Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.
Meselnem errol a ket(?)fajta technikarol?milyertjobb egyik a masiknal?
Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.
Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.Vannak olyanok is.a problem az hogy ugye a conti defekt vedelmes igy ami serules latszik futofeluleten nem tudom hogy at is hatolt a teljes gumin.de majd a tej lyavitja azokat is mert kb 2mm ½lyukak½.
A nagy gond az hogy oldalfalon van egy repedes.nem latni at rajta csak a gumirozott szovetig de parasnak erzem.muanyag cernaval majt jol bevarrom es lekenem szilikonnal.ha ereszt akkor belulre meg meg egy folt.
Mas: Hol vegyek tejet?marka mindegy csak leheto legolcsobban legtobblegyen (nem netshop mert a posta draga)?
A sebesség mindent megold.
Ha csak tûszúrásnyiak a lyukak, a tej megoldja. Nekem a TL ready Schwalbe is ilyen volt.
Elkezdtem a tubeless esitest (28 as kerek) probalkoztam 26 os belsovel de tul laza nem szorul ra a felnire eléggé.24 es belsovel lett a nyero es megerositettem meg egy 26 os felniszalaggal amit a belsore szoritottam ra. Atom jól tarjta a helyen a belsot nagyon kell cibalni hogy megmozduljon. Viszont a kulsoimet atvizsgalva lyukakat talaltam az oldalfalban(havertol kaptam a gumikat) így amig nem veszek uj gumit a projektet csusztatom.aki akarja folytathatja amit leirtam szerintem simán mukodik.
Szia!
Nekem volt conti sport contact 1.3-as és most schwalbe kojak 1.35-ös van. A Conti nagyon keskeny, majdnem olyan mint egy országúti külsõ. A schwalbe nekem sokkal jobban bejött, nagyobb a keresztmetszete, sokkal több levegõ kell bele. A contin kettõt nyomtam a pumpán és 6 bar volt. Én városban használom, a kojak jóval kényelmesebb szerintem és baromira tapad. Ezekre a jó kis bringa utakra és a többi jó minõségû pesti utakra teljesen bevált.
Sziasztok!
Mi a különbség a drótos és az összehajthatós külsõk között. Mi szól az egyik ill. a másik mellett? Elõny hátrány?
Már többször leírtam, úgy tudja törvényesen megcsinálni, hogy csoportmentességet kér és bizonyítja, hogy ez jó a piacnak. Egyéb esetben sehogy. De 99,99%-ra biztos vagyok benne, hogy nem rendelkezik ezzel, mivel amerikai cég és fogalma sincs arról, hogy sérti az európai versenytörvényt (még az európai cégek sem tudják általában). Kevesen ismerik a pontos törvényt és még senki nem dobta fel õket az Eu-s versenybizottságnál, õk meg ilyen kis ügyekkel maguktól nem foglalkoznak.erre amugy kivancsi lennek, hogy egy egyseges piacnak szamito helyen (mint amilyen az eu), ezt hogy lehet megcsinalni. ertem en, hogy vedi a sajat halozatat, de epp azaz egyseges versenypiac lenyege, hogy mindegy, hogy honnan veszem meg (ahol olcsobban hozzajutok).
A sebesség mindent megold.
Nem tudom mekkora az esély rá, szerintem nulla, hogy itthon ilyet kapjál. Én a helyedben megnézném a Schwalbe Duranokat, esetleg a Conti választékot, vagy megpróbálnám netrõl megrendelni a Specit, bár az úgy olcsó nem lesz, az tuti
Köszi a részletes leírást, Arn!
Én az X King mellett tettem le a voksomat, mire szükség lesz rájuk, remélem meg is érkeznek!