Fogsz egy régi szelepet, a tût rögzítõ csavar felett a tengely kiszélesedõ részét lereszeled, letekered az anyát.
A szeleptût átszúrod a belsõn, aztán valahogy belejátszod a szelepbe, rátekered a csavart és raksz a belsõre egy foltot.
zsenialis!

Fogsz egy régi szelepet, a tût rögzítõ csavar felett a tengely kiszélesedõ részét lereszeled, letekered az anyát.
A szeleptût átszúrod a belsõn, aztán valahogy belejátszod a szelepbe, rátekered a csavart és raksz a belsõre egy foltot.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
32,6mm.Én feltettem 1.95ös külsõt b+ zero felnire ami belül 23mm. Rhyno lite-ra is, meg fater bringáján valami õsrégi baziszéles szimplafalú acélfelnire is, ami szerintem legalább 27mm szélességû belül. megáll rajta, max a futófelület íve kissé laposabb lesz, de 1.9 és 2.1 között nincs olyan nagy különbség szerintem hogy ebbõl gond legyen. Milyen széles az a felni?
A sebesség mindent megold.
még azt mondjátok már meg légyszi, hogy mi lesz akkor ha a dt swiss f360-ra 1.9es külsõt teszek? egyáltalán rá tudom tenni? 2.1-egy ajánl a gyártó, amint erre felhívtátok a figyelmem.
Sziasztok! 26-os montira szeretnék 90kg-os testsúlyhoz valami slick gumit a városba. Sose volt még slick-em, ajánljatok valamit. Eddig a Maxxis Xenith-et és a Continental Sport Contact-ot nézegettem. Mi a véleményetek melyiket lenne érdemes megvenni? A felsorolt 2 gumin kívül mást is ajánlhattok!
Elvárások a szokásos dolgok: defektállóság és kanyarba tapadjon valamint esõbe ne csússzon annyira és guruljak gyorsabban mint a jelenlegi bütykössel. Homokba terepre nem szoktam menni, de ha mégis létezik olyan slick guma aminek az oldala bütykös hogy kitaposott homokos utat elbírja az perfekt lenne.
Ár: 500Ft/db max. A Conti S.C. azért is szimpi mert egy pár 5000-bõl beszerezhetõ.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Valakinek van tapasztalata specialized fast trak-el kapcsolatban vagy hasonló mintázatú gumival??
2.00 méret ami 2.1-nek felel meg! Elég sûrû és apró mintázatú! Eddíg Speci resolution pro volt ami balonosabb és igen bütykös
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Valakinek van tapasztalata specialized fast trak-el kapcsolatban vagy hasonló mintázatú gumival??
2.00 méret ami 2.1-nek felel meg! Elég sûrû és apró mintázatú! Eddíg Speci resolution pro volt ami balonosabb és igen bütykös
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.