom azt jónapot. Megéri, mert a Double Defense-el karöltve, még defektet sosem kaptam vele.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. May 31. - 21:03
Posted 2011. May 31. - 20:51
...
Láttam már belsõt felfújva, és tudom, hogy átmérõben sokat nyúlnak (26os belsõ 29esbe), de keresztmetszetben szerintem más a helyzet. De mindegy, nekem egy egyszerû "nem" is elég lett volna.
Posted 2011. May 31. - 19:43
ha már latex belsõ,a szingó szelepes michelin latex belsõben lehet szelepet cserélni?az egyik belsõm ott engedi a levegõt
Nekem egyszer letört a szelepszár a kis megakasztó anyával, úgy emlékszem nem bontható, átböktem a gumin (igaz majd meggörbültem mire sikerült) majd ugyanazon a lyukon ment vissza a hibátlan szár, azóta is tökéletes egy átlag folttal.
Posted 2011. May 31. - 19:32
Nekem 2.2es gumim van. Az nagyon gond neki? Gondolom ha rendellenesen túl van feszülve egy belsõ akkor az már kevésbé tud ellenállni a tûskéknek, ha latex, ha butil.
...
Ugyanúgy foltozható. Nem értem miért nem hiszel a latexben, kérdezd Dantét, mielõtt elköltözött ugyanarra csapattunk az akácosokban és nem kaptunk defektet a sok kis tüske/tövis miatt. Oké, egyszer egy 3centis tövis átment rajta, de 3év alatt 1 defekt szerintem belefér. 29"-es kerékben is 26"-os latexet használok, szóval ki van nyújtva rendesen, mégsem kaptam vele defektet, se szúrást, se felütést. És nem használok defektvédett gumikat. A sokak által fikázott Continentalokkal sem.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 31. - 19:25
Vittoria fele annyi.
Vittoria Latex MTB belsõ / MTB / Kerekek - bikewebshop.hu
Posted 2011. May 31. - 18:03
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2011. May 31. - 17:55
Valaki fel tudja sorolni a különbségeket pro és kontra a Schwalbe Marathon Plus Tour és Marathon XR között?
Ha jól látom a Marathon XR-t már nem nagyon lehet kapni. Mintázatra nekem úgy tûnik, hogy azonos felhasználói körnek készült, de más a defektvédelmük.
Valaki felhomályosítanana a témában?
Posted 2011. May 31. - 17:34
ha már latex belsõ,a szingó szelepes michelin latex belsõben lehet szelepet cserélni?az egyik belsõm ott engedi a levegõt
Ha szétszedhetõ (lapolt a felsõ menetes rész) akkor igen.
A sebesség mindent megold.

Sign In
Create Account

Back to top