, de kontrollalhato. Kiszamithatoan viselkedik, nem hirtelen vesziti el a tapadast.
szerintem ez a lenyeg egy guminal... tudd, hogy hol vannak a hatarai.
, de kontrollalhato. Kiszamithatoan viselkedik, nem hirtelen vesziti el a tapadast.
Azért gondolom, neked van egy kis tapasztalatod.Nem feltétlenül egészséges mindenkinek, ha olyan gumit használ, mint én.
Van vki aki látott már terepet, és mondjuk 20km-nél többet is tekert ott, próbált már Rocket Ron?
Esetleg milyen egyéb gumikat érdemes nézegetni 26" belsõs terepre kell, jó tapadás, jól gurul, és nem kõ nehéz?
MJani01 te milyen külsõt használsz?
lehet én nem értek valamit, de...öööö.... 30 ojró az 9 ropi, ha meg most kettõt adnak kb. ezért, akkor az fele ára a kintinek
Van vki aki látott már terepet, és mondjuk 20km-nél többet is tekert ott, próbált már Rocket Ron?
Esetleg milyen egyéb gumikat érdemes nézegetni 26" belsõs terepre kell, jó tapadás, jól gurul, és nem kõ nehéz?
nem. azt irta 25-30 euro. en ugy ertelmeztem hogy arra vonatkozott a kerdes hogy hol az a link ahol ennyi. es en mutattam.
azt nem ertem hogy ma mirefel ilyen harapos mindenki.
Szia! Hogy miért sliccet mert városban használnám il néhanapján letekernék vele velencére balatonra tehát leginkább aszfalton használnám és elég sokat számit a gördülékenység de a kopás sem elhanyagolandó adatt lenne itt legföképpen az ár/minöség mutato érdekelne
kojak 6500ft
conti 2500ft
michelin 4500/5700ft
bontrager 3000ft
tapasztalatokat szeretném ha megosztanátok cannondale badboyra kell de ez végül is mindegy tudom hogy a gyárto a kojakkal árulja most nekem egy maxis detonator van fenn azt szeretném cserélni ezek közül valamelyikre
nem. azt irta 25-30 euro. en ugy ertelmeztem hogy arra vonatkozott a kerdes hogy hol az a link ahol ennyi. es en mutattam.
Szia! Hogy miért sliccet mert városban használnám il néhanapján letekernék vele velencére balatonra tehát leginkább aszfalton használnám és elég sokat számit a gördülékenység de a kopás sem elhanyagolandó adatt lenne itt legföképpen az ár/minöség mutato érdekelneKérdezném: Miért szeretnél slick gumit? Én az xcr-t venném, ha jó árban van, utána a Kojakot, de én kíváncsi vagyok, kísérletezek
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
PÁRBAN ~9k a Conti MK - arn írta, hogy kb. ennyi az ára kint - pumukli2 szerette volna, ha ez linkekkel alá van támasztva - te erre linkeltél gumikat amiknek DARABJA ~9k HUF
Mit nem értesz?
RAUH-Welt
B E G R I F F
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Na még egyszer felteszem a kérdést és várom a segitséget melyiket válasszam
Slick gumi vásárlás elött állok 4 között hezitálok ha tud valaki segiteni légyszives irjatok elöre is köszönöm
Szóval a 4 gumi természetes 26-os
schwalbe kojak1,3
michelin xcr road vagy xc road 1,4
bontrager road warrior 1,25
continental sportcontact 1.3
Ha valaki használta bármelyiket irja le a véleményét mind a tapadás,gördülékenység ill a kopás
kerdezted hol 25-30 euro. mutattam hogy hol. mit nem ertesz?
RAUH-Welt
B E G R I F F
utfg
H&S Bike-Discount GmbH - Das Original
Schwalbe Rocket Ron Evo PaceStar Faltreifen Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE