ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld
tudom
tudom
Köszi, volt pár évig michelin latex belsőm, tudom miért jó és miért nem.
Tényleg csak a két márka közti különbség érdekel(t), ha van egyáltalán, mert a vittoria 40%-al olcsóbb.
aztán az sincs kizárva hogy ponr egy soron készül mind2
Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.
Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.
Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
vittoria latex belsővel van esetleg valakinek tapasztalata? jobb/rosszabb (defektállóság, légáteresztés) mint a michelin aircomp C4?
Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.
Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.
Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.
Használ valaki közületek a külső oldalfalára szilikon sprayt?Azért gondoltam rá mert a melóhelyen egész nap süti a nap.
Én azzal a szerrel ápolom a külsőket, amivel az autó gumijait.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Használ valaki közületek a külső oldalfalára szilikon sprayt?Azért gondoltam rá mert a melóhelyen egész nap süti a nap.
emlekeim szerint a 2.2esnel megvolt a valos szelesseg a 22.5os felnin. de nem volt olyan tulmeretezett, mint a korabbi verzio.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
continental race king sl 2.0 ennek mennyi lehet a valós szélessége?
emlekeim szerint a 2.2esnel megvolt a valos szelesseg a 22.5os felnin. de nem volt olyan tulmeretezett, mint a korabbi verzio.
Nekem sose volt olyan gondom vele hogy ereszti a levegőt a peremnél, pedig 3 darabot elhasználtam már belőle 2016-tól.
nem veletlenul terveztek at azt a reszet - gondolom felnifuggo. mas gumikkal nem volt ilyen gondom.
Nekem sose volt olyan gondom vele hogy ereszti a levegőt a peremnél, pedig 3 darabot elhasználtam már belőle 2016-tól.
Arn!
A Conti Race King újabbik verziója (2018-tól) ilyen....Nekem is volt, és a Stans tejet eléggé "izzadja" ki a futófelületen, gyakorlatilag 2-3 hetes korától.
Másnál is láttam az új Cross Kinget nagyon izzadni.
Próbáld meg más lötyivel is, pl. Mitas. Annak másabb az összetétele, viszont hamarább be is szárad mint a Stans.
Nekem most jelenleg hátul még a régi verzós Race King Protection van Stanssal, az nem izzadja.
az nekem vegig eresztette a levegot a peremnel
Arn!
A Conti Race King újabbik verziója (2018-tól) ilyen....Nekem is volt, és a Stans tejet eléggé "izzadja" ki a futófelületen, gyakorlatilag 2-3 hetes korától.
Másnál is láttam az új Cross Kinget nagyon izzadni.
Próbáld meg más lötyivel is, pl. Mitas. Annak másabb az összetétele, viszont hamarább be is szárad mint a Stans.
Nekem most jelenleg hátul még a régi verzós Race King Protection van Stanssal, az nem izzadja.
lehet kezded hianyolni a telot?
legalabbis az alacsonyabb nyomas es a ballonosabb gumi...
A nagyon alacsony nyomás az trehányság volt, 1.5 baron szoktam menni. Nem fújtam utána hetekig és hirtelen sokat engedett egyik napról a másikra, menet közben meg nem akartam ezzel foglalkozni. Lőttem ki oldalra a köveket rendesen, szóval voltak jelei a túl alacsony nyomásnak
A telo hiányát leírnám, nem szégyelleném bevallani. Természetesen jobban ráz köves lejtőn (fizikával nem lehet mit tenni ) de egyelőre nagyon szeretem a bringát így. Ha már kellett venni hátra valamit akkor most ez kapóra jött. Amennyiben nyerek vele valamit az jól tud esni majd a köves szakaszokon.
nekem az alacsonyabb profilu gumik foltosodtak schwalbebol:
* 2019es ralph
* 2017es burt
ron es ray ok volt.
lehet kezded hianyolni a telot? legalabbis az alacsonyabb nyomas es a ballonosabb gumi...
A jelenlegi Ralph-Ray páros nekem most nem szivárog így át, igaz nem áll sokat.
Viszont a Ralph oldalán lett egy jelentős vágás, túl alacsony nyomáson mentem az egyik tekerés alkalmával és egy kő elvághatta. Mentem vele azóta de nem egy életbiztosítás. Erre fel meg is rendeltem a 2.35-ös külsőket ugyan ebből a párosból. Egyrészt kíváncsi vagyok hátul el fog-e férni, másrészt lesz-e értelme a kicsit ballonosabb megoldásnak.
Minden érkező csomagot karanténba teszek, de ezt majd kinyitom kesztyűben és kiöntöm ami benne van (azok amúgy is napok óta benne vannak), nem bírok várni
.