Tlope is jónak tûnik csak elég minimál mintázata van, szerintem hamar elfogyna... bár a Tigerclaw is jól bírja... nemtudom...
Egyébként földútra nem tudom minek erõltetik a vékony gumikat... 1.7 és társai... túrázni egy kényelmes ballonosabb gumival lehet szerintem, aminek jól van megválasztva a mintája... vélemény?

Engem érdekelne egy pár ilyen gumma, csak nem igazán találok sehol. Esetleg nem tudnál, tudnátok helyet, ahol beszerezhetõ.
Mennyire széles ez a 2.4. A Vredestein honlapját nézegettem ott 2.35-nek írják a legszélesebbet. Jelenleg 2.25-öst használok nagy bütykökkel.
Egyébként maratonra keresek valami használható gumit.
Nekem a 2.4-es van... szerintem nem hamisítvány... max nem idei gyártmány...

ballonoságra kb akkora mint a 2.25ös RacingRalph, csak ugye itt bütyök helyett a fala van annyira kint. Nekem merev gépbe simán elfért. (elöl a revelation lábai között is kényelmesen megvan) Én is maratonozok vele, imádkozok is rendesen a szárazságért...

(most szilváson ez volt fent hátul, nem volt bajom vele... IMÁDTAM! elõre viszont biztos ami hótziher, ment a Mountainking) bike-shop.hu kb az elsõ amit kidob, ha beírom, ott elvileg lehet kapni (bár ekkorát nem írnak, de rá kell kérdezni. Én annó a csepeli gyártelepen vettem, nem jut eszembe a bolt neve, de a víztorony mellett vannak és van egy kis dirt pálya az udvarukon.
Egyébként csomó gyártónak van ilyen és jóval komolyabb gumija szerintem, csak azt nem nyomják kis hazánkban annyira... pl egy jó barátom esküszik a mischlen gumikra... (de mivel azzal nincs tapasztalatom nem ajánlgatom...

)
DannyL81! neeeeem szar... itthon is van egy pár.

de nem is jobb a többinél!

pedig Magyarországon sok helyrõl ez jön... "csak a Schwalbe"

:/