Én több ezer km óta használok/tam Crosskinget Protection változatban Stans-el. Azzal soha semmi baj nem volt, defekt, felütés nulla. A hagyományos Race verzió soha nem volt túlzottan TL kompatibilis, ellenben rettentő sérülékeny is. Ha mindenképpen a Race/hagyományos verzió mellett maradsz, fogadd meg Tzoli tanácsát, és ne vesződj itt más cápatakonnyal.
protectiont hasznaltam - nem racesportot, amirol beszelsz, ott is az oldalfal ereszt elsosorban, es nem a futofelulet - a videon is protection van, amelyiknel orran szajan folyik a lotty. a race king a minta neve, amugy elvileg ugyanaz, mint a crosskinged. de koszi a megerositest, hogy mukodhet a protection es a stans egyutt.
kozben valaszolt a bike24, azt irtak, hogy a stans az egyik legjobb lotty, jo tapasztalatuk van vele, nem ajanl mast. bizonyos tubeless gumik minosege hullamzo, szerintuk a gumi gyari hibas (ezt pont nem naluk vettem), kuldjem vissza. mar megtettem volna, ha nem azt irja a masik webshopos csoka a 300kmes gumira, hogy elhasznalt.
Schwalbe Snakeskin és Stans azért elég jók együtt azt hiszem. Foltosodások voltak, de mióta Addix technológiát bevezették nálam az is megszűnt. Defektem nulla már évek óta! Szög állt már ki a külsőmből, kihúztam és nagyon hamar tette a dolgát a Stans lötty.
Pont ma akartam írni, hogy a 2.35-ös Racing Ralph Evo, Snakeskin, Speed külső nagyon klassz hátul. Mentem már vele eleget (betonon is tépem felfelé) és nagyon tartósnak mutatkozik. Racing Ray-t hasonlóan jónak tartom.
addix snakeskin is foltosodhat:
thunderburt (speed)
racing ralph 2019 (speed)
ami nalam nem foltosodott egyaltalan:
rocket ron (speed)
racing ray (speedgrip)
racing ralph 2018 (speed)
illetve az cx/outis gumikkal sem volt problemam:
gone speed tl
gp5000tl