Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Gumiteszt (német)
http://data.mlok.net...fentest2010.pdf

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Bikediscount, Scott, Bikes, Rocky Mountain, Shimano, Sram
itt megtalálod a nobby nic-et és a fat albert frontot is jó áron
én is tõlük rendeltem néhány hónapja.. gyorsak

Csak kérdés,h crc-rõl mennyi idõ míg bejön.
Amúgy lehet,hogy elõre is fat albert megy,ha majd kapok,mert most nem volt. Csak gondoltam,h megkérdezem,hátha azt mondjátok,hogy elöl jobban járok valamelyik másikkal.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Csak kérdés,h crc-rõl mennyi idõ míg bejön.
Amúgy lehet,hogy elõre is fat albert megy,ha majd kapok,mert most nem volt. Csak gondoltam,h megkérdezem,hátha azt mondjátok,hogy elöl jobban járok valamelyik másikkal.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Köszi a választ. Jobb szerettem volna 2,35 vagy 2,4-es gumit rakni elõlre,de úgy nézem,h nobby nic-bõl eléggé lehetetlen. :(

Lehet kapni 2.4-es nobby nic-et a crcn (még UST-ben is, más kérdés mennyiért). Asztfalton tekertem ilyennel 2.4-esben, brutálisan harap, mintha fel akarná szedni az aszfaltot. Belepróbálom a villámba, ha van sárférõhely, bepróbálnám 2.4-esben (mármint magamnak gondoltam). Csak egy kissé bután állna elöl 2.4, hátul 2.1, nem?

Sisqoval összehasonlítottuk, 2.25-ösben pont ugyanolyan széles mint a Maxxis Ardent, az pedig nem egy keskeny gumi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ha már hátul albert van, elõre is ferlraknám a párját.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Köszi a választ. Jobb szerettem volna 2,35 vagy 2,4-es gumit rakni elõlre,de úgy nézem,h nobby nic-bõl eléggé lehetetlen. :( Racing ralph-ból még csak-csak van.
Vagy rakjak fel egy 2.25-öst és ne vacakoljak 3mm-en? :D

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Sikerült szereznem egy 2.35-ös schwalbe fat albertet snake skin oldalfalvédelemmel,hajtogatós változatban hátra. Ehhez milyen gumi kéne elõre? Ugyanennek az elsõ változatát kéne megszereznem vagy egy nobby nic esetleg? Vagy más javaslat? :)
A kaisert félrerakom DH-zni ez meg endurozáshoz kéne. :)

Amúgy ennek az oldalfala nagyon puhának tûnik a kaiser után. Remélem azért nem fogom állandóan felütni. :(

Nekem 2,25-ös Nobby Nic tl ready evo van, és papírfalú, ballonos, könnyû, nagyon tapad.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Sikerült szereznem egy 2.35-ös schwalbe fat albertet snake skin oldalfalvédelemmel,hajtogatós változatban hátra. Ehhez milyen gumi kéne elõre? Ugyanennek az elsõ változatát kéne megszereznem vagy egy nobby nic esetleg? Vagy más javaslat? :)
A kaisert félrerakom DH-zni ez meg endurozáshoz kéne. :)

Amúgy ennek az oldalfala nagyon puhának tûnik a kaiser után. Remélem azért nem fogom állandóan felütni. :(

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

És mind az 5 pár csak esztétikailag nem volt 100%-os vagy egyéb bajuk is volt?

Ha még mindig a Race King a téma: én kb. 5000/darab áron vettem két elsõosztályúnak mondott dobozosat.
Amit a hátsó kerékre raktam, az relative jónak mondható így, kb. 40km után. (bár annak sem egyenes teljesen a futófelülete) Ellenben az elsõben akkor "nyolcasok" vannak, amiket nem tudok megszüntetni, hogy az már gáz... Két variáció van: vagy selejtes és átcsúszott a MEO-n v. a B osztályú még ennél is rosszabb... Mindenesetre holnap még teszek egy próbát egy hosszabb kirándulással, aztán elviszem a boltba, hogy nézzék meg, szerintük ez rendben van-e. (néha már támadnak cifra gondolataim... vadiúj bringáról lepattogott festék, életveszélyes pedál, hibás telópumpa, amibõl a cseredarab is hulladék, most a gumi... :-( )

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás

Nincs.5pár járt már a kezemben.Körbenyaltam mindet.Nem volt. de az 1700ft-os nagykerár egy hajtogatható országútis külsõnél (Szar felírattal rajta) azt sugallja hogy B-s.

És mind az 5 pár csak esztétikailag nem volt 100%-os vagy egyéb bajuk is volt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
takaritottam.

ott pumpa topik emberek... meg linkelve is volt.

ennyire jo szetoffolni amit csak lehet? :/
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Van.Belesütött betû

Nincs.5pár járt már a kezemben.Körbenyaltam mindet.Nem volt. de az 1700ft-os nagykerár egy hajtogatható országútis külsõnél (Szar felírattal rajta) azt sugallja hogy B-s.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
fotózzon már valaki egy ilyet, mert nekem volt már a kezemben jópár darab, de egyikben sem volt...

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Nincs. Csak nincs dobozban.

Van.Belesütött betû

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://forum.bikemag...m-12/pumpa-142/

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nincs. Csak nincs dobozban.

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
A B kategóriás Continental gumikon van valami megkülönböztetõ jelzés vagy felirat?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nem a ránézéssel van a baj. Egyszerûen nincs szerencséje... :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Az aztán érdekes lenne. Mindenbõl vehetne újat, amire ránéznél. :D

Ez jó. :) Annyira azért nem. :)

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Az aztán érdekes lenne. Mindenbõl vehetne újat, amire ránéznél. :D

Egy sokáig megbízhatónak tartott bolttal jártam úgy, hogy kb. 3-400km volt a bringában, amikor valamiért bementem hozzájuk, õk meg megszakértették, hogy elkopott az elsõ tárcsa és a lánc is csereérett. Idén meg miután csak õk voltak nyitva aznap, beugrottam megmutatni a hátsó váltómat, mert akadozott a defektjavítás után, erre nekiestek az elsõnek és még el is cseszték... :-(

ui: mielõtt valaki megint reklamálna a többszörös idézet hiánya miatt, jelezném, hogy kikapcsolt javascripttel nem igazán mûködik ez a funkció...