maxxis rambler gumikkal van valakinek tapasztalata, amit megosztana? köszi!
nu ők kipróbálták
https://www.bikerada...t-gravel-tyres/
nu ők kipróbálták
https://www.bikerada...t-gravel-tyres/
arn módosította - 2020. június 28. - 15:27
Ne már, senki? Akkor máshogy: 37-40mm között melyik mindenes (gravel? ) gumit ajánlanátok?
A bringás haveromnak rambler van a gravel bicaján. Tavaly mentünk együtt néhányszor, addig volt látványos előnye, míg fékezni, vagy kanyarodni nem kellett. Én xking-el vagy cultivatorral mentem, vegyesen.
Reggeli pára, vizes őszi falevél már kihívás volt neki, földnedves döngölt úton is óvatoskodott vele, de nyilván nem vagyunk egyformák, a két bicaj sem egyforma.
Nekem nem tetszett, leginkább a legeslegelső racing ralphra emlékeztet.
WTB Cross Boss-t használtam ami 35-ös. Van itthon "régről" egy pár. Elviheted, felteheted, ha jó utalsz, ha nem visszahozod. Jó külső, pufibbra vágytam.
WTB Nano 700c volt a cx-gravel befutó nálam, az 40-es. Belső nélkül használtam ezeket.
Nem biztos, hogy kell rám hallgatni mert most a full merev 29-es bringán is egyre nagyobb külső van (imádom így a kerékpárt).
És 27.5 pluszos koskormányos megoldást már elképzeltem
.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
ebből egy 47-es (ha elfér, de a 40es biztos)
vagy a klaszikus continental contact széria 42 vagy 47, ebből van +-os is ha bombabiztos defektvédelmet akarsz, igaz az nem olcsó
Szeretem a városi contik defektvédelmét, de most a Touringon kifogott egy 3-4 centis lepényfa tüske kifogott rajta. Azért ez elég extrém eset volt, attól még tökjó, csak nem földkörüli túrára való. Pont ilyen ez a gumi: bikemag.hu/magazin/hirek/continental-touring-plus-kulso-gumi-teszt
A királydinnye meg hasonló kisebb tüskék ellen biztos jó, de ezeket még a safety akármi nevű contik is bírták, cserébe könnyebbek. Szóval csak annyi, hogy valami defektvédelmes gumit vegyél, hogy az üvegszilánk és a kisebb tüskéket bírja.
Köszi srácok, nézek valamit akkor ezeket figyelembe véve.
Fiatal lánykának keresek városi gurulós bringára, mondjuk ezt írhattam volna elsőre is
azért kell a kényelem.
ebből egy 47-es (ha elfér, de a 40es biztos)
https://bikelogistic...00c-gumikopeny/
vagy a klaszikus continental contact széria 42 vagy 47, ebből van +-os is ha bombabiztos defektvédelmet akarsz, igaz az nem olcsó
Köszi srácok, nézek valamit akkor ezeket figyelembe véve.
Fiatal lánykának keresek városi gurulós bringára, mondjuk ezt írhattam volna elsőre is azért kell a kényelem.
Ez bár nem a legszélesebb, de nagyon bevált nekem: continental speed king xc performance 35-622 folding.
Jó a defektállósága, még nem lyukadt ki egyszer sem 1 év alatt, lehet vele menni földúton és aszfalton is. Vízszintes aszfalton 35km/h a max ami még kényelmesen tartható, de lejtőn tud gurulni 50km/h felett is.
Segítsetek légyszíves, nem vagyok képben trekking gumi ügyben.
Szeretnék minél szélesebbet venni, hogy kényelmes legyen, fogalmam sincs, a méretekről, mi számít nagynak, ha a féktől felfér, mire figyeljek még.
Köszi előre!
Segítsetek légyszíves, nem vagyok képben trekking gumi ügyben.
Szeretnék minél szélesebbet venni, hogy kényelmes legyen, fogalmam sincs, a méretekről, mi számít nagynak, ha a féktől felfér, mire figyeljek még.
Köszi előre!
ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld
tudom
ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld
Köszi, volt pár évig michelin latex belsőm, tudom miért jó és miért nem.
Tényleg csak a két márka közti különbség érdekel(t), ha van egyáltalán, mert a vittoria 40%-al olcsóbb.
aztán az sincs kizárva hogy ponr egy soron készül mind2
Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.
Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.
Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"