Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
Nem UST-s, 2,2-es Mountain King 19-es felnin, 3 bar körül 54mm, gondolom ez is hasonló.
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
Sziasztok!
Sziasztok!
Continental X-King-et szeretnék venni. A méretválasztással vannak gondjaim. Jelenleg 2.25-öst használok más típusból. Ha jól tudom a conti gumik keskenyebbek, mint ami rájuk van írva. Tehát szerintetek 2.2 vagy 2.4 a megfelelõ választás. Egyébként mi a vélemény errõl a gumiról?
Leírtam neki. Azért nem akartam, mert lett már emiatt kimoderálva hsz-em.
ON
Outira keresek edzõgumit, konkrétan már ki is néztem két darabot, amik közül nem tudok választani.
Az egyik a Conti Ultra Sport, aminek kedvezõbb az ára, és sok jót olvastam már róla. A másik pedig a Schwalbe Durano S, ami drágább, viszont elméletileg tovább bírja, és jobban véd a defektektõl.
Megér ennyivel többet a Durano, vagy inkább legyen a Conti?
külsõre való voltot hol lehet venni?
Sokadik helyen látom már hogy ezt írod. Nem tûnik reklámnak, hanem megspórolsz neki idõt és energiát azzal, hogy elmondasz neki egy információt. Az sem reklám ha ezt ajánlod, sõt neked éppen van egy felesleges és eladod neki. Ha te gyártod, és idejössz RemaTiptop2011 nick-el magyarázni hogy ez a létezõ legjobb a világon és senki se vegyen mást, és leírod a boltod címét telszámát..stb...na AZ reklám.
Nem könnyû, 600-650g környékén van, cserébe nem ütöd fel. A mintázata jól tart, ellenben a gördülési ellenállássa azért elmarad egy Race KingétõlSziasztok van valakinek tapasztalata a Maxxis Ardent külsõjérõl? 2.25-ösben érdekelne XC-re, ja és tud valaki olyan boltot/webshopot (Magyarországon) ahol lehet venni/rendelni?! Elõre is köszi!
Külön még nem találtam sehol, de van egy olyan Rema Tip-Top foltozókészlet, amiben van ilyen folt. Nem szeretném belinkelni, hogy reklámnak tûnjön, ha gondolod elküldöm PM-ben.
külsõre való voltot hol lehet venni?
Azt aztán soha.
en megvarrnam, aztan utana belso.
A sebesség mindent megold.
Ha felütöd, akkor egy belsõvel sem leszel nagyon beljebb.
Amikor a hab megfogja a nagyobb, mondjuk 1centis, szakadást akkor teljesen összeforr a külsõ vagy kívülrõl továbbra is látszik? Azért kérdezem mert most nekem is kiszakadt az ust vredestein hátul és meg kéne javítani. De lehet csak egy foltot teszek rá belülrõl, mert amikor beleraktam a belsõt akkor nem volt semmilyen kidudorodás.
A 3 centis szakadásra nem ér sokat, de arra semmi sem. Meg én belsõmentesen használom, tehát fel sem tudom ütni.
A 3 centis szakadásra nem ér sokat, de arra semmi sem. Meg én belsõmentesen használom, tehát fel sem tudom ütni.
A sebesség mindent megold.