Continental Race King - akciósBoltban ha 3000-4000 alatt van akkor az általában B kategóriás (99%),
Akkor most errõl mit gondoljak? :confused:
Continental Race King - akciósBoltban ha 3000-4000 alatt van akkor az általában B kategóriás (99%),
Meg mégvalami: http://apro.bikemag....rias-l8078.html
Jól értem, a Continental Race King-bõl jó eséllyel szériahibás darabot kapok a boltokban?
+1: doboz nélküli, continental belsõ. Lehet számítani rá, hogy hamarabb tönkremegy, mint egy dobozos Maxxis?
Most mit mondjak erre? Gyõr környékén anno 1.75-ös Conti Country Ride-ot használtam, én azzal is elvoltam, a T-lope már csak a szélessége miatt is jobb lehet, az más kérdés, hogy megéri-e neked a valamennyivel gyorsabb aszfaltozás azt, hogy esetleg bizonytalanabb leszel lefelé.
csak gyor kornyeken kellene, bakonyban maradna a bevalt roro+rara kombo. milyen lenne pl egy schwalbe big applehoz vagy egy michelin country rockhoz kepest?
Sziasztok!
Maxxis Aspen-rõl mik a tapasztalatok?
Mivel õk forgalmazták itthó. de faktorneten nincs már (naprakész szokik lenni) rendelésre meg esélytelen sztem.
Eszembe jutott!!! Xfactornet-nél vettem! Nem õket mondják a legolcsóbbnak, de akkor épp náluk volt ez a gumi a legolcsóbb! Kérdezz rá ott, ha esetleg nincs, hátha tudnak hozni!
Engem érdekelne egy pár ilyen gumma, csak nem igazán találok sehol. Esetleg nem tudnál, tudnátok helyet, ahol beszerezhetõ.
Mennyire széles ez a 2.4. A Vredestein honlapját nézegettem ott 2.35-nek írják a legszélesebbet. Jelenleg 2.25-öst használok nagy bütykökkel.
Egyébként maratonra keresek valami használható gumit.
Tudod mi ebben a furcsa? Hogy a ralph elvileg jobb poros, száraz úton, mint a ron. Szerintem nem használod a gumi oldalbütykeit eléggé.
csak gyor kornyeken kellene, bakonyban maradna a bevalt roro+rara kombo. milyen lenne pl egy schwalbe big applehoz vagy egy michelin country rockhoz kepest?
baromi sok gumit vegigneztem, de vhogy az egesz ossztelos dologgal nehezen osszeegyeztetheto... mert pl a merev crossbringamon ugyanazon a terepeken elmentem mindenfele gond nelkul a 35os semislickel, csak ugye az eleve annyira raz, hogy nem kezd el az ember agyatlankodni vele lefele, mert erzem, hogy itt a vege, es ne tovabb. az fsrel ilyen jellegu terepen meg gyakorlatilag en vagyok a szuk keresztmetszet, a bringa "vegtelenul" terhelheto. a ralphot kanyarokban ereztem kevesnek, folyamatosan sodrodott szaraz poros talajon is (amin elmeletileg nagyon jo), a rocket ron sokkal stabilabb, "huzza" maga utan a bringat. a fenyvesutcan lefele 40-50 kozott siman szoktam menni (murvas, nehol sziklas enyhebb lejto, de eleg kanyargos) - itt van igazan elemeben a bringa, aztan lehet igy aszfalton se lesz jo, meg mar itt sem.
kellene meg egyket fele bringa
A sebesség mindent megold.
ha a Ralphot kevésnek érzed, akkor a T-lope-al esni-kelni fogsz.
vredestein tlope ilyen celra? egy ossztelosra menne, elvezetesebb legyen aszfalton is menni...
Engem érdekelne egy pár ilyen gumma, csak nem igazán találok sehol. Esetleg nem tudnál, tudnátok helyet, ahol beszerezhetõ.
Mennyire széles ez a 2.4. A Vredestein honlapját nézegettem ott 2.35-nek írják a legszélesebbet. Jelenleg 2.25-öst használok nagy bütykökkel.
Egyébként maratonra keresek valami használható gumit.
Ha befér akkor 2.4-es Vredestein - TigerClaw-t! (persze egy 2.0-2.2 is bõven jó, csak az én mániám a nagy gumi...) Hajtogatós kevláros verzió se drága, de cserébe még nem is nehéz annyira, nem eszi annyira a beton (és nem is fogja vissza, jó gyors suhanós) és iszonyatosan jót tesz a komfortérzetnek, egy 2.4-es ballonos...
én tennék egy próbát!
Miért csak schwalbe a jó??? Voltam kint a Giro-n a Großglocknernél meg utána a "cokkolán" is... egy csapatnál se láttam... ellenben conti, vredestein volt dögivel... meg név nélküliek... (gondolom kísérleti verziók???)
Ha befér akkor 2.4-es Vredestein - TigerClaw-t! (persze egy 2.0-2.2 is bõven jó, csak az én mániám a nagy gumi...) Hajtogatós kevláros verzió se drága, de cserébe még nem is nehéz annyira, nem eszi annyira a beton (és nem is fogja vissza, jó gyors suhanós) és iszonyatosan jót tesz a komfortérzetnek, egy 2.4-es ballonos...én tennék egy próbát!