Balaton körön hány bárra fújnátok egy Scwalbe BigApple 26 x 2.15"-ös gummát?
2,- maximum 2,5 bar körülre, ha nincsen nehéz csomag
ha nagyon túlfújod, akkor szarabbul fog gurulni és kényelmetlen lesz
Balaton körön hány bárra fújnátok egy Scwalbe BigApple 26 x 2.15"-ös gummát?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Jó cipekedést hozzá! Barátomnak a Mátrán aszfalton vágta szét valami a Saugarót, szóval a súly nem biztos, hogy megoldás!
sziasztok,
szükségem lenne 26 x max 1,8 apró mintájú gyors és könnyû gumira (pl. vredestein tiger claw) valami versenyszintû semi-click, vagy? lánygyermeknek, aki nem fogja szétkoptatni, felütni, de nyafog a maraton racertõl, mert csúszkál laza talajon, legyen könnyû, mert elég könnyû kerékre lesz, amit nem akarok elrontani valami 70 dekás gummával. minden ötlet welcome, kösz,
üdv, tg
erdekes, hogy neha elokerulnek ilyen schwalbek... en 2008as es 2010es gumikat hasznaltam, ott egyikkel sem volt ilyen gond.
Még nem bontottam le a felnirõl. Leszedem, és ha sikerül levakarnom a latex tejet, akkor küldök róla fényképet. Légyszi küldd el priviben az e-mail címed Rob! A gumi német beszerzés egyébként.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ezt szerintem bárki megmondta volna Neked itt. Ne haragudj, nem okoskodni szeretnék (így utólag), de ezt itt ezerszer leírtuk: tubeless-ként használható gumi 700 grammtól kezdõdik. Ezen ne spórolj, fogd fel tanulópénznek, hidd el, ezen mind átesünk.
A sebesség mindent megold.
Így könnyû 540 g-os 2,25-ös külsõt készíteni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!Téli használatra tudnátok ajánlani valami olcsó gumit amivel hóban,latyakban is el lehet közlekedni a hétköznapokban?Most Continental Contact van fent,de szerintem ezzel télen esnék-kelnék.622-es méretben kellene.Milyen szélesség lenne megfelelõ ilyen körülmények között?