Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15901 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Geax Pit Stop Magnum vált be.

Ha nem napon tárolod, évekig eláll.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hát én felszigszalagozok egy habot a nyeregcsõre és ennyi.

milyet?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Errõl jut eszembe, azoknak van valamilyen szavatossági ideje?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát én felszigszalagozok egy habot a nyeregcsõre és ennyi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
Na B+! Dupla defekt. Ráadásul úgy, hogy tegnap déltájban jöttem haza és most eresztett le a hátsó. :D
Az elsõben valószínûleg valami lassúdefekt-féleséget sikerült összeszedni, mert az csak nagyon puha, de nem engedett le teljesen. Viszont a hátsó... egy félórája valami matatást hallok az elõszobából. Nézem, a macska itt döglik az ágyon, rovarok nem csapnak ilyen zajt, mi a túró lehet? Hátsó kerék megy össze. De kb. 20mp alatt engedett le 0-ra... Hogy ezt hogy sikerült?
A hátsó már úgyis közelíti a tükörradiált, úgyhogy aktuális a cseréje, de ezt akkor sem értem, miért most, több, mint 24 órányi állás után engedett le... :confused:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
OFF

Övtáska szerintem kiváltható egy olyan mezzel, aminek van cipzáras zsebe. Csak rakj bele mindent egy lezárható zacskóba! ;)

ON

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Rövid utakra <20km
kulacs víz, pumpa, pótbelsõ, gumifoltozó, leszedõ, imbuszkészlet és egy rendes villogó, mert a bringán csak egyledest tartok. kulacs, pumpa a vázon, többi egy rendes nyeregtáskában. Telefon, iratok, kulcs pedig övtáskában, és ott még hely is van. :)

Hosszabb távra >30km
már itatós hátizsák, kesztyû, esõkabátocska, ha olyan az idõ :)

bocsi, ha offtopik, töröljétek nyugodtan.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ennyi mindent miben visztek magatokkal?Övtáska,váztáska,nyereg táska?

en vagy egy szal kulaccsal megyek (kornyeken 1-1.5oras tekeres, mobilteloval a zsebben), vagy hatizsakkal :) a hatizsakban imbuszkeszlet, potgumi, pumpa, foltkeszlet - hidegebb idoben vmi melegebb felso a lefelekre, ivozsak (kiszamolva a turara szukseges mennyiseggel), esetleg nemi kaja, villogok. de en nem versenyzem.

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Nálam a következõképp vannak elhelyezve a cuccok:
- Pumpa a vázon (érdemes tépõzárasan is odafogatni, szar dolog kerülgetni a sok elhagyott vackot. ;)
- Kulacs (Powerbaros sárga, az nem esik ki).
- Kis nyeregtáskában: összecsukható szerszám, kis filmesdoboz tele csavarokkal, patentszemekkel, sõt mintha elsõváltó-fixáló kis bigyó is lenne benne. Gumileszedõ düzni és foltkészlet. Mondjuk ezekbõl párat tuti nem használok versenyen, de nem szeretek ki-be pakolgatni.
- A mez hátsó zsebeibe: szélsõ zseb: iratok és telefon nylonzacsiban (esetleg mellé befér egy kis flakon olaj), középsõ zsebbe a pótbelsõ, másik szélsõ zsebbe pedig a nyeregtáska - amióta a Jánoshegyen kirázódott a zsákból az imbuszkészlet azóta nem hordom a vázon a táskát.
- Gélekkel nem élek, de az iratok mellé be szokott férni 2-3 müzli szelet vagy egy banán.
Gondolom hülyébben nézek ki mint egy málhás szamár, de már kiöregedtem a manökenségbõl. :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
mez hátsózsebe+okos helyekre felszigszalagozva bicajra.legalábbis én így használom

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

hello!
indulnék egy versenyen, de mivel nincs versenytapasztalatom, így gondban vagyok defekt-téren. hirtelen felindulásból vettem oko defekt-stoppot, de a belsõnkénti 150 ml után elég komolyan megnõtt a súlya a bringának (hobbista vagyok, nem grammániás, de azért ez tényleg túlzás). ahogy így olvasgattam sokan no-flat tejet használnak/tok. kérdés, hogy ki mit ajánl ezügyben, ésszerû anyagi keretek között, vagy hagyjam inkább az egészet a búsba, és vigyek magammal tartalék belsõt meg pumpát?
köszi!
d

Többször használtam no-flats belsõt és 3 defektbõl 1-et fogott meg mindössze. A másik kettõbõl az egyik egy felütés volt, a másik egy nagyon pici szeg. Elvileg mindkettõ beleesik a 4mm-es határba, amit tudnia kellene tömíteni, de nem oldotta meg a gondot, sõt utána nem volt egy öröm kitakarítani a külsõt, letörölgetni a felnit (mondanom sem kell, olyankor bír ragadni rendesen)... Szerencse, hogy volt nálam egy zacskó, amibe bele tudtam csomagolni a lyukas-tejes belsõt. Egy jó defektgátló szalag inkább, mint a tejcsi (persze a felütés ellen ez sem véd).
Pótbelsõ és foltot tegyél be mindenképp. Találkoztam már olyan peches emberrel, aki beszedett vagy 4 defektet 1 maratonon belül :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

belsõnkénti 150 ml után elég komolyan megnõtt a súlya a bringának (hobbista vagyok, nem grammániás, de azért ez tényleg túlzás). ahogy így olvasgattam sokan no-flat tejet használnak/tok.

Notubes vagy Noflats vagy Pitstop. Latex alapút vegyél 60 ml, mindent megold. A latexbelsõ is jó, bár folt nem is kell hozzá. Egyedül a kidörzsölõdése zavart, kisebb nyomáson a sok kis rázkódástól hajlamos volt levékonyodni helyeken, s ott félévente eldurrant. Szerencsére ez mindig edzésen történt meg, s versenyen mindig új belsõvel mentem. Persze ez még akkor volt, amikor használtam belsõt.

A nyomásra nincs szabály, én 75 kilóval 1.5 baron közlekedem tubeless-el, 2.2-2.3-al mentem latexbelsõvel.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
persze

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az van a 2,5"-osomban, teljesen jó.

hatalma

hatalma

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
illetve mekkora nyomást adjak neki a 80 kilómhoz?

hatalma

hatalma

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
köszi a válaszokat!
michelin aircomp 26x1.75/2.1-et nyugodt szívvel rakhatom 2.2-es race kingbe?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
+1 a latex mellett! :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ahogy kala írja,csak én a foltkészletet kihagyom:)latex belsõ még nem hagyott cserben

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Latex belsõre + pótbelsõre + pumpára + foltkészletre szavaznék.