persze, hogy total mindegy a mi szintunkon, ez amolyan melyiknek a szine tetszik jobban. en is csak azert veszem eszre a kulonbsegeket, mert szinte vegigprobaltam mindent a conti-schwalbe palettan xc kategoriaban - maxxisbol csak az aspent ismerem - es nem is tudom szamszerusiteni (a dinamikusan valtozo korulmenyek miatt nem is lehet), csak tudok egy alafolerendeltsegi viszonyt megallapitani, priorizalva a szamomra fontosabb tulajdonsagokat.
a gumik azert erdekelnek kiemelten, mert a bringa arahoz kepest olcsok, de talan a legjobban befolyasoljak a menettulajdonsagokat - igy szivesen probalgatom oket. szerintem meg nem is volt olyan montis gumim, amit elhasznaltam volna, elobb cserelek vmi erdekesnek tunore.
az meg mar szakmai artalom, hogy odafigyelek az aprobb reszletekre, minden technikai dologba belemaszok, lehet az programarchitekturak, szamitogepek, vagy akarmi, es probalom a hibakat megoldani tovabbtokeletistve a rendszert de szerintem ezzel sokan vannak hasonloan egy technikai forumon - a szokasos kutyuzes, amit a nok sose fognak megerteni.