tamaska said
hatha mi? o.O
nyilvan a felni szelesseg osszefugg azzal hogy mekkora kulsot szabad/erdemes rarakni, de a 2.2" az mindenkeppen a gumi merete.
Hátha lesz itt valaki, aki érti. :-)
tamaska said
hatha mi? o.O
nyilvan a felni szelesseg osszefugg azzal hogy mekkora kulsot szabad/erdemes rarakni, de a 2.2" az mindenkeppen a gumi merete.
RAUH-Welt
B E G R I F F
MJani01 said
Ha nem leszek lusta, lefényképezem a gumihoz kapott táblázatot. Mondom, nem értem, de hátha...Szerinted 56mm széles felnire való?
Gondold ezt át még egyszer.
SokadikX said
Épp most hoztam haza egy pár Race King 2.2-t. Nekem a mellékelt leírásból úgy tûnik, a 2.2 valójában a felni belsõ szélessége, magyarán nem a gumi max. szélességét jelenti ez a méret, hanem azt, hogy mekkora felnire való...
Ha ez valóban így van, akkor most van egy pár eladó 2.2-es Race Kingem...
A sebesség mindent megold.
arn said
en azert a tokukre lepnek mar, mert gyakorlatilag total osszehasonlithatatlan ezek alapjan a szamok alapjan ket gumi. csak annyi derul ki, hogy gyarton belul a 2.2es vastagabb, mint a 2.1es. de hogy mennyivel meg tenylegesen mekkora... majd ha megveszed, rajossz. meg az aranyok se stimmelnek pl a schwalbenal a 2.1es es a 2.25os viszonylataban.
MJani01 said
Hátul nagyobb lesz a gördülési ellenállás, mert a rámpák fordítva lesznek. Jobban fog mászni, gyengébben gurulni és rosszabbul fékezhetõ.
venember83 said
Hátul nagyobb lesz a gördülési ellenállás, mert a rámpák fordítva lesznek. Jobban fog mászni, gyengébben gurulni és rosszabbul fékezhetõ.Ha elõre teszed, akkor az U alakú bevágásos oldalbütykök bevágása a talajjal érintkezõ futófelületen elõre nézzen, a hátra felszerelt gumik esetén pedig hátra, így elöl nagyobb lesz a tapadás, hátul pedig kisebb lesz a gördülési ellenállás az elsõhöz képest.
A sebesség mindent megold.
Dante said
De gáz. Fél centi.
Ariadne said
Épp most szereztem be egy pár 2.25-ös Nobby Nic Evo-t (piros csíkosat
). Ahogy megnéztem, nincs rajta külön front és rear forgásirány, csak egyszerûen a rotation nyíl. Meg tudjátok mondani, hogy érdemes feltenni, egyszerûen akkor mindkettõt irányban és kész? Vagy érdemes az egyiket megfordítani?
Kobike said
Bocs, most nézem, hogy elírtam, nem 54, hanem 51mm.
Kobike said
Nem UST-s, 2,2-es Mountain King 19-es felnin, 3 bar körül 54mm, gondolom ez is hasonló.
Maggi said
külsõre való voltot hol lehet venni?
szucs76 said
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
szucs76 said
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
szucs76 said
Sziasztok!
Continental X-King-et szeretnék venni. A méretválasztással vannak gondjaim. Jelenleg 2.25-öst használok más típusból. Ha jól tudom a conti gumik keskenyebbek, mint ami rájuk van írva. Tehát szerintetek 2.2 vagy 2.4 a megfelelõ választás. Egyébként mi a vélemény errõl a gumiról?