Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

annyi kérdésem lenne a nagyérdemûhöz, hogy rocket ron mehet elõre-hátra, vagy inkább valami kombóban érdemes? racing ralph-rocket ron párosítást szoktam látni, csak nemtom melyik hol.

köszönöm in advance.

mindegyik kombo jo - a ron jobban tapad, picivel konnyebb, konnyebben tisztul, sarban kezelhetobb, de kevesbe defektallo, hamarabb kopik, es vmivel rosszabbul gurul, mint a ralph. talan emiatt vegyitik, mert a hatsoguminal konnyebben korrigalhato a tapadasvesztes, ugyanakkor gyorsabban is kopik, es a ralph amugy is az egyik legjobb gumi maszasnal.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem elol-hatul Rocket Ron lesz, de csak azert mert nem talaltam 2.25os Nobby Nic-et [az ment volna elore]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

amúgy a régi vagy az új mintás MK-ról beszéltek ?

én a régirõl.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
annyi kérdésem lenne a nagyérdemûhöz, hogy rocket ron mehet elõre-hátra, vagy inkább valami kombóban érdemes? racing ralph-rocket ron párosítást szoktam látni, csak nemtom melyik hol.

köszönöm in advance.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
amúgy a régi vagy az új mintás MK-ról beszéltek ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hatra nem szeretnek draga gumit rakni mert hamar lekopik, max X-King arkategoria.

Sly: szerintem hatra tedd az X-kinget es elore a mountain kinget.
Mk jobban begyuri a sarat, elol tobb helyed van, jobb az oldaltartasa mint az X-kingnek, viszont az aszfaltot meg az
X-king birja jobban. De ez csak az en velemenyem.

mountain king sztem jobban mászik :)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
MK-t teheted hátra is, fogni fog rendesen, de nem lesz annyira sietõs. Defektek elõfordultak nekem is, de miután betettem a latexbelsõt, ez a probléma megszûnt teljesen, neked is ezt javasolom!

Na, most jól elszomorodtam..:( Épp most vettem egy Mountain King-et de most már teljesen kétségbe estem, hogy nagy szar lesz. A testbike.hu -n sincsenek elájulva tõle és õk is emlegeti ezt a defekt dolgot.
Hátra szántam, még nem raktam fel. (gyorsan el kéne adnom ? :confused: )

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Szabi, ez a minta (Michelin) úgy csúszik, mint az állat, de mondtam már.

Egyébként amit vettél elõre, szerintem elég rámpázott ahhoz, hogy ha feldobod hátulra fordítva, jó legyen.

Hatra nem szeretnek draga gumit rakni mert hamar lekopik, max X-King arkategoria.

Sly: szerintem hatra tedd az X-kinget es elore a mountain kinget.
Mk jobban begyuri a sarat, elol tobb helyed van, jobb az oldaltartasa mint az X-kingnek, viszont az aszfaltot meg az
X-king birja jobban. De ez csak az en velemenyem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Na, most jól elszomorodtam..:( Épp most vettem egy Mountain King-et de most már teljesen kétségbe estem, hogy nagy szar lesz. A testbike.hu -n sincsenek elájulva tõle és õk is emlegeti ezt a defekt dolgot.

ne szomorkodj, iszonyat jó gumi, én nagyon szeretem, csodásan tapad, nagyon jól mászik, kanyarokban szépen tart. csak sajna eddig majdnem egy túra egy defekt. pedig annyira nem gyilkolom köves részeken. eddig CST belsõvel használtam (bár az X kinget is, és azzal egyetlen defektem sem volt) most vettem bele continentalt, meg majd töltök löttyöt, aztán hátha jobb lest. igaz, most elõre visszatettem az X kinget. ez elég jó felállásnak tûnik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
xkingre kivancsi vagyok en is egy ideje, csak 29erben csinalhatnanak belole egy konnyebb verziot.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk en nagyon regen nem hasznaltam Continental gumit, szal az en velemenyem ilyen szempontbol nem [sem:D] mervado, de azt tudom hogy a testbikeon sok az idiota
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Persze, én sem veszem õket szentírásnak de azért csak elkezd gyanakodni az ember. Most meg már ti is emlegetitek.....
Marci

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
testbike.hu-ra en azert annyira nem alapoznek tul sokat

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az lesz. Nekem is rengeteg defektem volt amig cst es decathlonos belsot hasznaltam, probald ki schwalbeval hatha nem a kulsovel van a baj.:)

jaja, most Continental belsõt kapott, hátha jobb lesz. az új kerekekre szerintem rocket ron kerül. ha matolcsy gazember gyurka is úgy akarja :D

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

jó hátra az Xking Szabi, tedd fel fordítva és remekül mászik, jól tapad, jól bírja defektet. nem úgy mint az a rohadék mountain king. azóta már plusz két defekt :)

Az lesz. Nekem is rengeteg defektem volt amig cst es decathlonos belsot hasznaltam, probald ki schwalbeval hatha nem a kulsovel van a baj.:)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

...és ezen gondolkozom hátra, van valakinek valami véleménye errõl a gumiról? Szerintem ennyi pénzért nem drága. Vagy esetleg jobban járnék X-Kinggel?

jó hátra az Xking Szabi, tedd fel fordítva és remekül mászik, jól tapad, jól bírja defektet. nem úgy mint az a rohadék mountain king. azóta már plusz két defekt :)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Meggyõztetek köszi :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

...és ezen gondolkozom hátra, van valakinek valami véleménye errõl a gumiról? Szerintem ennyi pénzért nem drága. Vagy esetleg jobban járnék X-Kinggel?

xking

nekem az õse volt. (all mountainnek hívták és szürke volt) a lexarabb amivel dolgom volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

UST-ben használom ezt a gumit sáros körülmények között. Száraz talajra nem jó választás.

A sebesség mindent megold.