persze, hogy azt mondta, hiszen azt akarja eladni...
a schwalbe is a portékái közt volt
persze, hogy azt mondta, hiszen azt akarja eladni...
persze, hogy azt mondta, hiszen azt akarja eladni...nekem a cst-ét is dícsérték, abból 3-4 ropesz körül lehet kapni defektvédelmes aszfalt gumit
a boltos azt mondta, hogy kevesebb minõségi probléma van vele, mint a schwalbeval (ezt a kettõt árulja fõképpen)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na ezek a válaszok segitenek dönteni mind ha negativ mind ha pozitiv igy ugy gondolom hogy conti kilöve mert az a kat.az drága már csak 3 versenyzö maradt schwalbe kojak,michelin xc/xcr road,bontrager road warrior
Na ezek a válaszok segitenek dönteni mind ha negativ mind ha pozitiv igy ugy gondolom hogy conti kilöve mert az a kat.az drága már csak 3 versenyzö maradt schwalbe kojak,michelin xc/xcr road,bontrager road warriorÉn 700x25-ös (asszem) B-s contit vettem anno, mikor harmadszorra dobta le magát a felnirõl felfújás közben, a belsõ szétrobbanása kíséretében, akkor szépen visszavittem.
A gumi köt össze egyedül a talajjal, viszonylag nagy sebességeknél és terhelésnél...montinál ez fokozottan érvényes...párezer forintot spórolhatsz, engem nem gyõzött meg
RAUH-Welt
B E G R I F F
b kategoriás conti semmivel nem rosszabb max a látvány mert a felirat el van csuszva némelyiken de minöségben nincs különbség azért is irtam az olcsobbat ugy látom bontragert senki nem probálta még csak a contit vagy a kojakot2500-ért a conti másodosztályú, az A kategóriás drágább...
Valami ilyesmire gondolsz? ;-)
Nem B kategóriás, ha az lenne, oda lenne írva. Mivel egy osztrák oldal termékeit áruljuk, nem lehetünk magyarosan feledékenyek ilyen kérdésekben. Vannak esetek, amikor sikerül (fõleg ilyenkor,szezonváltáskor) belenyúlni extrém jó vételekbe, és ezt felhasználjuk marketingre a napi akciónk keretében. Ha ránézel a mai napi akcióra, láthatod, hogy igen jó ajánlat ez is, nem profitszerzés, hanem marketing a célja.
Igen.
Egyébként egyenletes hajtás és lendület a kulcs.
Igen.esetleg megfordítva meg lehetne bróbálni hátul a crossmarkot? hátha nem kaparna el annyira mászásnál...
A sebesség mindent megold.
A guminál már nem igaz az, hogy 99%ember 1%kerékpár alkotja a teljesítményt. Felkúszik kicsit feljebb (mondjuk 5% körülire). De tartom azt a véleményemet, hogy 99,999999%-ban az ember a kevés az adott helyzetben, nem pedig a gumi.
Van egy kicsi.
Igen, mentem.
Írok privát üzenetet.
A guminál már nem igaz az, hogy 99%ember 1%kerékpár alkotja a teljesítményt. Felkúszik kicsit feljebb (mondjuk 5% körülire). De tartom azt a véleményemet, hogy 99,999999%-ban az ember a kevés az adott helyzetben, nem pedig a gumi.
Van egy kicsi.
Igen, mentem.
Írok privát üzenetet.
Azért gondolom, neked van egy kis tapasztalatod.
Jól látom, hogy mentél hátul Crossmark-al?
A sebesség mindent megold.
Az kemény, terepre 2.5 is bõven elég én kb 2.1-2.2-vel megyek