Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Samorost

Samorost

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Hátulra úgy ragd jobban kapaszkodik.

Megfordítottam a hátsót. Azt még nem tudom, mennyivel kapaszkodik jobban, de a bringa iránytartása lényegesen jobb lett. Eddig minden kanyarnál olyan érzésem volt, mintha a hátsó kerék ki akarna csúszni alólam. Ez most elmúlt, szépen, íven kanyarodik a masina, nem kell állandóan korrigálni. Kösz!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Larsen TT, Ranchero, mind a kettõ jó választás. Mindkettõ volt, szerettem õket. Az Aspent érdemes lenne még megnézni. Mindegyik kemény, száraz talajra való.

jancsi90

jancsi90

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok! Kéne segítsetek nekem! Le akarom cserélni a hátsó illetve az elsõ gumimat, maxxist vennék de nm tudom, hogy milyet. Azt mondják, hogy a High Roller könnyen kap defektet, Az Ignitor gyorsan kopik, s a Medusa csak a sárban jó! Nos nekem 26x1.9es kéne, kéne váltsak 2.1rõl. 81kg vagyok. Mit ajánlotok? Évente kb 6 maratonon veszek részt! Én jelenleg a Rancheróra szavazok elõl és hátul is! Segítsetek! Köszi!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Elvileg esemény utáni cucc, be kell fújni a kerékbe a szelepen keresztül, rámpumpálni és forgatni a kereket közben. Gondolom ez ugyanez a latex csak akkor nyomod be ha gáz van. Egyszer használtam ilyet és semmit nem ért, igaz az felütés volt, talán nagy volt neki a lyuk és tapasztalatlan is voltam, kapkodni kellett. Inkább hordok foltot+ragasztót, belsõt.

Ma kipróbáltam a 2 bart elöl-hátul (82kg vagyok éppen + biciklin karácsonyfadíszek), lefelé nagyon biztonságos érzést ad és felfelé sem éreztem, hogy nehezebben tekernék. Aszfalton sem éreztem, hogy jobban fog. Elöl a Maxxis Ardentet minimum 2.5 baron kellene használni, odacsaptam egy éles sziklának véletlenül, de semmi baja nem lett semminek.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Prevent defekt tömítõ spray! Autókhoz való, de nekem bevált! Persze csak apró lukakra ajánlott!

Az ilyen esemény utáni cucc? Vagy állandó védelem mint a "tejek"?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Prevent defekt tömítõ spray! Autókhoz való, de nekem bevált! Persze csak apró lukakra ajánlott!

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Ne az akácosban tekerj :)

De itt mindenfelé csak akácos van. :)

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás
Ne az akácosban tekerj :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Elsírnám magam, ha hetente 2 defektet szerelhetnék, válts rendszert, akármilyet, tejjel, latexbelsõvel, mert ez elég katasztrofális statisztika. 6000 km-re jut egy defektem, s az vágás.

Najó... 5km-t mentem a hétvégén és megint lett egy pici lyuk az elsõ kerékben. Mit ajánlotok?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha köves is akkor magasabb, ha nincs kõ akkor alacsony.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Egy általános gumis kérdésem lenne. Közepesen saras terepre melyik gumi kombit érdemesebb használni. 2db 2.1 Smart Sam vagy 2,25 Rocket Ron elõre, hátra pedig 2.25 Racing Ralph. Ilyen gumijaim vannak, és sosem tudom eldönteni. És még valami, sárban is alacsony nyomáson, vagy akkor érdemesebb nagyobb nyomást használni?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Jó ötlet. Gondolom évente (szezon elõtt) nem árt leszedni és kitakarítani, mert pár év töltögetés után el tudom képzeni mi gyûlhet fel a kerékben. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hogy mennyit agyaltok ezen...

Betöltöd. Persze kicsit többet, mint kellene, menjen bele bõven. 3 hónap után néha ellenõrzöd - lötyög? Igen, jó. Nem, sõt, kopog :D, akkor mehet még bele. Ha kiszárad, akkor a latex összeáll egy pici gumilabdává, folyadék nélkül, lehet vele rágózni, bár nincs jó íze.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Ízre nem, tapasztalat. ;)

Gratula, én inkább maradok az eredeti tejnél. :)

Az a 2-7 hónap (szeretem az ilyen szûk intervallumokat... :D ) honnan számítódik?

Nyilván a legutóbbi töltéstõl / ellenõrzéstõl. Nem szívesen szedném le a gumit feleslegesen, más megoldás nincs az ellenõrzésre? Kíváncsi lennék mi lesz vele, elpárolog, megkeményedik, rárakódik a gumira?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A notubes dobozára az van írva, hogy átlagosan 2-7 hónapig jó. Száraz klímában és melegben gyakrabban kell ellenõrizni. Most haszálom elõször, nem tudom mi lesz vele.

Az a 2-7 hónap (szeretem az ilyen szûk intervallumokat... :D ) honnan számítódik?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A no-flats kb olyan mint a tej, nemcsak színre hanem állagra is.

Ízre nem, tapasztalat. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
A notubes dobozára az van írva, hogy átlagosan 2-7 hónapig jó. Száraz klímában és melegben gyakrabban kell ellenõrizni. Most haszálom elõször, nem tudom mi lesz vele.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ahogy olvasgattam anno, nem szárad bele.

én azt olvastam itt korábban, hogy pár hónapig jó a cucc

de utána mi lesz vele? fõleg azzal, ami a belsõben van

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Én inkáb bazt kérdeztném, hogy mennyi ideig bírja egy töltés? És mi lesz azzal ami beleszárad?

Ahogy olvasgattam anno, nem szárad bele.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én inkáb bazt kérdeztném, hogy mennyi ideig bírja egy töltés? És mi lesz azzal ami beleszárad?