Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

2 vel feljebb írtam a fritzek mennyinek mérték...

Igen de én a 2.4-esre gondoltam:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én is szeretnék venni X-kinget valamikor mostanában, le tudnád mérni hogy hány centi a szélessége?

2 vel feljebb írtam a fritzek mennyinek mérték...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Mint irtam már eladtam igy sajnos nem tudom lemérni,de ha ust akarsz akkor a 2.4-es változatát javaslom mindenképpen.

Én is szeretnék venni X-kinget valamikor mostanában, le tudnád mérni hogy hány centi a szélessége?

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Én már használtam is az uj X-kinget igaz hogy tubeless kivitelben,nagyon jó gumi és gyors de viszont a 2.2-es változatát el kellett hogy adjam annyira gizda volt/1.9-es-2.0 felelt meg/ inkább rendeltem egy 2.4-est.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Sztem ez is jó:
BikeFun - CST - Külsõ - 26" - 1,95 - C1383 - Külsõ CST C1383

Bátyám bringáján ez a gumi van. Földútra túrázni tökéletes. 880g körül van.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Én már használtam is az uj X-kinget igaz hogy tubeless kivitelben,nagyon jó gumi és gyors de viszont a 2.2-es változatát el kellett hogy adjam annyira gizda volt/1.9-es-2.0 felelt meg/ inkább rendeltem egy 2.4-est.

na a fritz újságban van gumiteszt és kivételesen nem csak svábli külsõ lett "nyertes"

ez az új mountainking - x king kombó tetszik is 0gy ránézésre . de ahogy látom ebbõl is egy számmal nagyobbat kell venni mint a feliart alapján (50-51 mm nek mérték a 2,2-eseket)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
na a fritz újságban van gumiteszt és kivételesen nem csak svábli külsõ lett "nyertes"

ez az új mountainking - x king kombó tetszik is 0gy ránézésre . de ahogy látom ebbõl is egy számmal nagyobbat kell venni mint a feliart alapján (50-51 mm nek mérték a 2,2-eseket)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

barátnõm bicajára kellene gumi.sokat megy aszfalton,de terepen is bõven megy csak száraz idõben,szóval race kinghez hasonlóan valami sûrû,apró mintás gumi kellene neki CST árkategóriában.mit ajánlotok? CST caballero nekem elég szimpatikus,esetleg rubena scylla?bár ezek pont nem apró,sûrû mintás gumik:)

Sztem ez is jó:
BikeFun - CST - Külsõ - 26" - 1,95 - C1383 - Külsõ CST C1383

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

barátnõm bicajára kellene gumi.sokat megy aszfalton,de terepen is bõven megy csak száraz idõben,szóval race kinghez hasonlóan valami sûrû,apró mintás gumi kellene neki CST árkategóriában.mit ajánlotok? CST caballero nekem elég szimpatikus,esetleg rubena scylla?bár ezek pont nem apró,sûrû mintás gumik:)

Én ezt már láttam élõben elég jól nézett ki, szerintem megfontolandó.
CST C1503 Copperhead Comp (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Elszomorító... :( DE!!! Tudod mit szoktak a rossz hír hozójával mûvelni más helyen és idõben!!! :D :P

Azt esetleg nem tudod, hogy létezik-e még? (csak mert Ausztriából ismerõssel tudnék hozatni magamnak, (...esetleg bárki másnak :D ) de csak akkor izzítom rá, ha még létezik ez a gumi...)

ha nem lenne gyártásban, készletbõl még akkr is 4-5 év múlva is elõfordulhat

de site szerint létezik

Vredestein

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Az RK egyébként az oldalfalán szokott kilyukadni a vékony anyag miatt, nem tudom, ez szokása az elsõosztályúnak is, mert olyanom még nem volt.

Hát... ami elõl van nekem B-s annak szebb oldalfala van, mint a hátul lévõ 1. osztályúnak. :)
Picit üt, de nem észrevehetõ, illetve a b-sen volt egy sérülés, az A-son nem. DE az A-s fala se vastagabb mint a B-sé.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
persze az ár rossz, 5rugó. bár szerintem még az sem sok érte

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

E-mail megvolt, Vredestein TigerClaw-ot a magyarországi forgalmazó sem tudja már beszerezni :(

Elszomorító... :( DE!!! Tudod mit szoktak a rossz hír hozójával mûvelni más helyen és idõben!!! :D :P

Azt esetleg nem tudod, hogy létezik-e még? (csak mert Ausztriából ismerõssel tudnék hozatni magamnak, (...esetleg bárki másnak :D ) de csak akkor izzítom rá, ha még létezik ez a gumi...)

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Ez egy normális boltos, ha elsõosztályúnak hirdeti, akkor szerintem az is.

Sajnos agyilag kezdek amortizálódni. Erõsebben, mint a korom indokolná: nem vettem észre az I. oszt. feliratot.

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Minden esetre megkérdezni nem kerül semmibe... egy email még idõbe se nagyon... :P

E-mail megvolt, Vredestein TigerClaw-ot a magyarországi forgalmazó sem tudja már beszerezni :(

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Ez egy normális boltos, ha elsõosztályúnak hirdeti, akkor szerintem az is. Az RK egyébként az oldalfalán szokott kilyukadni a vékony anyag miatt, nem tudom, ez szokása az elsõosztályúnak is, mert olyanom még nem volt.
De ez meg erõsített oldalfalú, szóval elvileg ez kell neked

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Boltban ha 3000-4000 alatt van akkor az általában B kategóriás (99%),

Continental Race King - akciós
Akkor most errõl mit gondoljak? :confused:

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Meg mégvalami: http://apro.bikemag....rias-l8078.html
Jól értem, a Continental Race King-bõl jó eséllyel szériahibás darabot kapok a boltokban?

+1: doboz nélküli, continental belsõ. Lehet számítani rá, hogy hamarabb tönkremegy, mint egy dobozos Maxxis?

Boltban ha 3000-4000 alatt van akkor az általában B kategóriás (99%), de azok se mind vackok, csak a nagy részük. Boltban 5000/db körül van a full alap drótos Race king.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én race kinget vennék, külföldrõl. Esetleg Smart Samot, az is elég jól bírja, a drótos még olcsó is