Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

:) Eszerint az. Mindenesetre hülye poén a gyártó részérõl. :)

Eröltetett, mint a legtöbb nevük.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

Ha már tanárbácsit játszol, legalább készülj fel.

Sammy Slick CX | Schwalbe North America

:) Eszerint az. Mindenesetre hülye poén a gyártó részérõl. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Az valamit új márka? :)

Ha már tanárbácsit játszol, legalább készülj fel.

Sammy Slick CX | Schwalbe North America

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

schwalbe - az is jo valasztas 26osban. konnyitett oldalfalu big apple? :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

köszi mind2töknek.

Arn, egyrészt nem igazán tetszik :), másrészt ami olcsó az általában kõnehéz és többnyire szarabb anyag is. akkor inkább a b-s conti. ettõl független ha lenne keret, sammy slick lenne (legalábbis hátul)

a 35os verzioja 622esben nekem nagyon bevalt. nagyon olcso, sok helyen el lehet vele menni (kapaszkodik, es jo a kanyarban), kicsi az ellenallasa, ebben a meretben nem sokkal nehezebb, mint a draga cx gumik, ugy hogy defektvedelem is van benne :)

de nem pont ezt mondom, csak ilyen jellegut.

notubes crow 26x2 390g (szerintem ehhez nem art a lotyi)
Posted Image

wtb vulpine 26x2.1 530g - van konnyebb verzioja is
Posted Image

michelin country rock 26x1.7 (olcso, de jo aru es tapadasu)
Posted Image

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

sammy slick lenne (legalábbis hátul)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Olyan mintájú gumim nekem is van mint amit Arn linkelt anno még ez volt a genesisen cirka 950gr a 2pont1-es
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
köszi mind2töknek.

Arn, egyrészt nem igazán tetszik :), másrészt ami olcsó az általában kõnehéz és többnyire szarabb anyag is. akkor inkább a b-s conti. ettõl független ha lenne keret, sammy slick lenne (legalábbis hátul)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

köszi ott néztem elõszõr :) azért is kérdtem

Asszonynak kell a julietre, 90 % aszfalt, viszont néha megyünk kis terep és ott a full kopasz maraton azért csuszkál. (tudom van aki remekül elkölekedik vele, de jelen esetben nem évi 10K-kat toló rutinos bringásról beszélünk)

jó lesz neki a 2.2 is, nem nehéz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

tudom emlékezhetnék, (meg keresõ) de aki használta 2,2-es race king mennyire 2,2-es ? köszi

illetve tud vki 2,0-ást (2 oszt ) lehet vhol lelni ?

köszi

A hurka 54mm, a mintázat 50mm. Eléggé O-profil, kb. olyan magas mint széles.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Asszonynak kell a julietre, 90 % aszfalt, viszont néha megyünk kis terep és ott a full kopasz maraton azért csuszkál. (tudom van aki remekül elkölekedik vele, de jelen esetben nem évi 10K-kat toló rutinos bringásról beszélünk)

semislick, aminek butykos a szele? :)

Posted Image

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

bakker nekem vannak fenn, de nem mértem.. baromi kicsi azt megállapítottam. még igazán ballonosnak sem mondanám. és tuti nem tennék fel ebbõl kisebbet, ez is vérszegénynek tûnik.
a probike-ban van belõle B-s. (a 2.2-esbõl)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bakker nekem vannak fenn, de nem mértem.. baromi kicsi azt megállapítottam. még igazán ballonosnak sem mondanám. és tuti nem tennék fel ebbõl kisebbet, ez is vérszegénynek tûnik.
a probike-ban van belõle B-s. (a 2.2-esbõl)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
tudom emlékezhetnék, (meg keresõ) de aki használta 2,2-es race king mennyire 2,2-es ? köszi

illetve tud vki 2,0-ást (2 oszt ) lehet vhol lelni ?

köszi

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Tárgytalan: mégsem a szelep volt, csak így, hogy nincs rajta elég nagy nyomás, lassaban ereszt. A lyukat még nem kerestem meg, de pár óra alatt, látványosan összement szegénykém.

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
sziasztok, Schwalbe Lugano Puncture Protection vagy Vittoria Zafiro? árban kb ua. melyiket ajánlanátok?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

prestát nyugodtan nyitva lehet hagyni, a belsõ nyomás miatt nem fog engedni a szelep ha nem nyomódik be.

Gondolom azért nem ok nélkül kell becsavarni....

illetve láthatóan mégiscsak leereszett

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
De igen, MAVIC felnis.
Kívülrõl bele van ragasztva egy mûanyag gyûrû a felnibe, belül meg a szalag, mintha kissé el lenne csúszva.
De asszem, szimplán elhasználódott a gumi. Több, mint egy éves, alig 150g -> gondolom a könnyített gumik nem a tartósságukról híresek, a külsõm is majdnem simára kopott már... :)
A repedésen (gyakorlatilag elengedett a ragasztás, ahol a szelep a gumiba van ragasztva) nem jön levegõ, most próbáltam ki.
Ettõl függetlenül, ezt már nem raknám vissza, mert nem túl szimpatikus az a lyukacska.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
akkor nem szóltam. de nem egy montid van?
na mindegy, felniszalagnak nincs éles pereme ahol áttolod a szelepet rajta?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

vegyél a felnidhez való autoszelepes belsõt. a presta azért lehetett kivágva, mert a vékony szelep könnyen ficánkol a tágas furatban.

A presta is alig fér át rajta. :)