Nem látom hol írják, hogy akció, de ez fél éve is 3990 itt, ha jól rémlik.
Akkor máshogy fogalmazok nem akciós, hanem 22% kedvezmény van rá, azért másoltam be mert szerintem jó ár érte
Nem látom hol írják, hogy akció, de ez fél éve is 3990 itt, ha jól rémlik.
értem. EZEKET nézegettem.
jónak tûnik az ára. eddig 2,4-es supersonicom volt (van) ami nagyon jó, és volt 2,4-es "B" kategóriás is, ami nem volt annyira meggyõzõ. szóval jó volna legalább úgy kb-ra tudni, mit tudhat a fenti "sima A-s", black chilli nélkül.

Nekem meg kb 350pár járt a kezembenNincs.5pár járt már a kezemben.Körbenyaltam mindet

Csak ust-rõl tudok beszélni. A méretnek elég nagy a szórása, 3 gumi 3 különbözõ adat, +-2mm benne van. Kisebbek a bütykök is, mint a 2,4-esen.
értem. EZEKET nézegettem.
jónak tûnik az ára. eddig 2,4-es supersonicom volt (van) ami nagyon jó, és volt 2,4-es "B" kategóriás is, ami nem volt annyira meggyõzõ. szóval jó volna legalább úgy kb-ra tudni, mit tudhat a fenti "sima A-s", black chilli nélkül.
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"A" kategóriás conti mountain king 2,2-vel van tapasztalat? 2,4-hez viszonyítva esetleg? szélességet/magasságot mm-ben tudna valaki?
A sebesség mindent megold.
Országúti belsõbe milyen defektgátló, -javító lötyit ajánlotok?
Egy presta szelep zárógyûrûjére (ami a felnihez fogja) keresek gumi tömítõgyûrût. Az a lényeg, hogy pont rámenjen a szelepre, s a gyûrûvel szorítanám oda a felnihez.
A barátnõm bicajánál ezt nagyon meg kell gumitömítés nélkül húzni, s nem tudja fogó nélkül kitekerni, ezért egészíteném ki. Hol lehet ilyesmit kapni? Gondolom 5 Forintos alkatrész...
(belsõ nélkül megy, fontos a légzárás)
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?
Egy presta szelep zárógyûrûjére (ami a felnihez fogja) keresek gumi tömítõgyûrût. Az a lényeg, hogy pont rámenjen a szelepre, s a gyûrûvel szorítanám oda a felnihez.
A barátnõm bicajánál ezt nagyon meg kell gumitömítés nélkül húzni, s nem tudja fogó nélkül kitekerni, ezért egészíteném ki. Hol lehet ilyesmit kapni? Gondolom 5 Forintos alkatrész...
(belsõ nélkül megy, fontos a légzárás)
Nekem is lenne egy kérdésem: használhatok-e 29esen 26-os latex belsõt? mintha olvastam volna, hogy valaki azzal megy
vagy hol lehet venni 29es latex belsõt?
Köszi
Nekem is lenne egy kérdésem: használhatok-e 29esen 26-os latex belsõt? mintha olvastam volna, hogy valaki azzal megy
vagy hol lehet venni 29es latex belsõt?
Köszi