2.0 alatti gumikkal marha bután néz ki a vas. Tudom hülye vagyok, de nekem fontos.
Hát, slick-kel sem szép, szóval onnan már mindegy.
2.0 alatti gumikkal marha bután néz ki a vas. Tudom hülye vagyok, de nekem fontos.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Na akkor egyelõre õ a befutó:
Big Apple City Reifen 2,15"
Pihentetõ... jah mint benzines ronggyal ledörgölni a rákövült szingó ragasztót egy 20 éves felnirõl...
3X1 óra meló...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Az igaz, látod. Pihentetõ elfoglaltság lehetett. :-) Ha esetleg maradt benne valami, az majd használat közben kipereg.
Öööö. Sikerült kiöntenem egy láncot vele. (ugyanabban a dobozban volt, mint egy kis flakon lötyi, ami a melegben kissé kinyílt, s kifolyt) Szépen megáll, modern szobor.
A szemenként egyesével átmozgatva és csipesszel kicibálgatva tisztítható, de rámegy a délután.
Öööö. Sikerült kiöntenem egy láncot vele. (ugyanabban a dobozban volt, mint egy kis flakon lötyi, ami a melegben kissé kinyílt, s kifolyt) Szépen megáll, modern szobor.
A szemenként egyesével átmozgatva és csipesszel kicibálgatva tisztítható, de rámegy a délután.
A sebesség mindent megold.
Milyen anyagra ragadt rá?
Nagy melegben kifolyt 2 dl latextejet, ami megszilárdult valamin, amin nem kellett volna, ti mivel oldanátok le? :-)
A sebesség mindent megold.
Az kidörzsölés vagy elfékezés. Amikor még V-fékkel mentem, néha el tudtam durrantani, az csinált ilyet. A kidörzsölést pedig a kosz vagy a durva, rossz minõségû felniszalag okozhatja. És latexhez mindig használj bõségesen hintõport, sokkal érzékenyebb, mint a butil.
Nem ott nyílt szét hosszában ahol odaverted? Csak azért kérdem, mert ilyet már láttam, nem csak latexszel.