Minden hónapba elsírod itt ezt a Race King foltosodást, levelet feleslegesen írsz, még röhögnek is valószínűleg rajta...Mitas lötyi lesz a megoldásod az újabb verziós Conti mtb gumikra.
visszakerestem - egyszer irtam a foltosodasrol - te meg egyszer valaszoltal ra. most meg masodszor, es ugy irod, mintha ez vmi koztudomasu dolog lenne. sajnalom, hogy untatlak a problemammal.
a lyukak zavarnak elsosorban, nem a foltok. mert lehet a masik lotty nem eszi at magat a gumin (mint a schwalbenal), de a lyukakon ugyanugy szivarogna. nem tudom, hogy ez egy vagy ket problema - erre keresek valaszt. a schwalbes fotosodasnal a gumi also reszen, ahol all benne a lotty, ott kezd foltosodni - itt meg korben, ahol lyuk van, felul, alul, mindegy. nalatok hogy foltosodott?
utana olvastam a lottyoknek, a mitas hasonlo lehet, mint a contie (szintetikus, ammoniamentes) - sajat gyartas egyaltalan? meg a nagyobb cegek is ugy veszik gyakran. a contierol eleg cifrakat irnak sok helyen, amellett, hogy a defektturese kozelebe nincs a rendes latexenek, nem birja a nagyobb nyomast (outinal), nem lehet kipuculni a kulsobol, stb
szivesen valasztanek olyat, ami jo a gumihoz, de mas szempontbol meg vannak elegedve vele a userek. nagyjabol ket sealant van, ami sok helyen jol szerepel a tesztekben es a felhasznaloi velemenyekben is: a notubes es a caffelatex. ez utobbi ammoniamentes, hatha ez a kulcsa a dolognak.
Edited by arn, 2020. July 02. - 18:05.