hát én is próbáltam már sokfajta kis pumpát de azt kell mondjam a legjobbnak az SKS-ek bizonyúltak.
szal ha az sem jön be akkor elég nehéz dolgod lesz.
én már jóideje egy acort használok, de ugyanez a model van b+-ben is. viszonylag occso volt, qrvagyorsan fel lehet vele a rekeket fújni, egyedül az a gáz, hogy nincs kombi pofája, úgyhogy ha nem autoszelepes belsőd van akkor kell adapter. 3 bart tuti bírja. egy hibája, hogy nem annyira kicsi, de azér még kompakt kategoria ...
Nekem nyár eleje óta van egy SKS Awacs-os pumpám, volt, hogy a kerék leszedte a vázról és ezen kívül is elég sokat használtam. Szerintem ha ezt szétba**tad akkor az inkább téged minősít mint a pumpát, kedves Groover.
zsirosmnacska mit jelent az, hogy: 'volt, hogy a kerék leszedte a vázról'?
egyébként nem tettem a pumpával semmi olyan dolgot, ami nem minősül rendeltetésszerű használatnak.
Nekem egy Acor-om van 5.éve, és baromira semmi baja. Igaz csak akkor használom ha menet közbe történik valami defektszerü. Amúgy meg szerintem a legcélszerűbb ha otthon tart az ember egy nagy pumpát, mert ezek a kis szúnyogok csak tűzoltásra jók.
Azt jelennti, hogy a nyeregvázcsőre tettem fel a pumpát (hogy miért azt most ne firtassuk) és egy döccenőnél a svalbeszpész beleakadt és áthúzta a láncvillák között a föld felé.
én is sks avacsot használok, és semmi bajom nincs vele, bár volt ... nem lehet veke pumpálni, ha tuúlságosan rászorítod a szelpre, mert akkor elferdül benne a kupakja , amit akkor le kell tekerned és vissza, meg ha elkopik benne a gumi, akkor azt ki kel cserélni, vagy rakni bele még egy kis anyagot, de ezt így nehéz elmagyarázni, inkább ki kell figyelni a működését, oszt akkor zekre te is magadtól rájössz . gond max annyi van vele hogy 200 g.
hasonlóak a tapaszaim. az ol'skool Acorok kurva jók voltak, most avacsom van, ami az én 2 báromat bírja, de 3 bárt még valóban nem nagyon sikerült kihozni belőle.
szegény cc manóknak elég nehéz dolguk lehet olyan pumpot találni, ami tudja a 3 bárt és könnyű is. :'(
hmm, nekem is simán megy a "kőkemény" szintre felpumpálás, ami már 3-4 bar körül van és nem kell erőlködni. nem hiszem, hogy a kézi pumpákat 2 bar-ra terveznék, elég furcsa ez a probléma :
Ras, lehet hogy szar pumpánk van , vagy csak mi vagyunk a hülyék ? : nekem is csak 2 barig megy ... Fityisz , 5 bar ? országútiba ? hegyikerekezéshez ha jól tudom 3 - 4 ajánlott, vagy rosszul tudom ? én 3 bárig szoktam nyomni .., mármint benzinkúti keréklégnyomásbeállítókon.
múltkor észrevettem, hogy kanyarodáskor hangos surrogó hangot ad a gumim. Lapos volt, mint mindig, de most egy kicsit mégjobban. Kimentem a MOL-kútra, és mennyi volt benne? 0.8 elöl, 1.2 hátul. De kényelmes volt... ;D