(...) Tapadásból továbbra is jeles. Csak nem valami ballonos! A karbon felnimet versenyen felütöttem vele a szokásos 1.5-1.6 baron. Amin a 2.1-es Thunder Burtot is használtam és amit sosem ütettem fel ilyen nyomáson. (A Duke Lucky Jack felni széthasadt, crash replacement épp intézés alatt, Acros újrafűzi gyári állapotúra új felnivel.)
Áttettem XR 361 felnire, azt is felkoppintottam már 2x, szerencsére csak éppen hogy, a felninek semmi baja. 1.7 baron pattogok most. Kár, hogy nem olyan ballonos már, mint a régi RRalph, összességében egy jó gumi pedig.
Ha ennyit felütöd, miért nem raksz bele olyan íze hurkát. Van mar könnyebb is: www.worldwidecyclery.com/blogs/worldwide-cyclery-blog/cushcore-xc-tire-inserts-rider-review
Ja, a 30 mm sz;les WTB Exposure gumim oldalán jó hosszú repedések jelentek meg, pedig csak 4-5 baron használtam. Mindezt kb. 600 km után. Pedig eddig aránylag tetszett a gumi, csak egyszer kaptam vele defektet, mikor köves úton felütöttem. Najó, akkor biztos nem volt benne négy bar se... Az első és a hátsó is ugyanígy repedezett. A képen nem látni rendesen, de az exposure felirat alatti fekete csík az nem kiálló gumi, hanem a repedés. Nem tudom mennyit számít, de használtam nagyon sokáig tök olcsó conti gumit, ami még jobban szét volt repedezve. Bírta míg el nem kopott.
blash módosította - 2020. szeptember 17. - 13:48