Eszerint az. Mindenesetre hülye poén a gyártó részérõl.
Eröltetett, mint a legtöbb nevük.
Eszerint az. Mindenesetre hülye poén a gyártó részérõl.
Ha már tanárbácsit játszol, legalább készülj fel.
Sammy Slick CX | Schwalbe North America
Az valamit új márka?
Az valamit új márka?
köszi mind2töknek.
Arn, egyrészt nem igazán tetszik , másrészt ami olcsó az általában kõnehéz és többnyire szarabb anyag is. akkor inkább a b-s conti. ettõl független ha lenne keret, sammy slick lenne (legalábbis hátul)
jó lesz neki a 2.2 is, nem nehéz.köszi ott néztem elõszõr azért is kérdtem
Asszonynak kell a julietre, 90 % aszfalt, viszont néha megyünk kis terep és ott a full kopasz maraton azért csuszkál. (tudom van aki remekül elkölekedik vele, de jelen esetben nem évi 10K-kat toló rutinos bringásról beszélünk)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
tudom emlékezhetnék, (meg keresõ) de aki használta 2,2-es race king mennyire 2,2-es ? köszi
illetve tud vki 2,0-ást (2 oszt ) lehet vhol lelni ?
köszi
köszi ott néztem elõszõr azért is kérdtem
Asszonynak kell a julietre, 90 % aszfalt, viszont néha megyünk kis terep és ott a full kopasz maraton azért csuszkál. (tudom van aki remekül elkölekedik vele, de jelen esetben nem évi 10K-kat toló rutinos bringásról beszélünk)
bakker nekem vannak fenn, de nem mértem.. baromi kicsi azt megállapítottam. még igazán ballonosnak sem mondanám. és tuti nem tennék fel ebbõl kisebbet, ez is vérszegénynek tûnik.
a probike-ban van belõle B-s. (a 2.2-esbõl)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
prestát nyugodtan nyitva lehet hagyni, a belsõ nyomás miatt nem fog engedni a szelep ha nem nyomódik be.
vegyél a felnidhez való autoszelepes belsõt. a presta azért lehetett kivágva, mert a vékony szelep könnyen ficánkol a tágas furatban.