Hi!
Szerintetek cseréljem a belsõt ha olyan másfél, 2 hét alatt 2.75ös nyomás lemegy olyan 1.9-2re? Túrázás elõtt fújok bele aztán ha nem használom egy ideig csökken a nyomás.
Ennél a latex belsõk is többet eresztenek 2-3nap alatt.

Hi!
Szerintetek cseréljem a belsõt ha olyan másfél, 2 hét alatt 2.75ös nyomás lemegy olyan 1.9-2re? Túrázás elõtt fújok bele aztán ha nem használom egy ideig csökken a nyomás.
A Schwarble Puncture Protection defektvédelem mit takar pontosan?Mennyire jó?
Szerintetek melyik jobb gumi úgy általában?
Schwarble Road Cruiser
vagy
Maxxis Overdrive
Defekt állóság fontos lenne.A Maxxis elméletileg kapható három féle defektvédelemmel(Maxx Protect,Kevlar inside,K2).Ezek milyenek,melyik közülük a legjobb?Elõre is köszönöm a válaszokat.
Az valszeg lassú defekt nem szabadna ennyit eresztenie 2 hét alatt.
De ha túrázás közben nem kell pumpálni akkor ne cseréld:)
Hi!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok. Külsõkön fel szokták tüntetni a javasolt forgásirányt. Hátulra érdemes ellentétesen feltenni?
Specialized S-works The captain külsõrõl van szó.
Tudom nem a gumi számít, hanem tudni kell biciklizni...
Azért mégis. Vélemény??
Mit csináltál a race kinggel hogy nem kaptál defektet? Nekem muszáj lesz tejet önteni bele, mert tegnap megint kiszedtem belõle 2 tüskét.
én a race kinggel 2év alatt egyet sem kaptam.
Én ezt már láttam élõben elég jól nézett ki, szerintem megfontolandó.
CST C1503 Copperhead Comp (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
A Race Kinghez képest milyen? Jobban tart? Elõre is bátran vállalható?
Én már használtam is az uj X-kinget igaz hogy tubeless kivitelben,nagyon jó gumi és gyors de viszont a 2.2-es változatát el kellett hogy adjam annyira gizda volt/1.9-es-2.0 felelt meg/ inkább rendeltem egy 2.4-est.
A sebesség mindent megold.