azt nem tudja vki, hogy miert nem lehet egesz nemetorszagban 29x2.25os racing ralphot venni? modellvaltas?
passz
de változik jövõre a mintája picit .
azt nem tudja vki, hogy miert nem lehet egesz nemetorszagban 29x2.25os racing ralphot venni? modellvaltas?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
defektállóság szempontjából (meglepõ módon) nagyon jó a specialized fast trak lk is. benntartja a tüskét és a levegõt is.
defektállóság szempontjából (meglepõ módon) nagyon jó a specialized fast trak lk is. benntartja a tüskét és a levegõt is.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Ügyes Samut a Fecskétõl nézted már (Schwalbe Smart Sam )? Defektállósága egész jó, de nem kiemelkedõ. Viszont könnyû, jó kopásállóság, igazi mindenes. Szerintem a legjobb Schwalbe gumma.
Hi!
Segítséget szeretnék kérni gumivásárlással kapcsolatban.
Az elvárások:
- Xc, túrázgatós gumi
- Aszfalton is lenne használva
- Max 2.25, 2.3
- Jó kopás és defektállóság
A legfontosabb a defektállóság lenne. A súly kevésbé számít.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Na ja! Nagy alma lesz.kicsit túlparazod
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Igazából gond az nincs vele. Mindösze annyi merült fel bennem kérdésként, hogy amennyiben murvára tévednék, vajon hogy fogja viselni a kanyarokat.
Csak emiatt néztem rá a semi slick-ekre is. Egyébként bejön.
Igazából gond az nincs vele. Mindösze annyi merült fel bennem kérdésként, hogy amennyiben murvára tévednék, vajon hogy fogja viselni a kanyarokat.akkor most mi a gond a bigapple gumival?
így van
montiba a csirke slick, mint kurvának a liliom.
2.0 alatti gumikkal marha bután néz ki a vas. Tudom hülye vagyok, de nekem fontos.
2.0 alatti gumikkal marha bután néz ki a vas. Tudom hülye vagyok, de nekem fontos.