Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15861 hozzászólás a témában

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.

Meselnem errol a ket(?)fajta technikarol?milyertjobb egyik a masiknal?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vannak olyanok is.a problem az hogy ugye a conti defekt vedelmes igy ami serules latszik futofeluleten nem tudom hogy at is hatolt a teljes gumin.de majd a tej lyavitja azokat is mert kb 2mm ½lyukak½.
A nagy gond az hogy oldalfalon van egy repedes.nem latni at rajta csak a gumirozott szovetig de parasnak erzem.muanyag cernaval majt jol bevarrom es lekenem szilikonnal.ha ereszt akkor belulre meg meg egy folt.
Mas: Hol vegyek tejet?marka mindegy csak leheto legolcsobban legtobblegyen (nem netshop mert a posta draga)?

Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.

A sebesség mindent megold.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Ha csak tûszúrásnyiak a lyukak, a tej megoldja. Nekem a TL ready Schwalbe is ilyen volt.

Vannak olyanok is.a problem az hogy ugye a conti defekt vedelmes igy ami serules latszik futofeluleten nem tudom hogy at is hatolt a teljes gumin.de majd a tej lyavitja azokat is mert kb 2mm ½lyukak½.
A nagy gond az hogy oldalfalon van egy repedes.nem latni at rajta csak a gumirozott szovetig de parasnak erzem.muanyag cernaval majt jol bevarrom es lekenem szilikonnal.ha ereszt akkor belulre meg meg egy folt.
Mas: Hol vegyek tejet?marka mindegy csak leheto legolcsobban legtobblegyen (nem netshop mert a posta draga)?

Krisz7

Krisz7

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy nekem WTB DX23 felnim van aminek a belsõ átmérõje 18mm és hogy ebbe jó e 2.2 gumi? Például egy Maxxis Holy Roller 26! Elõre is köszi!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Elkezdtem a tubeless esitest (28 as kerek) probalkoztam 26 os belsovel de tul laza nem szorul ra a felnire eléggé.24 es belsovel lett a nyero es megerositettem meg egy 26 os felniszalaggal amit a belsore szoritottam ra. Atom jól tarjta a helyen a belsot nagyon kell cibalni hogy megmozduljon. Viszont a kulsoimet atvizsgalva lyukakat talaltam az oldalfalban(havertol kaptam a gumikat) így amig nem veszek uj gumit a projektet csusztatom.aki akarja folytathatja amit leirtam szerintem simán mukodik.

Ha csak tûszúrásnyiak a lyukak, a tej megoldja. Nekem a TL ready Schwalbe is ilyen volt.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Szia!

Nekem volt conti sport contact 1.3-as és most schwalbe kojak 1.35-ös van. A Conti nagyon keskeny, majdnem olyan mint egy országúti külsõ. A schwalbe nekem sokkal jobban bejött, nagyobb a keresztmetszete, sokkal több levegõ kell bele. A contin kettõt nyomtam a pumpán és 6 bar volt. Én városban használom, a kojak jóval kényelmesebb szerintem és baromira tapad. Ezekre a jó kis bringa utakra és a többi jó minõségû pesti utakra teljesen bevált.

A defekt ill. kopásállósága állósága milyen a kojaknek?

spoon.2

spoon.2

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Köszi!
Ráadásul egy cannondale badboyra kell amit gyárilag is ezzel szerelnek :)

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Szia!

Nekem volt conti sport contact 1.3-as és most schwalbe kojak 1.35-ös van. A Conti nagyon keskeny, majdnem olyan mint egy országúti külsõ. A schwalbe nekem sokkal jobban bejött, nagyobb a keresztmetszete, sokkal több levegõ kell bele. A contin kettõt nyomtam a pumpán és 6 bar volt. Én városban használom, a kojak jóval kényelmesebb szerintem és baromira tapad. Ezekre a jó kis bringa utakra és a többi jó minõségû pesti utakra teljesen bevált.

spoon.2

spoon.2

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Sziasztok!
Slick gumi vásárlás elött állok 4 között hezitálok ha tud valaki segiteni légyszives irjatok elöre is köszönöm
Szóval a 4 gumi természetes 26-os
schwalbe kojak1,3
michelin xcr road vagy xc road 1,4
bontrager road warrior 1,25
continental sportcontact 1.3
Ha valaki használta bármelyiket irja le a véleményét mind a tapadás,gördülékenység ill a kopás

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
Elkezdtem a tubeless esitest (28 as kerek) probalkoztam 26 os belsovel de tul laza nem szorul ra a felnire eléggé.24 es belsovel lett a nyero es megerositettem meg egy 26 os felniszalaggal amit a belsore szoritottam ra. Atom jól tarjta a helyen a belsot nagyon kell cibalni hogy megmozduljon. Viszont a kulsoimet atvizsgalva lyukakat talaltam az oldalfalban(havertol kaptam a gumikat) így amig nem veszek uj gumit a projektet csusztatom.aki akarja folytathatja amit leirtam szerintem simán mukodik.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!

Mi a különbség a drótos és az összehajthatós külsõk között. Mi szól az egyik ill. a másik mellett? Elõny hátrány?

a hajtogatós elõnye, hogy könnyebb ill. könnyebb szállítani

hátránya, hogy drágább, ill. felrakásnál egy picit többett kell vele bûvészkedni, de nem vészes

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Sziasztok!

Mi a különbség a drótos és az összehajthatós külsõk között. Mi szól az egyik ill. a másik mellett? Elõny hátrány?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
szerintem egyszerûen el kell felejteni a specit, és akkor minden egyszerûbb lesz :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
majd en megteszem... kinek kell irni? :D mennyiszer voltak learazott fasza speci cuccok angoloknal. idegesito, hogy nem lehet rendelni, itt meg vagy nem lehet kapni, vagy 1.5x annyiert. pl honapokig hajkurasztam egy cipot, nalunk nem volt, kinn meg 15ert meg tudtam volna venni, a vegen majdnem 30ert vettem egy shimanot. ez miert jo nekik?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

erre amugy kivancsi lennek, hogy egy egyseges piacnak szamito helyen (mint amilyen az eu), ezt hogy lehet megcsinalni. ertem en, hogy vedi a sajat halozatat, de epp azaz egyseges versenypiac lenyege, hogy mindegy, hogy honnan veszem meg (ahol olcsobban hozzajutok).

Már többször leírtam, úgy tudja törvényesen megcsinálni, hogy csoportmentességet kér és bizonyítja, hogy ez jó a piacnak. Egyéb esetben sehogy. De 99,99%-ra biztos vagyok benne, hogy nem rendelkezik ezzel, mivel amerikai cég és fogalma sincs arról, hogy sérti az európai versenytörvényt (még az európai cégek sem tudják általában). Kevesen ismerik a pontos törvényt és még senki nem dobta fel õket az Eu-s versenybizottságnál, õk meg ilyen kis ügyekkel maguktól nem foglalkoznak.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
erre amugy kivancsi lennek, hogy egy egyseges piacnak szamito helyen (mint amilyen az eu), ezt hogy lehet megcsinalni. ertem en, hogy vedi a sajat halozatat, de epp azaz egyseges versenypiac lenyege, hogy mindegy, hogy honnan veszem meg (ahol olcsobban hozzajutok).

steveadorjan

steveadorjan

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Koszi a tippeket. Schwalbet (Marathon Plust) mar tobben ajanlottak, de probalok "markahu" maradni a Speckommal :) Amit a forgalmazo nem tesz konnyuve. A netes rendelessel az a baj, hogy eleg sok online boltnal korlatozas van a Speci cuccokkal, vagyis csak a sajat (angol, nemet stb.) piacukon adhatjak el, kulfoldi cimre nem szallitanak.

Nem tudom mekkora az esély rá, szerintem nulla, hogy itthon ilyet kapjál. Én a helyedben megnézném a Schwalbe Duranokat, esetleg a Conti választékot, vagy megpróbálnám netrõl megrendelni a Specit, bár az úgy olcsó nem lesz, az tuti

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Köszi a részletes leírást, Arn!
Én az X King mellett tettem le a voksomat, mire szükség lesz rájuk, remélem meg is érkeznek!

azt is szivesen kiprobaltam volna, a sulyat kiveve nagyon szimpatikus. mire ezek elkopnak remelem lesz belole konnyebb verzio :) igy kb 340got fogsz a forgotomegre pakolni.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Köszi a részletes leírást, Arn!
Én az X King mellett tettem le a voksomat, mire szükség lesz rájuk, remélem meg is érkeznek!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Nem tudom mekkora az esély rá, szerintem nulla, hogy itthon ilyet kapjál. Én a helyedben megnézném a Schwalbe Duranokat, esetleg a Conti választékot, vagy megpróbálnám netrõl megrendelni a Specit, bár az úgy olcsó nem lesz, az tuti