Az nem is igazi bringás, aki még nem járt így.
Próbáld ki országúti bringán, annak brutális hangja van.
hat a hangerovel nem volt gond, mivel epp kozelhajoltam hozza, es egy szuk panel-eloszobaban tortent.
He-he az utolsót Csesznekre le a murvás szerpentinen sikerült átélni, egy igazi éélméény volt...
Arn , milyen felniszalagod van? A gyári keréren nekem ilyen kemény kevlárszerû szalag volt az hamar kidörzsölte az állandó pumpálásra szoruló latexet. Aztán húztam rá egy olyat ami a "szûzhártya" Maxxisokhoz van csomagolva azzal jóval tovább bírták.
es ha az elsorol leesik a gumi, akkor mit csinalsz?
nem kemeny, illetve ellenorizni is szoktam, es ha osszegyurodott vagy ilyesmi, akkor inkabb lecserelem. amugy ha cserelem epp pl a bbb felet preferalom, mert az nem nyulik meg (szerintem epp amit irsz). hintoporozni is szoktam.
Nekem nagy keréken sincs vele gondom, még a 2,4es Maxxis Ardentben sem. Mindenbõl lehet selejt. Múlt héten a 40km-t futott CST robbant fel 4,5 baron a kezemben, az Ignitor le is ugrott, annak iszonyú laza a drótpereme.
ezek szerint akkor nem csak a latex csinalja... de annal gyakrabban elofordul? mindenesetre eddig vagy elrepedt, vagy kilyukadt, de olyan meg nem volt, hogy a defekt azonnal ledobja a kulsot. szerencse, hogy igy tortent. asszem amig nem csinalnak rendes 29er meretben, inkabb hanyagolom, ugyis maceras volt szerelni meg mindig pumpalni.
fura, mert terheles alatt sem volt a kerek, pedig a neveleges max nyomason vmi 100-130kgot is birnia kellene, ez meg alig volt fole fujva. lehet az a multkori kulso kihasadassal ez is megserult, es most "szaladt meg" nagyobb nyomasnal.