megerdesiteni a foltok elott nem is mertem, mert siman szetcincalta volna. jo es konnyu gumi, de ez a vekony es puha anyag kombo nem tul nyero meg visszafogott hasznalatnal sem.
Köszi!!!Ez egy 1.000-es itthon:ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > KIT TUBELESS
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
A review-kban sok helyen azt olvasom, hogy miután ezt rátették vígan használták tovább a gumit, nem csak hazáig.
Úgyhogy kipróbálom aztán meglássuk. Legfeljebb csak városban használom majd a javított külsõt, túrákra meg rendeltem egy Nobby-t elõre, az eldurrant Ralph úgysem volt az igazi durva terepen.
Köszi, ezt kipróbálom.Ilyet hordok magamnál rendszeresen, a CRCn lehet kapni. Hosszútávra szerintem autógumihoz használt folt lenne az ideális, az valószínûleg ugyanaz mint amit a belsõhöz használunk, csak nagyobb. Az autókerékbe állt jó vastag drótdarabbal, eresztõ gumival mentem el a gumishoz, kijavította, végleges. Azt nem tudom tudom mennyire fogja össze a szétvágást, de meg lehet próbálni.
Futófelületen, 1 cm szélességben szétvágott külsõt lehet/érdemes javítani valahogy?
Futófelületen, 1 cm szélességben szétvágott külsõt lehet/érdemes javítani valahogy?
Mindezt úgy, hogy nem volt olajos a belsõd a ragasztás körül, a lyuk környékét dörzspapírral megdörzsölted ragasztózás elõtt, ragasztózás után pedig vártál 5 percet, amíg a ragasztó megköt és utána tettel fel a foltot, amit aztán jó alaposan rámasszíroztál?
Milyen folt? Milyen öreg a ragasztó?
Nekem vannak többéves tiptop ragasztóim, de amit most használok azt is minimum tavaly nyár óta hurcolom és még jó. Ellenben volt gagyi foltom ami nem nyúlt és amit tágult a belsõ azonnal ledobta magát. Folt milyen volt? tiptop?
Olyan van,hogy a gumi ragasztó bedöglik,elveszti vulkanizásó hatását?Történt ugyanis,hogy defektet kaptam,és megfoltoztam a belsõt háromszor!És egyszer sem lett jó!A folt elvált!Mindez otthontól 10 km-re,hívhattam mentõcsapatot.A belsõt kidobtam,vettem új foltokat,a ragasztó maradt.Aztán tegnap ugyanez a játék,csak 30 km-re.Tehát marad az,hogy a ragasztóval van a gond(Tip-Top).Valamikor tavasszal már ragasztottam vele,akkor még jó volt.
Olyan van,hogy a gumi ragasztó bedöglik,elveszti vulkanizásó hatását?Történt ugyanis,hogy defektet kaptam,és megfoltoztam a belsõt háromszor!És egyszer sem lett jó!A folt elvált!Mindez otthontól 10 km-re,hívhattam mentõcsapatot.A belsõt kidobtam,vettem új foltokat,a ragasztó maradt.Aztán tegnap ugyanez a játék,csak 30 km-re.Tehát marad az,hogy a ragasztóval van a gond(Tip-Top).Valamikor tavasszal már ragasztottam vele,akkor még jó volt.
Nem látom hol írják, hogy akció, de ez fél éve is 3990 itt, ha jól rémlik.