vegyél a felnidhez való autoszelepes belsõt. a presta azért lehetett kivágva, mert a vékony szelep könnyen ficánkol a tágas furatban.
A presta is alig fér át rajta.

vegyél a felnidhez való autoszelepes belsõt. a presta azért lehetett kivágva, mert a vékony szelep könnyen ficánkol a tágas furatban.
Azért ha végigondolod, hogy félig nyitott szeleppel vajon miért engedett le a gumi...
A régi belsõn mintha ki lenne szakadva a szelep.
Azért ha végigondolod, hogy félig nyitott szeleppel vajon miért engedett le a gumi....
De ha este beszereled, és reggel még jó, akkor biozonyosságot is kaphatsz.
HELP! Kezdek rohamot kapni... Tegnap defektet(????) kaptam: toltam a bringát a betonon, kicsit belógott az út menti gaz a kerékhez. Egyszercsak valami hangos sziszegést hallok a kerék felõl és látom, hogy tempósan megy ki belõle a levegõ. Halk anyázás, majd gumicsere. A régi belsõn mintha ki lenne szakadva a szelep. Felpumpálom, látszólag semmi baja. Ma reggel itthon is felfújtam, nem láttam, hogy ennyire gyorsan eresztene. Majd megnézem víz alatt is.
Presta szelepes és arra emlékszem, hogy a szelep tetején lévõ bigyó, amit be kell tekerni pumpálás után, csak félig (gyakorlatilag egyáltalán nem) volt lezárva: amikor véletlenül hozzáértem, a maradék levegõ kijött belõle. Amit nem értek: rajta volt a szelepsapka is. Elõfordulhat, hogy valóban semmi baja a guminak csak a rosszul lezárt szelep kezdett hirtelen ereszteni? (legalább másfél hete jártam vele így) Vagy biztos-ami-zicher, inkább kukázzam ezt a gumit? Kicsit sajnálnám, mert kb. fele olyan nehéz, mint a tegnap, hirtelen felindulásból vásárolt Continental...
26-os monti kerékre milyen aszfalt gumit ajánlotok? edzésre használnám, meg néha aszfaltos hegyi túrára.
Hali conti speed king 2.1 es másfél évig azzel versenyeztem és a sárba sem volt vele bajom pl tavaj nagykovácsi 11 ik helyen bejötem vele minden baj nélkül.ha kell van pár darab fölösbe szinte zsir uj kb 30km mentem vele max 40 et
Sziasztok xc-re kéne valami gumi ami nem túl drága néztem a Maxxis High Roller XC-t, meg a Conti X Kinget, ha esetleg valakinek valami tapasztalata van róluk megköszönném. Persze ha tudtok mást ajánlani ebbe az árkategóriába, az is jó. Valamennyire bírnia kéne az aszfaltot mert az erdõig el kell vele jutni.
Ilyen minõségû gumit az utolsó lepukkant bringa boltban is kapsz 2000ft-ért csak nem lesz rajta hogy merida egy kicsit több pénzért viszont már sokkal sokkal jobb gumit találnál.
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok olyan helyet, ahol vehetnék Merida Race 26-os köpenyeket? Az van nekem gyárilag, de lassan cserére szorulnak, de az égvilágon sehol nem találok.....
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok olyan helyet, ahol vehetnék Merida Race 26-os köpenyeket? Az van nekem gyárilag, de lassan cserére szorulnak, de az égvilágon sehol nem találok.....
nálam eddig elment 2 pár conti contact egyenként 10 ezer körül
és most van fent egy city contact, de az nagyon durva, olyan 8500 Km van benne (kicsit több is talán), és gyakorlatilag sem elöl, sem hátul nem látszik rajta különösebb kopás
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.