Vakon, teszt olvasás nélkül vettem egy Conti X-king-et, 29-est. Nem vagyok nagy rajongója a Continak, de ez a gumi nagyon jó. Elsõ keréken használtam, nagyon jól gördül és jól tart mindenhol. És még a németeknek is tetszik:-)
Rocket Ron nem gurul jól? Na ez nekem új. Tapasztalataim sem ezt mutatják és a német Bike-ban is olvastam valami tesztet (szokásos mûszeres alaposságút:-) ami igen jó gördülési adatot mutatott.
Arn: Szerintem az X king jó lesz neked. És a Maxxis Ardent is egy nagyon jó mindenes gumi. 2.2-esben 1.8 baron megyek vele és imádom. (menetkészen 85 kg vagyok:)
a ron a ralphhoz vagy a maxxis aspenhez kepest pl egy butykos gumihoz hasonlitva persze, hogy jo. nekem az xkinggel egy bajom van, hogy a 29er vagy 30%al nehezebb, mint a schwalbe, amugy szivesen kiprobalnam elolhatul. mar parszor irtam, hogy en azert ragaszkodtam eddig a rara+roro kombohoz, mert suly, gordules, tapadas szinten eddig ez valt be a legjobban, illetve ez fekszik az en habitusomnak. szivesen kiserleteznek, de ahhoz tul dragak. itt van pl ez az aspen, amin erzem, hogy baromi jo gumi, de egyszeruen nem nekem talaltak ki... sose fogom megerteni, hogy sok helyen baromi jol tapad, nehol meg ott is megcsuszik, ahol sose gondoltam volna, igy nagyon bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. pl szimpla poros bordan kimegy az eleje felfele, utana meg amikor azt gondolnam, hogy tiszta agyagosan zero a tapadas, siman lejovok egy homokos lejton. hamar megfigyelem a dolgokat, hogy minek mi az erossege meg a gyengeje, de itt vhogy nem all ossze a kep.
persze ettol meg lehet allat jo gumi az xking, csak mar felve cserelem a bevaltat.