Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás

WTB Cross Boss-t használtam ami 35-ös. Van itthon "régről" egy pár. Elviheted, felteheted, ha jó utalsz, ha nem visszahozod. Jó külső, pufibbra vágytam. 

WTB Nano 700c volt a cx-gravel befutó nálam, az 40-es. Belső nélkül használtam ezeket.

Nem biztos, hogy kell rám hallgatni mert most a full merev 29-es bringán is egyre nagyobb külső van (imádom így a kerékpárt).

És 27.5 pluszos koskormányos megoldást már elképzeltem smile.png tongue.png cool.png rolleyes.gif blink.png.  

• Kisherceg kedveli ezt

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Én használom, döngölt földútra, rossz minőségű töredezett erdészeti utakra használom. Tubeless, 3,2 baron megyek vele a 94 kilómmal és erre perfekt.
  • Kisherceg kedveli ezt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás
Ezeket használjátok is? Még ezek inkább aszfaltra, nem ?

Kisherceg módosította - 2020. június 27. - 20:39

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Gravelking slick 40c

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
G one, gravel king

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás

maxxis rambler gumikkal van valakinek tapasztalata, amit megosztana? köszi! :)

Ne már, senki? Akkor máshogy: 37-40mm között melyik mindenes (gravel? 🙄) gumit ajánlanátok?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás

maxxis rambler gumikkal van valakinek tapasztalata, amit megosztana? köszi! :)

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

ebből egy 47-es  (ha elfér, de a 40es biztos)

bikelogistics.hu/termekek/kerek/gumikopeny/varosi-trekking-hybrid/700c/126218_freedom-convert-de-luxe-drotperemes-622-700c-gumikopeny/

vagy a klaszikus continental contact széria 42  vagy 47, ebből van +-os is ha bombabiztos defektvédelmet akarsz, igaz az nem olcsó

Szeretem a városi contik defektvédelmét, de most a Touringon kifogott egy 3-4 centis lepényfa tüske kifogott rajta. Azért ez elég extrém eset volt, attól még tökjó, csak nem földkörüli túrára való. Pont ilyen ez a gumi: bikemag.hu/magazin/hirek/continental-touring-plus-kulso-gumi-teszt

A királydinnye meg hasonló kisebb tüskék ellen biztos jó, de ezeket még a safety akármi nevű contik is bírták, cserébe könnyebbek. Szóval csak annyi, hogy valami defektvédelmes gumit vegyél, hogy az üvegszilánk és a kisebb tüskéket bírja.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi srácok, nézek valamit akkor ezeket figyelembe véve.

Fiatal lánykának keresek városi gurulós bringára, mondjuk ezt írhattam volna elsőre is wink.png azért kell a kényelem.

ebből egy 47-es  (ha elfér, de a 40es biztos)

https://bikelogistic...00c-gumikopeny/

vagy a klaszikus continental contact széria 42  vagy 47, ebből van +-os is ha bombabiztos defektvédelmet akarsz, igaz az nem olcsó

• mgy kedveli ezt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Köszi srácok, nézek valamit akkor ezeket figyelembe véve.

Fiatal lánykának keresek városi gurulós bringára, mondjuk ezt írhattam volna elsőre is ;) azért kell a kényelem.

Atombike

Atombike

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Ez bár nem a legszélesebb, de nagyon bevált nekem: continental speed king xc performance 35-622 folding.

Jó a defektállósága, még nem lyukadt ki egyszer sem 1 év alatt, lehet vele menni földúton és aszfalton is. Vízszintes aszfalton 35km/h a max ami még kényelmesen tartható, de lejtőn tud gurulni 50km/h felett is.

Segítsetek légyszíves, nem vagyok képben trekking gumi ügyben.

Szeretnék minél szélesebbet venni, hogy kényelmes legyen, fogalmam sincs, a méretekről, mi számít nagynak, ha a féktől felfér, mire figyeljek még.

Köszi előre!

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás
a helyre a hátsó háromszögben mellette :) főleg alul. Ha trekking,akkor valószínűnek tartom, hogy 42-45 környéke lesz a maximum, de úgy tudod igazán csekkolni, ha a jelenlegi mellett megnézed, mennyi tartalék van.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Segítsetek légyszíves, nem vagyok képben trekking gumi ügyben.

Szeretnék minél szélesebbet venni, hogy kényelmes legyen, fogalmam sincs, a méretekről, mi számít nagynak, ha a féktől felfér, mire figyeljek még.

Köszi előre!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld wink.png

tudom :)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

ááá, kizárt, az egyik rózsaszín, a másik zöld ;)

• Kisherceg kedveli ezt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi, volt pár évig michelin latex belsőm, tudom miért jó és miért nem. smile.png
Tényleg csak a két márka közti különbség érdekel(t), ha van egyáltalán, mert a vittoria 40%-al olcsóbb.

aztán az sincs kizárva hogy ponr egy soron készül mind2

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás

Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.
Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.
Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.

Köszi, volt pár évig michelin latex belsőm, tudom miért jó és miért nem. :)
Tényleg csak a két márka közti különbség érdekel(t), ha van egyáltalán, mert a vittoria 40%-al olcsóbb.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

vittoria latex belsővel van esetleg valakinek tapasztalata? jobb/rosszabb (defektállóság, légáteresztés) mint a michelin aircomp C4?

Évek óta ilyet használok oúti/CX belsőként. 2-3-4 naponta fújni kell, kb. ugyanaz, mint a Michelin. Defektállóság példás - utóbbi 2.5 évben egyetlen szúrt defekt! Felütést jobban tűri, mint a normál belsők. Nem egyszer ütöttem fel, hogy csengett a felni és nem lett defekt.

Lehetséges probléma: télen a sós hólé 2 tél után megette mindkét szelepnél a réz szelepet, gyakorlatilag kiszakadtak a belsőből. Szerencsére pont szétszedésnél.

Javítás normál Tip Top készlettel, mintha normál butil belső lenne.

• Kisherceg kedveli ezt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás

vittoria latex belsővel van esetleg valakinek tapasztalata? jobb/rosszabb (defektállóság, légáteresztés) mint a michelin aircomp C4?

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Használ valaki közületek a külső oldalfalára szilikon sprayt?Azért gondoltam rá mert a melóhelyen egész nap süti a nap.

Én azzal a szerrel ápolom a külsőket, amivel az autó gumijait.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti