Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

adamsss

adamsss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
B Contis tapasztalataim: Kettõt vettem, pár hónap eltéréssel 622x25 SuperSport. Az egyik tökéletes feliraton kívül. Mondom happy nincs ezzel semmi baj :) vettem gyorsan egy másikat is. A másik meg anyagában volt rossz, az oldalfal és a futófelület szépen szétrepedezett. Két vásárlásból egyáltalán nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni hogy mennyi a jó/rossz arány, de nem gyõzött meg az 50%-os arány, legközelebb már A-st vettem a chainreactioncycles-ról.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Na ezek a válaszok segitenek dönteni mind ha negativ mind ha pozitiv igy ugy gondolom hogy conti kilöve mert az a kat.az drága már csak 3 versenyzö maradt schwalbe kojak,michelin xc/xcr road,bontrager road warrior

vagy veszel nem B-és contit

nekem amúgy a 4. pár ilyen gumi szolgál, és nekem eddig csak felirat hiba volt, és haverom sport contactja se szerkezeti hibás

érdemes bepróbálni, ha olyan boltban veszed ahol helyben fel tudod tenni, vagy vissza veszik ha üt, vagy egyéb. Nálunk így árulta a boltos. Megmondta mit veszel és azt is, hogy vissza veszi, ha nem csak esztétikai hibás.

spoon.2

spoon.2

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

Én 700x25-ös (asszem) B-s contit vettem anno, mikor harmadszorra dobta le magát a felnirõl felfújás közben, a belsõ szétrobbanása kíséretében, akkor szépen visszavittem.
A gumi köt össze egyedül a talajjal, viszonylag nagy sebességeknél és terhelésnél...montinál ez fokozottan érvényes...párezer forintot spórolhatsz, engem nem gyõzött meg ;)

Na ezek a válaszok segitenek dönteni mind ha negativ mind ha pozitiv igy ugy gondolom hogy conti kilöve mert az a kat.az drága már csak 3 versenyzö maradt schwalbe kojak,michelin xc/xcr road,bontrager road warrior

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Én 700x25-ös (asszem) B-s contit vettem anno, mikor harmadszorra dobta le magát a felnirõl felfújás közben, a belsõ szétrobbanása kíséretében, akkor szépen visszavittem.
A gumi köt össze egyedül a talajjal, viszonylag nagy sebességeknél és terhelésnél...montinál ez fokozottan érvényes...párezer forintot spórolhatsz, engem nem gyõzött meg ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak az a baj hogy 10bol 7-8 B-s conti akkorat ut hogy elso kerekre rakva razza a kormanyt. igen, van olyan amin csak a felirat csuszott el, olyat venni 2500forintert jo biznisz, csak altalaban nagyobb baj van veluk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Nekem volt b kategóriás. A felirat tökéletes volt rajta. Lógott egy két szál oldalt, egy két repedés az oldalfalon.... Mondjuk ennyi pénzért abszolút jó vétel szerintem.

spoon.2

spoon.2

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

2500-ért a conti másodosztályú, az A kategóriás drágább...

b kategoriás conti semmivel nem rosszabb max a látvány mert a felirat el van csuszva némelyiken de minöségben nincs különbség azért is irtam az olcsobbat ugy látom bontragert senki nem probálta még csak a contit vagy a kojakot

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Valami ilyesmire gondolsz? ;-)

hat ez is jo lenne, de ez nem 200 euro :)
http://www.fulcrumwh...red-power-29-xl

ilyen arnal szvsz nem nagyon van alternativaja. nem kellett volna lemernem azt a gyari kereket :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

red power xl 29et nem hasznaljatok marketingre? :D

Valami ilyesmire gondolsz? ;-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nem B kategóriás, ha az lenne, oda lenne írva. Mivel egy osztrák oldal termékeit áruljuk, nem lehetünk magyarosan feledékenyek ilyen kérdésekben. Vannak esetek, amikor sikerül (fõleg ilyenkor,szezonváltáskor) belenyúlni extrém jó vételekbe, és ezt felhasználjuk marketingre a napi akciónk keretében. Ha ránézel a mai napi akcióra, láthatod, hogy igen jó ajánlat ez is, nem profitszerzés, hanem marketing a célja.

a dolgon nem valtoztat, a velemenyem fenntartom, hogy nemet arak < osztrak arak < magyar arak (atlagban persze).

red power xl 29et nem hasznaljatok marketingre? :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Igen.
Egyébként egyenletes hajtás és lendület a kulcs.

jogos! csak nehéz idáig fejlõdni az alföldön :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

esetleg megfordítva meg lehetne bróbálni hátul a crossmarkot? hátha nem kaparna el annyira mászásnál...

Igen.
Egyébként egyenletes hajtás és lendület a kulcs.

A sebesség mindent megold.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

A guminál már nem igaz az, hogy 99%ember 1%kerékpár alkotja a teljesítményt. Felkúszik kicsit feljebb (mondjuk 5% körülire). De tartom azt a véleményemet, hogy 99,999999%-ban az ember a kevés az adott helyzetben, nem pedig a gumi.

Van egy kicsi. :)

Igen, mentem.
Írok privát üzenetet.

Ok megköszönném!
Én max 10%-adnék a guminak :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A guminál már nem igaz az, hogy 99%ember 1%kerékpár alkotja a teljesítményt. Felkúszik kicsit feljebb (mondjuk 5% körülire). De tartom azt a véleményemet, hogy 99,999999%-ban az ember a kevés az adott helyzetben, nem pedig a gumi.

Igen, mentem.
Írok privát üzenetet.

esetleg megfordítva meg lehetne bróbálni hátul a crossmarkot? hátha nem kaparna el annyira mászásnál...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azért gondolom, neked van egy kis tapasztalatod.:D

Jól látom, hogy mentél hátul Crossmark-al?

Igen, mentem.
Írok privát üzenetet.

A sebesség mindent megold.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az kemény, terepre 2.5 is bõven elég én kb 2.1-2.2-vel megyek

sejtettem. kifogom próbálni. 84kg vagyok, a 2.1 talán kevés lesz kicsit :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
attol fugg hany kg vagy :)

igy egyketszaz km utan is sokkal jobb a schwalbe, mint az aspen. lefele is joval batrabban jovok, hogy kicsit kitapasztaltam.

pumukli2

pumukli2

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

igen azt beneztem... de ha 2, akkor ez nem b kategorias? altalaban a kinti arakrol eleg jol le lehet szurni, hogy mi a realis itthon: hat ritkan szokott barmi is olcsobb lenni. inkabb csak akkor, ha nem ugyanarrol van szo.

Nem B kategóriás, ha az lenne, oda lenne írva. Mivel egy osztrák oldal termékeit áruljuk, nem lehetünk magyarosan feledékenyek ilyen kérdésekben. Vannak esetek, amikor sikerül (fõleg ilyenkor,szezonváltáskor) belenyúlni extrém jó vételekbe, és ezt felhasználjuk marketingre a napi akciónk keretében. Ha ránézel a mai napi akcióra, láthatod, hogy igen jó ajánlat ez is, nem profitszerzés, hanem marketing a célja.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az kemény, terepre 2.5 is bõven elég én kb 2.1-2.2-vel megyek
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
tényleg, a crossmarkról mi a véleményetek? én megvettem, felraktam, 50km után levettem, mert majdnem kinyiffantam egy kanyarban, finom mészkõmurvás terpen. mászáskor is borzalmas, folyton kikapar. vagy csak túl keményre fújtam? asszem 3bar volt.