Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Segítsetek légyszíves, nem vagyok képben trekking gumi ügyben.

Szeretnék minél szélesebbet venni, hogy kényelmes legyen, fogalmam sincs, a méretekről, mi számít nagynak, ha a féktől felfér, mire figyeljek még.

Köszi előre!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld wink.png

tudom :)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld ;)

• Kisherceg kedveli ezt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Köszi, volt pár évig michelin latex belsőm, tudom miért jó és miért nem. smile.png
Tényleg csak a két márka közti különbség érdekel(t), ha van egyáltalán, mert a vittoria 40%-al olcsóbb.

aztán az sincs kizárva hogy ponr egy soron készül mind2

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.426 hozzászólás

Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.
Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.
Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.

Köszi, volt pár évig michelin latex belsőm, tudom miért jó és miért nem. :)
Tényleg csak a két márka közti különbség érdekel(t), ha van egyáltalán, mert a vittoria 40%-al olcsóbb.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.335 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

vittoria latex belsővel van esetleg valakinek tapasztalata? jobb/rosszabb (defektállóság, légáteresztés) mint a michelin aircomp C4?

Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.

Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.

Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.

• Kisherceg kedveli ezt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.426 hozzászólás

vittoria latex belsővel van esetleg valakinek tapasztalata? jobb/rosszabb (defektállóság, légáteresztés) mint a michelin aircomp C4?

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás

Használ valaki közületek a külső oldalfalára szilikon sprayt?Azért gondoltam rá mert a melóhelyen egész nap süti a nap.

Én azzal a szerrel ápolom a külsőket, amivel az autó gumijait.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Használ valaki közületek a külső oldalfalára szilikon sprayt?Azért gondoltam rá mert a melóhelyen egész nap süti a nap.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.426 hozzászólás

emlekeim szerint a 2.2esnel megvolt a valos szelesseg a 22.5os felnin. de nem volt olyan tulmeretezett, mint a korabbi verzio.

Ez hasznos, köszi! Van a régebbiből itthon 26er 2.0, az vicces módon alulméretes, 46mm.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

continental race king sl 2.0 ennek mennyi lehet a valós szélessége?

emlekeim szerint a 2.2esnel megvolt a valos szelesseg a 22.5os felnin. de nem volt olyan tulmeretezett, mint a korabbi verzio.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.426 hozzászólás

continental race king sl 2.0 ennek mennyi lehet a valós szélessége?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem is xr1501 kerekszettem van

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

DT X1900, M1700, XR1501 felniken volt-van.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nekem sose volt olyan gondom vele hogy ereszti a levegőt a peremnél, pedig 3 darabot elhasználtam már belőle 2016-tól.

nem veletlenul terveztek at azt a reszet - gondolom felnifuggo. mas gumikkal nem volt ilyen gondom.

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Nekem sose volt olyan gondom vele hogy ereszti a levegőt a peremnél, pedig 3 darabot elhasználtam már belőle 2016-tól.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Arn!

A Conti Race King újabbik verziója (2018-tól) ilyen....Nekem is volt, és a Stans tejet eléggé "izzadja" ki a futófelületen, gyakorlatilag 2-3 hetes korától.

Másnál is láttam az új Cross Kinget nagyon izzadni.

Próbáld meg más lötyivel is, pl. Mitas. Annak másabb az összetétele, viszont hamarább be is szárad mint a Stans.

Nekem most jelenleg hátul még a régi verzós Race King Protection van Stanssal, az nem izzadja.

az nekem vegig eresztette a levegot a peremnel :D

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Arn!

A Conti Race King újabbik verziója (2018-tól) ilyen....Nekem is volt, és a Stans tejet eléggé "izzadja" ki a futófelületen, gyakorlatilag 2-3 hetes korától.

Másnál is láttam az új Cross Kinget nagyon izzadni.

Próbáld meg más lötyivel is, pl. Mitas. Annak másabb az összetétele, viszont hamarább be is szárad mint a Stans.

Nekem most jelenleg hátul még a régi verzós Race King Protection van Stanssal, az nem izzadja.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.589 hozzászólás

lehet kezded hianyolni a telot? smile.png legalabbis az alacsonyabb nyomas es a ballonosabb gumi... 

A nagyon alacsony nyomás az trehányság volt, 1.5 baron szoktam menni. Nem fújtam utána hetekig és hirtelen sokat engedett egyik napról a másikra, menet közben meg nem akartam ezzel foglalkozni. Lőttem ki oldalra a köveket rendesen, szóval voltak jelei a túl alacsony nyomásnak tongue.png cool.png

A telo hiányát leírnám, nem szégyelleném bevallani. Természetesen jobban ráz köves lejtőn (fizikával nem lehet mit tenni smile.png) de egyelőre nagyon szeretem a bringát így. Ha már kellett venni hátra valamit akkor most ez kapóra jött. Amennyiben nyerek vele valamit az jól tud esni majd a köves szakaszokon.    

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem az alacsonyabb profilu gumik foltosodtak schwalbebol:

* 2019es ralph

* 2017es burt

ron es ray ok volt.

lehet kezded hianyolni a telot? :) legalabbis az alacsonyabb nyomas es a ballonosabb gumi...