Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2020. október 13. - 23:58
Esetleg van tipped egy kicsit könnyebb megoldásra is, olyan fél kiló környékéig?
Írta 2020. október 12. - 18:19
Sziasztok!
Egy Mavic aksium race kerekes országúti bringába keresnék minél ballonosabb gumit, városi használatra.
Ha minden igaz, a gyártó által a 32-es a legnagyobb ajánlott méret, szóval ezt céloznám meg: minél inkább kátyú és padka-kompatibilissé varázsolnám a gépet. Jó lenne vmi alap defektvédelem, de azért ne a kilós kategóriában. Térdig érő vízben nem tekerek, de azért nem árt, ha nedves betonon megmarad alattam. Természetesen gördüljön jól és legyen olcsó.
Ötletek?
Legnagyobb kedvenc, rosszat én még senkitől nem hallottam róla:
https://ebike.hu/ter...00c-gumikopeny/
- husevotelefonfulke kedveli ezt
Írta 2020. október 12. - 17:02
Sziasztok!
Egy Mavic aksium race kerekes országúti bringába keresnék minél ballonosabb gumit, városi használatra.
Ha minden igaz, a gyártó által a 32-es a legnagyobb ajánlott méret, szóval ezt céloznám meg: minél inkább kátyú és padka-kompatibilissé varázsolnám a gépet. Jó lenne vmi alap defektvédelem, de azért ne a kilós kategóriában. Térdig érő vízben nem tekerek, de azért nem árt, ha nedves betonon megmarad alattam. Természetesen gördüljön jól és legyen olcsó. ![]()
Ötletek?
husevotelefonfulke módosította - 2020. október 12. - 17:07
Írta 2020. október 12. - 11:35
OFF
ma eszembe jutott (juttatták), miért is nem gyakran szoktam és így lassan fel is adom az itthonról rendelést... 24H-nak van jelölve a cucc, semmi "x darab" vagy hasonló. na mondom ez faja, bedobok kettőt a kosárba, rendelés, hajrá. negyedórával később nézem a nyitott rendelést, EGY (!!!) darabot sikerült a polcról stopizni, a másikat majd megrendelik a beszállítótól. ahol nyilván nem lesz már, amilyen szerencsém van mostanában a gumikkal....
ON
talált, süllyed ![]()
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2020. október 11. - 16:37
OFF
ma eszembe jutott (juttatták), miért is nem gyakran szoktam és így lassan fel is adom az itthonról rendelést... 24H-nak van jelölve a cucc, semmi "x darab" vagy hasonló. na mondom ez faja, bedobok kettőt a kosárba, rendelés, hajrá. negyedórával később nézem a nyitott rendelést, EGY (!!!) darabot sikerült a polcról stopizni, a másikat majd megrendelik a beszállítótól. ahol nyilván nem lesz már, amilyen szerencsém van mostanában a gumikkal....
ON
Írta 2020. október 07. - 16:06
Ja, persze, nem így értettem, hanem hogy a lelkes vásárló megveszi a 2,4-es WT változatot, amitől azt reméli esetleg, hogy szélesebb lesz a 2,4-es simánál, aztán koppan, hogy inkább keskenyebb, mert kifejezetten csak a széles felnin adja azt a méretet.
hehe, amúgy ja, igazad van szvsz. ...és még nehéz is! ![]()
Írta 2020. október 07. - 15:47
Ja, persze, nem így értettem, hanem hogy a lelkes vásárló megveszi a 2,4-es WT változatot, amitől azt reméli esetleg, hogy szélesebb lesz a 2,4-es simánál, aztán koppan, hogy inkább keskenyebb, mert kifejezetten csak a széles felnin adja azt a méretet.
Írta 2020. október 07. - 14:58
Ez nem az, amikor keskeny felnin épp, hogy keskenyebb lesz a végeredmény, mert csak szélesen adja ki (vagy ott se) a ráírt méretet?
ja, ez kb nyilvánvaló, nem értem a felvetést.
most ráírt 60-as külső (ezeréves conti x-king) van ezen a felnin, mérve 58mm.
másik bicajon belső 21mm-es felnin ráírt 60-as vadiúj maxxis, mérve 56mm, ugyanilyen felnin új conti x-king, névleges 58, mérve 56mm. hol itt a gond? ![]()
tervezek egy szélesebb, 25+mm körüli felnit kísérletileg fűzni, meglátom, egyelőre gumi sincs.. ![]()
Írta 2020. október 07. - 13:36
Ez nem az, amikor keskeny felnin épp, hogy keskenyebb lesz a végeredmény, mert csak szélesen adja ki (vagy ott se) a ráírt méretet?
igen, a wt a széles felnire utal. de mindegyik változatnál ott van a wt. szerintem ez csak a marketing osztály által elkövetett fejlesztés.
ja, hát 19-es a felni. nagyon nem izgulok miatta, most is 58mm széles külső van rajta, sosem volt gondom vele, sőt, tök király.
ZolkoW módosította - 2020. október 07. - 13:36
Írta 2020. október 07. - 09:08
Milyen felnire megy? A wt nem a széles felnire való?
igen, a wt a széles felnire utal. de mindegyik változatnál ott van a wt. szerintem ez csak a marketing osztály által elkövetett fejlesztés.
ja, hát 19-es a felni. nagyon nem izgulok miatta, most is 58mm széles külső van rajta, sosem volt gondom vele, sőt, tök király. ![]()
Írta 2020. október 07. - 06:26
Írta 2020. október 06. - 20:33
Jó, ez nem jött be. Megrendeltem, gondoltam jó arc leszek, itthoni webshopban, persze másnap jön az email, hogy nincs, majd talán decemberben. Hát köszi... :-(
mekkora és milyen verzió ?
ránézek holnap ha gondolod
- Kisherceg kedveli ezt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2020. október 06. - 20:04
Khm, maxxis rekonnal van esetleg valakinek tapasztalata? Örülnék, ha megosztaná. :-)
Jó, ez nem jött be. Megrendeltem, gondoltam jó arc leszek, itthoni webshopban, persze másnap jön az email, hogy nincs, majd talán decemberben. Hát köszi... :-(
Írta 2020. október 05. - 20:34
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2020. október 04. - 15:24
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2020. október 03. - 21:50
Ma tekertem a Vittoria gumis haverral. Azt mondta, 2 db-ot vett, egyik van fent neki a bringán de a másikat azonnal eladná ha kéne valakinek.
És hogy nem kell neki hinni, meg kell venni és kipróbálni.
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2020. október 03. - 14:44
nálam 26 és 29 méretben is Rocket Ron pacestar keverékes gumi fut. én nem vettem észre, hogy esőben, sárban jobban csúszna, mint bármi más. sőt kifejezetten sajnálom, hogy már nem kapható, tuti ilyet vennék újra.
erdekes amugy, mert par eve, amikor meg a schwalbenal a pacestar ment, a conti jobbnak tunt vizes korulmenyek kozott. most, hogy sok eso esett a racekinggel nagyon meglepodtem, hogy mennyire csuszik egy kis nedvessegtol kemenyebb talajon, pedig sarban a mintahoz kepes nem rossz (es konnyen tisztul).

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére