Úgysem a gumi oldja meg a helyzetet, hanem a sofõr.
Ott a pont.
Úgysem a gumi oldja meg a helyzetet, hanem a sofõr.
Ne magadból indulj ki. Olyan szituációkban, mint a vizes kõ, vagy az éppen megfolyt döngölt agyag semmilyen minta nem fog meg, kár a biztonság illúziójába kapaszkodni. A két minta közül a szerintem jobbat mondtam. Tisztába vagyok vele, hogy sokan még a betonon is traktorgumival közlekednének. Te például mindenkinek ugyanazt ajánlod, pedig szinte kizárható, hogy mindenkinek ugyanolyan a stílusa, mint neked. Nekem pl. az istenített Schwalbe gumik közül egyedül a RR jött be, a NN kicsúszott, a RoRo meg kihajlott (bütykök túl hegyesek). De ez egyéni. Én a RoRo-val estem pofára. Ezek szerint a vesztemet akarod?
Peace.
azzal mennyivel lesz elobbre, hogy pofara esik, pedig mas jol tud menni vele?
Én most Nobby-Ralph-al próbálkozom. Eddig rara-rara-al mentem, de kéne kicsit több tapadás terepen. Kíváncsi vagyok aszfalton mennyivel lesz negezebb Nobby-val.
Én vettem egy új gumit, kipróbálom a Nobby-t elöl.Hát én is így jártam...csak sajnos outival...tegnapelõtt az a k.nagy vihar lecsapott rám este kint a prérin, másnapra lapos a vadi új Ultremo ZX...
Belsõ ragasztva, pumpálva, akkor látom, hogy kb 5mm hosszú vágás van rajta, 7 barra fújva kezd szétnyílni.
Nem örülnék, ha egy új 10 eft-os külsõt ki kellene kukáznom.
Menthetõ??
(tudom hülye vagyok a lugano/durano-val kellene edzenem nem ezzel....)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
RR. ZBC-n olvadó-lucskos hóban is ezzel mentek sokan...
A sebesség mindent megold.
Hát én is így jártam...csak sajnos outival...tegnapelõtt az a k.nagy vihar lecsapott rám este kint a prérin, másnapra lapos a vadi új Ultremo ZX...
Belsõ ragasztva, pumpálva, akkor látom, hogy kb 5mm hosszú vágás van rajta, 7 barra fújva kezd szétnyílni.
Nem örülnék, ha egy új 10 eft-os külsõt ki kellene kukáznom.
Menthetõ??
(tudom hülye vagyok a lugano/durano-val kellene edzenem nem ezzel....)
Sziasztok!
Sárban a Racing Ralph vagy a Smart Sam a jobb?
Futófelületen, 1 cm szélességben szétvágott külsõt lehet/érdemes javítani valahogy?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Sz@r. Egy hét volt a maximum, amit kibírt, aztán elenged. De inkább 1-2 nap alatt lejött.BBB BTL-80 LeakFix öntapadós tömlõjavítóról mik a vélemények,tapasztalatok?
Na akkor szerválok csajszitól valami erõs cérnát, aztán rákenem ezt az ebay-es foltot és meglátom hogy muzsikál.
Terepre azért nem megyek vele, de aszfaltra talán jó lesz még.