2 vel feljebb írtam a fritzek mennyinek mérték...
Igen de én a 2.4-esre gondoltam:)
2 vel feljebb írtam a fritzek mennyinek mérték...
Én is szeretnék venni X-kinget valamikor mostanában, le tudnád mérni hogy hány centi a szélessége?
Én is szeretnék venni X-kinget valamikor mostanában, le tudnád mérni hogy hány centi a szélessége?
Én már használtam is az uj X-kinget igaz hogy tubeless kivitelben,nagyon jó gumi és gyors de viszont a 2.2-es változatát el kellett hogy adjam annyira gizda volt/1.9-es-2.0 felelt meg/ inkább rendeltem egy 2.4-est.
Sztem ez is jó:
BikeFun - CST - Külsõ - 26" - 1,95 - C1383 - Külsõ CST C1383
na a fritz újságban van gumiteszt és kivételesen nem csak svábli külsõ lett "nyertes"
ez az új mountainking - x king kombó tetszik is 0gy ránézésre . de ahogy látom ebbõl is egy számmal nagyobbat kell venni mint a feliart alapján (50-51 mm nek mérték a 2,2-eseket)
barátnõm bicajára kellene gumi.sokat megy aszfalton,de terepen is bõven megy csak száraz idõben,szóval race kinghez hasonlóan valami sûrû,apró mintás gumi kellene neki CST árkategóriában.mit ajánlotok? CST caballero nekem elég szimpatikus,esetleg rubena scylla?bár ezek pont nem apró,sûrû mintás gumik:)
barátnõm bicajára kellene gumi.sokat megy aszfalton,de terepen is bõven megy csak száraz idõben,szóval race kinghez hasonlóan valami sûrû,apró mintás gumi kellene neki CST árkategóriában.mit ajánlotok? CST caballero nekem elég szimpatikus,esetleg rubena scylla?bár ezek pont nem apró,sûrû mintás gumik:)
Elszomorító... DE!!! Tudod mit szoktak a rossz hír hozójával mûvelni más helyen és idõben!!!
Azt esetleg nem tudod, hogy létezik-e még? (csak mert Ausztriából ismerõssel tudnék hozatni magamnak, (...esetleg bárki másnak ) de csak akkor izzítom rá, ha még létezik ez a gumi...)
Az RK egyébként az oldalfalán szokott kilyukadni a vékony anyag miatt, nem tudom, ez szokása az elsõosztályúnak is, mert olyanom még nem volt.
E-mail megvolt, Vredestein TigerClaw-ot a magyarországi forgalmazó sem tudja már beszerezni
Sajnos agyilag kezdek amortizálódni. Erõsebben, mint a korom indokolná: nem vettem észre az I. oszt. feliratot.Ez egy normális boltos, ha elsõosztályúnak hirdeti, akkor szerintem az is.
Minden esetre megkérdezni nem kerül semmibe... egy email még idõbe se nagyon...
Continental Race King - akciósBoltban ha 3000-4000 alatt van akkor az általában B kategóriás (99%),
Meg mégvalami: http://apro.bikemag....rias-l8078.html
Jól értem, a Continental Race King-bõl jó eséllyel szériahibás darabot kapok a boltokban?
+1: doboz nélküli, continental belsõ. Lehet számítani rá, hogy hamarabb tönkremegy, mint egy dobozos Maxxis?