Mi Schwalbe gumikról diskurálunk az érintettel.
hát ez mondom én is!
korán vót még jóvanna
Mi Schwalbe gumikról diskurálunk az érintettel.
En is szivesen vennek hatra nicket de mindenhol az uj verziot aruljak ami 100-110 kilot bir el valahol odacsapom szetdurran
Edzõbicajon 2 éve használom elsõ keréken, 2.2 race, újonnan mért tömeg 580g körül volt. Viszonylag tartós volt itt és alig-alig kopott, száraz és mérsékelten nedves körülmények közt OK, sárban nem ajánlanám. Csúszáshatáron nem hirtelen csúszik meg, hanem fokozatosan, szépen kúszik le az ívrõl, ami kiszámítható(bb) viselkedést jelent. Kevésbé jó benne, hogy ami felnin én próbáltam, nehéz fel- és leszerelni. Ugyanarról a felnirõl egy NNic-et kézzel, szerszám nélkül leszedek.
mikor jártál utoljára a testbike-on?
persze Tam, tudom. Csak néha kicsit sokká válik. Néha olyan érzésem van, mintha fontosabb lenne a mivel, mint az egyáltalán...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hali!
Van valakinek tapasztalata a WTB Wolverine Race gumiról?WTB Wolverine Race (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
persze Tam, tudom. Csak néha kicsit sokká válik. Néha olyan érzésem van, mintha fontosabb lenne a mivel, mint az egyáltalán...
ez itt a tech részleg. muszáj, hogy ez legyen a fontospersze Tam, tudom. Csak néha kicsit sokká válik. Néha olyan érzésem van, mintha fontosabb lenne a mivel, mint az egyáltalán...
mikor jártál utoljára a testbike-on?testbike.hu-ra en azert annyira nem alapoznek tul sokat
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
konnyebb, jobban gurul. vmivel kevesebb a tapadas, de nagyon kiszamithato.