Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Pont tolle a linkelt vaterastol vettem felniket par hete.
Akkor tuti hogy csak a joe lesz jo s tubelessiteshez?
Csak mert kenda majdnem fele annyi lenne ugyan olyan meret melett.bar ha a kenda nem mukodik akkor az a legdragabb.

A kendát nem ismerem, de elég nagy a valószínûsége, hogy az is csak a szokásos vizes lötty, ami neked nem lesz jó.

A sebesség mindent megold.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

A forgalmazó a saját webshopját ajánlja, de én már láttam több boltban is.
Ha nem találsz sehol akkor tõle tudsz venni.

Pont tolle a linkelt vaterastol vettem felniket par hete.
Akkor tuti hogy csak a joe lesz jo s tubelessiteshez?
Csak mert kenda majdnem fele annyi lenne ugyan olyan meret melett.bar ha a kenda nem mukodik akkor az a legdragabb.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

nem
több értlmes gyártó (pl speci) szerel hátra kisebb,vagy alacsonyabb gördülési ellenállású -esetleg mind2- külsõt.

rendben. akkor ezt ki fogom próbálni. hátra felteszem a balck jacket elõl meghagyom az x kinget. vagy veszek egy szélesebb black jacket, csak nézzen ki valahogy...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
nem
több értlmes gyártó (pl speci) szerel némely modelljeire, hátra kisebb,vagy alacsonyabb gördülési ellenállású -esetleg mind2- külsõt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
[quote name='MJani01'][quote name='Sly78']
Igen. Meg hátra nem is kell túl nagy tapadás.[/QUOTE]

értem. köszi szépen. akkor azt javaslod, hogy csak a hátsót cseréljem le? de nem fog hülyén kinézni hátul az 1.9 elõl meg a 2.2?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
[quote name='Sly78'][quote name='MJani01']Nem ezen fog múlni. Nincs akkora különbség köztük fõleg hátul egy össztelósban.

úgy érted, hogy tapadásban nincs nagy különbség a 2.2-es és az 1.9-es között? bocs hogy ilyen értetlen vagyok :)[/QUOTE]
Igen. Meg hátra nem is kell túl nagy tapadás.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hetkoznap pécsett hetvegen pesten.

A forgalmazó a saját webshopját ajánlja, de én már láttam több boltban is.
Ha nem találsz sehol akkor tõle tudsz venni.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
[quote name='MJani01']Nem ezen fog múlni. Nincs akkora különbség köztük fõleg hátul egy össztelósban.

úgy érted, hogy tapadásban nincs nagy különbség a 2.2-es és az 1.9-es között? bocs hogy ilyen értetlen vagyok :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

Hol laksz?

Hetkoznap pécsett hetvegen pesten.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van egy 1.9-es schwalbe black jackem, úgy kaptam, de az nekem már nagyon virslinek tûnik. vagy tévedek? kezdõ vagyok én még, nem akarok nagyokat taknyálni. mondjuk kicsiket sem.

Nem ezen fog múlni. Nincs akkora különbség köztük fõleg hátul egy össztelósban.

Akkor ez nem id vita.megvan milyet.de hol?

Hol laksz?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

A köpeny szélességével együtt a magassága is csökkenni fog a kisebb méret esetén.

van egy 1.9-es schwalbe black jackem, úgy kaptam, de az nekem már nagyon virslinek tûnik. vagy tévedek? kezdõ vagyok én még, nem akarok nagyokat taknyálni. mondjuk kicsiket sem.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Vannak olyanok is.a problem az hogy ugye a conti defekt vedelmes igy ami serules latszik futofeluleten nem tudom hogy at is hatolt a teljes gumin.de majd a tej lyavitja azokat is mert kb 2mm ½lyukak½.
A nagy gond az hogy oldalfalon van egy repedes.nem latni at rajta csak a gumirozott szovetig de parasnak erzem.muanyag cernaval majt jol bevarrom es lekenem szilikonnal.ha ereszt akkor belulre meg meg egy folt.
Mas: Hol vegyek tejet?marka mindegy csak leheto legolcsobban legtobblegyen (nem netshop mert a posta draga)?

Azért a 2 mm-es nem kicsi. Azt nem fogja meg.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

A latextej gumit képez és úgy tömít, amiben meg rost van, az meg úgy, hogy az apró rostok tömítik be a lyukat, de a második csak belsõs rendszereknél mûködik rendesen és külsõt nem tud eltömíteni.

Akkor ez nem id vita.megvan milyet.de hol?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok! kis segítséget kérek. átkerültek a kerekeim új vázba és alig férnek el. dt swiss f630 felniken continental x king 2.2 gumik

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

itt jól látszik. szeretem ezt a gumit, de ez így nem lesz jó. mit javasoltok, ami jobban elférne, és tapadásban, minõségben ugyanott van? mondjuk van az x kingbõl 2.0 is, de itt nem is a szélességgel van a gond, hanem inkább a köpeny magasságával. elõre is köszönöm a tippeket.

A köpeny szélességével együtt a magassága is csökkenni fog a kisebb méret esetén.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok! kis segítséget kérek. átkerültek a kerekeim új vázba és alig férnek el. dt swiss f630 felniken continental x king 2.2 gumik

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

itt jól látszik. szeretem ezt a gumit, de ez így nem lesz jó. mit javasoltok, ami jobban elférne, és tapadásban, minõségben ugyanott van? mondjuk van az x kingbõl 2.0 is, de itt nem is a szélességgel van a gond, hanem inkább a köpeny magasságával. elõre is köszönöm a tippeket.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Meselnem errol a ket(?)fajta technikarol?milyertjobb egyik a masiknal?

A latextej gumit képez és úgy tömít, amiben meg rost van, az meg úgy, hogy az apró rostok tömítik be a lyukat, de a második csak belsõs rendszereknél mûködik rendesen és külsõt nem tud eltömíteni.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.

Meselnem errol a ket(?)fajta technikarol?milyertjobb egyik a masiknal?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Vannak olyanok is.a problem az hogy ugye a conti defekt vedelmes igy ami serules latszik futofeluleten nem tudom hogy at is hatolt a teljes gumin.de majd a tej lyavitja azokat is mert kb 2mm ½lyukak½.
A nagy gond az hogy oldalfalon van egy repedes.nem latni at rajta csak a gumirozott szovetig de parasnak erzem.muanyag cernaval majt jol bevarrom es lekenem szilikonnal.ha ereszt akkor belulre meg meg egy folt.
Mas: Hol vegyek tejet?marka mindegy csak leheto legolcsobban legtobblegyen (nem netshop mert a posta draga)?

Szerezz no-flats tejet, csak az mûködik normálisan az itthon kaphatók közül. Talán más igazi tej nincs is itthon, mert a többi rosttechnológiával mûködik.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

Ha csak tûszúrásnyiak a lyukak, a tej megoldja. Nekem a TL ready Schwalbe is ilyen volt.

Krisz7

Krisz7

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy nekem WTB DX23 felnim van aminek a belsõ átmérõje 18mm és hogy ebbe jó e 2.2 gumi? Például egy Maxxis Holy Roller 26! Elõre is köszi!