SCHWALBE BIG BETTY HS358 KÜLSÕ (26x2,40) - Bringa Butik Webáruház
Wicked Will mellé lenne hátra, 110 kiló alá, nekem nagyon tetszik a mintázata, meg most az ára is, mi a véleményetek?
Köszi a segítséget!
Sok éve vettem egy hasonló LONGUS GUMIJAVÍTÓ KÉSZLET - Bringa Butik Webáruház javító készletet és azóta is abban a dobozban tartok mindent. Csak a ragasztót és a foltokat pótlom, ha elfogynak. De egy + gumit érdemes tartani ezen a dobozon is, nehogy kinyíljon.Köszi Marci!
Sok helyet nem foglal a tubus, inkább mindig attól rettegtem, hogy kifolyik a ragacs és tiszta szmötyi lesz tõle minden, de inkább legyen, mintsem valahol ott rohadjak az innováció miatt.
Ridley Noah Fast
Ne hidd el a mesét ! A boltos azt mondta, hogy szeretik. Én próbáltam sokáig de bármit csináltam, mindig leeresztett vele a kerék. Én konkréten visszavittem a boltba, hogy "köszönöm, nekem nem jött be, add oda annak, aki szereti."Sziasztok!
Használ(t) valaki BBB Leakfix tömlõjavítót? Ez egy öntapis ragacs, érdekelne mennyire hatékony, mert ha jó akkor, egy tubus ragasztót nem kellene még pluszban vinnem magammal.
thx!
Köszi, akkor marad a ragacs+folt. Elég sûrûn több mint 100 km-re "csatangolok" el otthonról, nekem kell, hogy megbízható legyen.Ilyet használtam (egy csomagnyit): Park Tool Co. GP-2 : Super Patch Kit : Tube & Tire. A másféle, azaz vulkanizáló (folt + ragasztó) sokkal jobb. Ez arra jó, hogy hazáig bírja, de érdemes otthon újjáépíteni.
Ridley Noah Fast
Ilyet használtam (egy csomagnyit): Park Tool Co. GP-2 : Super Patch Kit : Tube & Tire. A másféle, azaz vulkanizáló (folt + ragasztó) sokkal jobb. Ez arra jó, hogy hazáig bírja, de érdemes otthon újjáépíteni.Sziasztok!
Használ(t) valaki BBB Leakfix tömlõjavítót? Ez egy öntapis ragacs, érdekelne mennyire hatékony, mert ha jó akkor, egy tubus ragasztót nem kellene még pluszban vinnem magammal.
thx!
Ridley Noah Fast
itt a link:)
Maxxis Ridgeline 26x2,1" (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Sziasztok!
Maxxis Ridgeline szerintetek milyen lehet betonon?illetve nem tud valaki egy helyet, ahol kapható ritchey speedmax beta pro?egyik online áruházban sincs és nem is tudják mikor hoz a forgalmazo (asszem bikefun)...:(pedig azt néztem ki.
Köszönöm a felhomályosítást! A régi Black Jacket nagyon sajnálom, tényleg mindenre jó volt.. Lehet, hogy az lesz, hogy veszek egy pár Z-Max-ot és hagy fogyjon! Csak hát gyorsan fogy aszfalton. Túl gyorsan.
Ilyet használt már valaki? Egész haladósnak, és terepre is jónak tûnik. Nem?
Ritchey Z-Max Premonition Comp (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Az ETRTO méret mi lenne?
Schwalbe smart sam a te gumid, esetleg Conti race kingSziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen gumit ajánlotok merev vázas, elsõ telós bringára. A Ritchey Z-Max nagyon bejött és az IRC Mythos XC is. Az a probléma, Hogy gyakran használom a bringát aszfalton. Pl. Citadella. De mire kiérek a János-hegyre, az is kilométer. Valami olyan külsõ kellene, aminek van egy (közel) folytonos futófelülete. A régebbi mintázatú Schwalbe BlackJack 2.1-et nagyon szerettem, az új mintázatúval az a baj, hogy túl ballonos, kritikusan közel van az átdobóhoz, és még nem számoltam kosszal, sárral. Az 1.9 meg a ló másik oldala. Olcsóbb, drótos megoldás lenne az ideális. A hozzászólásokat elõre is köszönöm!
Nem Conti, de a Schwalbe Durano S elég jó ezen a téren.
Ridley Noah Fast
Nekem volt ilyen Ritchey-m, a pro verzió, a mintázata bejött, de túl sok defektem volt vele.Köszönöm a felhomályosítást! A régi Black Jacket nagyon sajnálom, tényleg mindenre jó volt.. Lehet, hogy az lesz, hogy veszek egy pár Z-Max-ot és hagy fogyjon! Csak hát gyorsan fogy aszfalton. Túl gyorsan.
Ilyet használt már valaki? Egész haladósnak, és terepre is jónak tûnik. Nem?
Ritchey Z-Max Premonition Comp (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Az ETRTO méret mi lenne?
Hali!egy 120-130 grammos belsõ megízhatónak mondható?vagy kevés benne az anyag és nem érdemes venni?
ilyesmi: http://ebike.hu/term... tömlõ 26x1721/
Schwalbe 26x1.5-2.35 AV/SV14 (Kerék | Belsõ | 26 coll) | Kerékpár Webshop
ezek milyenek lehetnek?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani outi gumát ami jó defekt tûrõ és nem kopik nagyon, nincs kedvem félévente cserélni. Contiban gondolkodnék, a mostani 1 grand prix 3000, 622x23-as, fura módon kezd fesleni, szálak jönnek ki az oldalából. Ezzel már nem nagyon mernék mozogni.
thx