Igen. Meg hátra nem is kell túl nagy tapadás.[/QUOTE]
esetleg ha hátra feltennék egy continental race king 2.0-t? képen nem tûnik sokkal vékonyabbnak... hiába, nehéz döntés ez

Elhiheted, tényleg jó cucc. Mi mind ezt használjuk az ust kerekünkben.
Ha azt mondod hogy a joe nem parasztvakitasbol dragabb akkor befektetek egy kis flakonba.conti contact gumiba eleg annyi.ha bevalik akkor a reszletes felni tomitesi leirast is csatolok.nem nagy kunszt ugyan de hatha megsporol vele valaki egy postolast.
A sebesség mindent megold.
A kendát nem ismerem, de elég nagy a valószínûsége, hogy az is csak a szokásos vizes lötty, ami neked nem lesz jó.
Pont tolle a linkelt vaterastol vettem felniket par hete.
Akkor tuti hogy csak a joe lesz jo s tubelessiteshez?
Csak mert kenda majdnem fele annyi lenne ugyan olyan meret melett.bar ha a kenda nem mukodik akkor az a legdragabb.
A forgalmazó a saját webshopját ajánlja, de én már láttam több boltban is.
Ha nem találsz sehol akkor tõle tudsz venni.
nem
több értlmes gyártó (pl speci) szerel hátra kisebb,vagy alacsonyabb gördülési ellenállású -esetleg mind2- külsõt.
Nem ezen fog múlni. Nincs akkora különbség köztük fõleg hátul egy össztelósban.van egy 1.9-es schwalbe black jackem, úgy kaptam, de az nekem már nagyon virslinek tûnik. vagy tévedek? kezdõ vagyok én még, nem akarok nagyokat taknyálni. mondjuk kicsiket sem.
Akkor ez nem id vita.megvan milyet.de hol?
A köpeny szélességével együtt a magassága is csökkenni fog a kisebb méret esetén.
Vannak olyanok is.a problem az hogy ugye a conti defekt vedelmes igy ami serules latszik futofeluleten nem tudom hogy at is hatolt a teljes gumin.de majd a tej lyavitja azokat is mert kb 2mm ½lyukak½.
A nagy gond az hogy oldalfalon van egy repedes.nem latni at rajta csak a gumirozott szovetig de parasnak erzem.muanyag cernaval majt jol bevarrom es lekenem szilikonnal.ha ereszt akkor belulre meg meg egy folt.
Mas: Hol vegyek tejet?marka mindegy csak leheto legolcsobban legtobblegyen (nem netshop mert a posta draga)?
A latextej gumit képez és úgy tömít, amiben meg rost van, az meg úgy, hogy az apró rostok tömítik be a lyukat, de a második csak belsõs rendszereknél mûködik rendesen és külsõt nem tud eltömíteni.
sziasztok! kis segítséget kérek. átkerültek a kerekeim új vázba és alig férnek el. dt swiss f630 felniken continental x king 2.2 gumik
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
itt jól látszik. szeretem ezt a gumit, de ez így nem lesz jó. mit javasoltok, ami jobban elférne, és tapadásban, minõségben ugyanott van? mondjuk van az x kingbõl 2.0 is, de itt nem is a szélességgel van a gond, hanem inkább a köpeny magasságával. elõre is köszönöm a tippeket.
A latextej gumit képez és úgy tömít, amiben meg rost van, az meg úgy, hogy az apró rostok tömítik be a lyukat, de a második csak belsõs rendszereknél mûködik rendesen és külsõt nem tud eltömíteni.Meselnem errol a ket(?)fajta technikarol?milyertjobb egyik a masiknal?