Itt a nem "B" osztályos MountainKing most akciós:)
Nem látom hol írják, hogy akció, de ez fél éve is 3990 itt, ha jól rémlik.
értem. EZEKET nézegettem.
jónak tûnik az ára. eddig 2,4-es supersonicom volt (van) ami nagyon jó, és volt 2,4-es "B" kategóriás is, ami nem volt annyira meggyõzõ. szóval jó volna legalább úgy kb-ra tudni, mit tudhat a fenti "sima A-s", black chilli nélkül.

Nekem meg kb 350pár járt a kezembenNincs.5pár járt már a kezemben.Körbenyaltam mindet

Csak ust-rõl tudok beszélni. A méretnek elég nagy a szórása, 3 gumi 3 különbözõ adat, +-2mm benne van. Kisebbek a bütykök is, mint a 2,4-esen.
értem. EZEKET nézegettem.
jónak tûnik az ára. eddig 2,4-es supersonicom volt (van) ami nagyon jó, és volt 2,4-es "B" kategóriás is, ami nem volt annyira meggyõzõ. szóval jó volna legalább úgy kb-ra tudni, mit tudhat a fenti "sima A-s", black chilli nélkül.
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"A" kategóriás conti mountain king 2,2-vel van tapasztalat? 2,4-hez viszonyítva esetleg? szélességet/magasságot mm-ben tudna valaki?
A sebesség mindent megold.
Országúti belsõbe milyen defektgátló, -javító lötyit ajánlotok?
Egy presta szelep zárógyûrûjére (ami a felnihez fogja) keresek gumi tömítõgyûrût. Az a lényeg, hogy pont rámenjen a szelepre, s a gyûrûvel szorítanám oda a felnihez.
A barátnõm bicajánál ezt nagyon meg kell gumitömítés nélkül húzni, s nem tudja fogó nélkül kitekerni, ezért egészíteném ki. Hol lehet ilyesmit kapni? Gondolom 5 Forintos alkatrész...
(belsõ nélkül megy, fontos a légzárás)
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
Egy presta szelep zárógyûrûjére (ami a felnihez fogja) keresek gumi tömítõgyûrût. Az a lényeg, hogy pont rámenjen a szelepre, s a gyûrûvel szorítanám oda a felnihez.
A barátnõm bicajánál ezt nagyon meg kell gumitömítés nélkül húzni, s nem tudja fogó nélkül kitekerni, ezért egészíteném ki. Hol lehet ilyesmit kapni? Gondolom 5 Forintos alkatrész...
(belsõ nélkül megy, fontos a légzárás)
Nekem is lenne egy kérdésem: használhatok-e 29esen 26-os latex belsõt? mintha olvastam volna, hogy valaki azzal megy
vagy hol lehet venni 29es latex belsõt?
Köszi
Nekem is lenne egy kérdésem: használhatok-e 29esen 26-os latex belsõt? mintha olvastam volna, hogy valaki azzal megy
Köszi
Köszi