Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2011. szeptember 19. - 20:44

Írta 2011. szeptember 19. - 20:38

Rakok bele defektgátló szalagot, meg talán még azt az öntömítõ belsõt is megveszem, és jöhetnek a szögek. Egy hónap múlva kiderül bírja-e...
Írta 2011. szeptember 19. - 18:26

Elõl X-King hátul Race-King kombóról mi a véleményetek?Eddig NN-RaRa-t használtam de gondoltam kipróbálom a Contit is.Az X-King miben lehet más az NN-tõl?
ez nekem is eszembe jutott korabban (rara-roro) kombohoz kepest - es probaltam forumokon utanaolvasni. a userek inkabb a schwalbera szavaztak. az xkinget en inkabb magaban probalnam.
Írta 2011. szeptember 19. - 18:22

Vakon, teszt olvasás nélkül vettem egy Conti X-king-et, 29-est. Nem vagyok nagy rajongója a Continak, de ez a gumi nagyon jó. Elsõ keréken használtam, nagyon jól gördül és jól tart mindenhol. És még a németeknek is tetszik:-)
Rocket Ron nem gurul jól? Na ez nekem új. Tapasztalataim sem ezt mutatják és a német Bike-ban is olvastam valami tesztet (szokásos mûszeres alaposságút:-) ami igen jó gördülési adatot mutatott.
Arn: Szerintem az X king jó lesz neked. És a Maxxis Ardent is egy nagyon jó mindenes gumi. 2.2-esben 1.8 baron megyek vele és imádom. (menetkészen 85 kg vagyok:)
a ron a ralphhoz vagy a maxxis aspenhez kepest pl

persze ettol meg lehet allat jo gumi az xking, csak mar felve cserelem a bevaltat.
Írta 2011. szeptember 19. - 16:07

Szerintem igen olcsó gumi. Persze a 100-as szeget ez sem bírja.Köszi, de ezek elég drágák, ennyit nem szánnék rá (egyelõre). Fõleg hogy nem biztos hogy bírnák. A deszkáscipõm talpát is átszúrta....
McGywer! Azt a latextejes-akármit kifejtenéd bõvebben? Egyéb olcsó "kókány" megoldás?
Maxxis Ardent EXO-protection (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Írta 2011. szeptember 19. - 12:34

Üdv
Írta 2011. szeptember 19. - 06:45

Köszi, de ezek elég drágák, ennyit nem szánnék rá (egyelõre). Fõleg hogy nem biztos hogy bírnák. A deszkáscipõm talpát is átszúrta....
McGywer! Azt a latextejes-akármit kifejtenéd bõvebben? Egyéb olcsó "kókány" megoldás?
rubenának van a slug nevû belsõje, ami 1500 ft ajánlott áron van és öntömítõ, a gyártó szerint 3 mm lyukat még saját maga befoltoz
e-bikon éppen nem lehet rendelni, máshol meg nem láttam még
Írta 2011. szeptember 18. - 22:51

Írta 2011. szeptember 18. - 21:53

Maxxis Ardent 2,4 AXO protectionSziasztok!
Elvittem a hétvégén a bükkbe a bringát, alig mentem valamit, a kökénytüskék szanaszét lyuggatták a Continental Gravity gumijaim. A hátsó teljesen kuka.
Tudnátok nekem ajánlani valami olyan 2,3 széles gumit, ami jó vastag falú, erõs anyagból van, esetleg rendelkezik valamilyen defektvédelemmel? Súly nem lényeg.
Üdv
Írta 2011. szeptember 18. - 14:06

Sziasztok!
Elvittem a hétvégén a bükkbe a bringát, alig mentem valamit, a kökénytüskék szanaszét lyuggatták a Continental Gravity gumijaim. A hátsó teljesen kuka.
Tudnátok nekem ajánlani valami olyan 2,3 széles gumit, ami jó vastag falú, erõs anyagból van, esetleg rendelkezik valamilyen defektvédelemmel? Súly nem lényeg.
Üdv
ez merre volt a bükkben? hol van ilyen kökénytüskés terep? csak hogy ne menjek arra...
Írta 2011. szeptember 18. - 12:56

Írta 2011. szeptember 18. - 12:55

Sziasztok!
Üdv
esetleg valami ilyen:
SCHWALBE MARATHON EXTREME HS402 KÜLSÕ - Bringa Butik Webáruház
Írta 2011. szeptember 18. - 12:15

Sziasztok!
Üdv
Latextej a belsõbe, latex belsõ, vagy tubeless. "Szögesdróton" csak tömör gumival lehet defekt nélkül tekerni.

Írta 2011. szeptember 18. - 11:57

Üdv
Írta 2011. szeptember 18. - 11:33

ezeket a gumikat nem aszfaltra tervezték szóval nem kimondotan oda való. Egy darabig birja nekem a rocket ronon 200-300km aszfalt után már látszanak a kopás jelei rendesen. Az evos külsök ha jól tudom 420g kõrül vannak +- 10gSziasztok!
schwalbe racing ralf külsõn csak egy evo feliratot látok, ez pontosan melyik tipusa, és hány grammos verziója? A linken látható darabról beszélek.
Mennyire bírja amúgy ez a gumi az aszfaltot is?
Superior XP 925
Köszi
Írta 2011. szeptember 16. - 21:16

schwalbe racing ralf külsõn csak egy evo feliratot látok, ez pontosan melyik tipusa, és hány grammos verziója? A linken látható darabról beszélek.
Mennyire bírja amúgy ez a gumi az aszfaltot is?
Superior XP 925
Köszi
Írta 2011. szeptember 14. - 20:11

tényleg...Külsõk egyéb méretek
ha jól sejtem, hogy a 630mm-es, 27"osra gondolsz.
köszi!
és itt van pár sarokra

Írta 2011. szeptember 14. - 19:06

Írta 2011. szeptember 14. - 13:01

Annyiban, hogy (szerintem) jobban gördül. Az NN elég traktor tud lenni, ezért én is csak elõre raktam fel, de már onnan is lekerült. Az X-king a jobb gördülés miatt jobban tetszik, és legalább úgy tart is. Ez van a 29-esen amivel úgysem megyek olyan helyen és úgy mint a fulymmal, itt az NN-t váltotta a Maxxis Ardent.Elõl X-King hátul Race-King kombóról mi a véleményetek?Eddig NN-RaRa-t használtam de gondoltam kipróbálom a Contit is.Az X-King miben lehet más az NN-tõl?
Írta 2011. szeptember 14. - 11:22