Ne magadból indulj ki. Olyan szituációkban, mint a vizes kõ, vagy az éppen megfolyt döngölt agyag semmilyen minta nem fog meg, kár a biztonság illúziójába kapaszkodni. A két minta közül a szerintem jobbat mondtam. Tisztába vagyok vele, hogy sokan még a betonon is traktorgumival közlekednének. Te például mindenkinek ugyanazt ajánlod, pedig szinte kizárható, hogy mindenkinek ugyanolyan a stílusa, mint neked. Nekem pl. az istenített Schwalbe gumik közül egyedül a RR jött be, a NN kicsúszott, a RoRo meg kihajlott (bütykök túl hegyesek). De ez egyéni. Én a RoRo-val estem pofára. Ezek szerint a vesztemet akarod?
Peace.
hat a szomszed neni tapasztalatat nem tudom leirni, csak a sajatomat...

a schwalbekat varialtam mar eleget: az nn sokkal jobban tapad, a ron vhol a ketto kozott van - de ez igaz a kiszamithatosagra is, csak forditottan. a nn hatarait sokkal jobban ki kell ismerni, mert (baromira) tapad-tapad, aztan ha vege, akkor hirtelen csuszik ki alolad (nedvesen plane - tapasztaltam). a ralph nalam elore keves volt nehany helyen, ha eltomodik, nehezen tisztul - volt ahol egyszeruen az saras ut mellett kellett lejonnom a fuvon, mert folyamatosan kiment a bringa eleje oldalra, hiaba probaltam hatra terhelni. a ront en azert szerettem, mert kiszamithatobb, de jobban tapadt. emelett sarban sose fordult velem olyan, mint a ralphal. hatul inkabb az erdekel hogy kapaszkodik, mert az oldaliranyu mozgasok kezelhetobbek.