Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2011. június 23. - 22:18

Írta 2011. június 23. - 21:55

Sziasztok!
Continental X-King-et szeretnék venni. A méretválasztással vannak gondjaim. Jelenleg 2.25-öst használok más típusból. Ha jól tudom a conti gumik keskenyebbek, mint ami rájuk van írva. Tehát szerintetek 2.2 vagy 2.4 a megfelelõ választás. Egyébként mi a vélemény errõl a gumiról?
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
Írta 2011. június 23. - 21:20

Leírtam neki. Azért nem akartam, mert lett már emiatt kimoderálva hsz-em.
ON
Outira keresek edzõgumit, konkrétan már ki is néztem két darabot, amik közül nem tudok választani.
Az egyik a Conti Ultra Sport, aminek kedvezõbb az ára, és sok jót olvastam már róla. A másik pedig a Schwalbe Durano S, ami drágább, viszont elméletileg tovább bírja, és jobban véd a defektektõl.
Megér ennyivel többet a Durano, vagy inkább legyen a Conti?
Írta 2011. június 23. - 21:05

külsõre való voltot hol lehet venni?
ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > KIT TUBELESS Ez jó fõként a ragasztója, cementes.
ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > REPAIR SPRAY 100 ml A hab maga nem túl jó viszont a tartó miatt érdemes megvenni az patent.
Írta 2011. június 23. - 20:25

Sokadik helyen látom már hogy ezt írod. Nem tûnik reklámnak, hanem megspórolsz neki idõt és energiát azzal, hogy elmondasz neki egy információt. Az sem reklám ha ezt ajánlod, sõt neked éppen van egy felesleges és eladod neki. Ha te gyártod, és idejössz RemaTiptop2011 nick-el magyarázni hogy ez a létezõ legjobb a világon és senki se vegyen mást, és leírod a boltod címét telszámát..stb...na AZ reklám.
Leírtam neki. Azért nem akartam, mert lett már emiatt kimoderálva hsz-em.
ON
Outira keresek edzõgumit, konkrétan már ki is néztem két darabot, amik közül nem tudok választani.
Az egyik a Conti Ultra Sport, aminek kedvezõbb az ára, és sok jót olvastam már róla. A másik pedig a Schwalbe Durano S, ami drágább, viszont elméletileg tovább bírja, és jobban véd a defektektõl.
Megér ennyivel többet a Durano, vagy inkább legyen a Conti?
Írta 2011. június 23. - 20:17

Nem könnyû, 600-650g környékén van, cserébe nem ütöd fel. A mintázata jól tart, ellenben a gördülési ellenállássa azért elmarad egy Race KingétõlSziasztok van valakinek tapasztalata a Maxxis Ardent külsõjérõl? 2.25-ösben érdekelne XC-re, ja és tud valaki olyan boltot/webshopot (Magyarországon) ahol lehet venni/rendelni?! Elõre is köszi!

Írta 2011. június 23. - 20:05

Külön még nem találtam sehol, de van egy olyan Rema Tip-Top foltozókészlet, amiben van ilyen folt. Nem szeretném belinkelni, hogy reklámnak tûnjön, ha gondolod elküldöm PM-ben.
Sokadik helyen látom már hogy ezt írod. Nem tûnik reklámnak, hanem megspórolsz neki idõt és energiát azzal, hogy elmondasz neki egy információt. Az sem reklám ha ezt ajánlod, sõt neked éppen van egy felesleges és eladod neki. Ha te gyártod, és idejössz RemaTiptop2011 nick-el magyarázni hogy ez a létezõ legjobb a világon és senki se vegyen mást, és leírod a boltod címét telszámát..stb...na AZ reklám.
Írta 2011. június 23. - 19:52

külsõre való voltot hol lehet venni?
Külön még nem találtam sehol, de van egy olyan Rema Tip-Top foltozókészlet, amiben van ilyen folt. Nem szeretném belinkelni, hogy reklámnak tûnjön, ha gondolod elküldöm PM-ben.
Írta 2011. június 23. - 19:35

Írta 2011. június 23. - 19:28

Azt aztán soha.
Csak tegyél bele egy méretes foltot, én is azt csináltam 1 centis szakadásnál, s no problemo. De figyelj arra, hogy külsõre való foltot használj (nem nyúlik). Varrni is lehet, de felesleges. Nekem pl futófelületen volt a szakadás.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2011. június 23. - 18:36

Írta 2011. június 23. - 18:05

en megvarrnam, aztan utana belso.
Azt aztán soha.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 23. - 17:39

Ha felütöd, akkor egy belsõvel sem leszel nagyon beljebb.
nem azt mondtam, hogy kettenyilt a felni, hanem hogy szethasadt a belso. miert nem lennek egy potbelsovel beljebb?
Amikor a hab megfogja a nagyobb, mondjuk 1centis, szakadást akkor teljesen összeforr a külsõ vagy kívülrõl továbbra is látszik? Azért kérdezem mert most nekem is kiszakadt az ust vredestein hátul és meg kéne javítani. De lehet csak egy foltot teszek rá belülrõl, mert amikor beleraktam a belsõt akkor nem volt semmilyen kidudorodás.
en megvarrnam, aztan utana belso.
Írta 2011. június 23. - 17:37

Continental X-King-et szeretnék venni. A méretválasztással vannak gondjaim. Jelenleg 2.25-öst használok más típusból. Ha jól tudom a conti gumik keskenyebbek, mint ami rájuk van írva. Tehát szerintetek 2.2 vagy 2.4 a megfelelõ választás. Egyébként mi a vélemény errõl a gumiról?
Írta 2011. június 23. - 17:06

A 3 centis szakadásra nem ér sokat, de arra semmi sem. Meg én belsõmentesen használom, tehát fel sem tudom ütni.
Off: lassan csatlakozom a klubhoz: külsõk már otthon vannak (2db 2.2-es Saguaro TNT), csak a kerékszettet várom. Sõt, vettem Joe's no-flats "rendszert", elõbb-utóbb a másik bizót is tubeless-esítem. :-) On.
A Geax Pit Stop Magnum az a bizonyos hab, amit a nyeregcsõre erõsítve hordasz? (Illetve mutattál egy UST-hez használható javítókészletet méretes javítófolttal a múltkor, az micsoda?)
Írta 2011. június 23. - 17:00

A 3 centis szakadásra nem ér sokat, de arra semmi sem. Meg én belsõmentesen használom, tehát fel sem tudom ütni.
Amikor a hab megfogja a nagyobb, mondjuk 1centis, szakadást akkor teljesen összeforr a külsõ vagy kívülrõl továbbra is látszik? Azért kérdezem mert most nekem is kiszakadt az ust vredestein hátul és meg kéne javítani. De lehet csak egy foltot teszek rá belülrõl, mert amikor beleraktam a belsõt akkor nem volt semmilyen kidudorodás.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 23. - 16:27

Írta 2011. június 23. - 16:26

Írta 2011. június 23. - 16:21

Írta 2011. június 23. - 16:18

Ha nem napon tárolod, évekig eláll.