Próbálj ki egy pár latex belsõt, a gödöllõi-dombság akácosaiban is mûködik.
Néztem ma ezt a Slime lötyit boltban. 500ml 3800 forint. ebikenál 2300...

Amúgy latex belsõ ugyanúgy foltozható mint a normál butil?
Próbálj ki egy pár latex belsõt, a gödöllõi-dombság akácosaiban is mûködik.
Najó... 5km-t mentem a hétvégén és megint lett egy pici lyuk az elsõ kerékben. Mit ajánlotok?
Sziasztok! Kéne segítsetek nekem! Le akarom cserélni a hátsó illetve az elsõ gumimat, maxxist vennék de nm tudom, hogy milyet. Azt mondják, hogy a High Roller könnyen kap defektet, Az Ignitor gyorsan kopik, s a Medusa csak a sárban jó! Nos nekem 26x1.9es kéne, kéne váltsak 2.1rõl. 81kg vagyok. Mit ajánlotok? Évente kb 6 maratonon veszek részt! Én jelenleg a Rancheróra szavazok elõl és hátul is! Segítsetek! Köszi!
Megfordítottam a hátsót. Azt még nem tudom, mennyivel kapaszkodik jobban, de a bringa iránytartása lényegesen jobb lett. Eddig minden kanyarnál olyan érzésem volt, mintha a hátsó kerék ki akarna csúszni alólam. Ez most elmúlt, szépen, íven kanyarodik a masina, nem kell állandóan korrigálni. Kösz!Hátulra úgy ragd jobban kapaszkodik.
Prevent defekt tömítõ spray! Autókhoz való, de nekem bevált! Persze csak apró lukakra ajánlott!
Ne az akácosban tekerj
Elsírnám magam, ha hetente 2 defektet szerelhetnék, válts rendszert, akármilyet, tejjel, latexbelsõvel, mert ez elég katasztrofális statisztika. 6000 km-re jut egy defektem, s az vágás.
Ízre nem, tapasztalat.
Az a 2-7 hónap (szeretem az ilyen szûk intervallumokat...
) honnan számítódik?
A notubes dobozára az van írva, hogy átlagosan 2-7 hónapig jó. Száraz klímában és melegben gyakrabban kell ellenõrizni. Most haszálom elõször, nem tudom mi lesz vele.
A no-flats kb olyan mint a tej, nemcsak színre hanem állagra is.