a szingó ragasztókban kõolajpárlatból származó szénhidrogének vannak, valószínûnek tartom, hogy pl. aromás hígítóval leszedhetõ a maradék
(ami egyébként még mindig fizikai eltávolítás...bocsi, a vegyész énemet nem tudom megtagadni
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Mekkora nyomból próbálkoztok kimászni pusztán a gumira bízva a dolgot? 10cm mélybõl?
Igen, a múltkor erõsen a sofõr hibázott nálam.
Hogy a többiek is értsék, ki akartam jönni a nyomból és befordult a kormány, teljes súllyal az elsõ kerékre estem, felni kampec, a villa nem tudom hogy úszta meg. Nem a gumit hibáztatom, hiába vannak oldalt akkora bütykei mint egy ház, teljesen mindegy milyen gumi lett volna.
A ti javaslatotokra kipróbáltam a kisebb nyomásokat is. Nekem most már egyikben sincs belsõ (a kevlar Ardent-et is felszenvedtem tejjel elõre), 1.8-1.9 bar vált be elöl-hátul (80-85kg-omhoz). Terepen egyértelmûen csak elõnye van, betonon sem tekerek számottevõen nehezebben, a tapadás durva.
Azok a rohadt nyomok, én is azon taknyoltam el múlt héten.ki akartam jönni a nyomból...
Mondjuk az sem mindegy, mekkora nyomáson van használva a cucc - pattogósra fújt gumikkal nekem többször jött össze a(z) borulás/esés, mint defektpuhával.
Tisztába vagyok vele, hogy sokan még a betonon is traktorgumival közlekednének.
basszus
köll venni egy kb-ra jó gumit, és úgy kell menni vele, amit enged
ha valaki pofára esik, akkor az sosem azért van mert a gumi kicsúszott, hanem, mert az illetõ túllépte az éppen adott korlátokat
Úgysem a gumi oldja meg a helyzetet, hanem a sofõr.