coninentalokkal nem tapasztaltam hasonló problémát, bár nekem szerintem a land crusier sincsen kirepedve, bár nem is nagyon néztem
Okéjj, akkor nézek Continentalt. Köszi!
coninentalokkal nem tapasztaltam hasonló problémát, bár nekem szerintem a land crusier sincsen kirepedve, bár nem is nagyon néztem
Ez a külsõ: Kenda K197 622/700C (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Ez a belsõ: http://ebike.hu/term...mlõ 2847622635/
Ez a felni: Rodi VR19 (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
Ez a felniszalag (20mm): Schwalbe felniszalag 622 (Kerék | Felniszalag | 622/700c) | Kerékpár Webshop
Más téma:
37 vagy 47 szélességû gumik közül mit ajánlotok, ami nem öregszik? Olyan trekkingbe kellene, amit ritkán használ a tulajdonosa és emiatt sokat áll. Inkább kopjon hamar, de a széle ne repedezzen.
A jelenlegi Schwalbe Land Cruiser sajnos repedezik, pedig rendesen fel van fújva.
milyen kulsot hasznalsz?
amugy szelsoseges esetben szerintem elofordulhat, de nem jellemzo.
Mert kb semmi értelme. Normális külsõ/belsõ megfelelõ nyomáson nem mászkál el.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
szerintem csak használd ezeket a belsõket, és ha tönkrementek, majd lecserled õket
amúgy én kenda belsõt többet nem veszek, mert elég silányak, volt amelyik 1 hónap után használat közben szétrepedt, van amelyiknek szar a szelepe, alig lehet fújni bele, és a szelepnél eleve nagyon durva az eldolgozása is
ami belsõ nekem is tönkremegy azt valami másra cserélem, cst-vel, rubenával még nem volt gondom és a continentalok is jók meg szépen eldolgozottak
Sziasztok!
Vettem 3db Kenda belsõt, és amikor kibontottam, akkor vettem észre, hogy a szelep a felsõ 10mm-t leszámítva gumi borítású.
Ezt a fajtát azért nem szeretem, mert nem lehet csavarral rögzíteni a felnihez, és néha elferdül a belsõ szúszása miatt, másrész mindig attól félek, hogy a szelepnél fog kilyukadni. Nem tudom, hogy mennyire jogosak a meglátásaim, de ha igen, akkor legyetek szívesek javasolni valami jóféle de olcsó belsõt!
622-es a kerék és 37-estõl 47-esig használok többféle gumit alkalomtól függõen - autoszelepeset szeretnék.
Én a Panaracer 700x35/47C-t néztem ki, de sehol nem találok róla infót a neten.
Köszi szépen!
Na meg az is érdekel, hogy az országúton sokkal jobb mintázatú külsõvel mennyire érzem majd meg a nehéz belsõket (a mostani Maxxis Advantage + belsõ + lötty számomra nagyon gyilkos kombináció aszfalton
).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
NEm tudom, nem vékonyka 26*1,9? Most 2.2 van fent elõl hátul. Én se vagyok épp vékony olyan 100+
Vastagabbat nem találtam, vagy csak nem kerestem eléggé?
NEm tudom, nem vékonyka 26*1,9? Most 2.2 van fent elõl hátul. Én se vagyok épp vékony olyan 100+
Vastagabbat nem találtam, vagy csak nem kerestem eléggé?