Hátra szántam, még nem raktam fel. (gyorsan el kéne adnom ? :confused: )
Az lesz. Nekem is rengeteg defektem volt amig cst es decathlonos belsot hasznaltam, probald ki schwalbeval hatha nem a kulsovel van a baj.
jó hátra az Xking Szabi, tedd fel fordítva és remekül mászik, jól tapad, jól bírja defektet. nem úgy mint az a rohadék mountain king. azóta már plusz két defekt
...és ezen gondolkozom hátra, van valakinek valami véleménye errõl a gumiról? Szerintem ennyi pénzért nem drága. Vagy esetleg jobban járnék X-Kinggel?
...és ezen gondolkozom hátra, van valakinek valami véleménye errõl a gumiról? Szerintem ennyi pénzért nem drága. Vagy esetleg jobban járnék X-Kinggel?
UST-ben használom ezt a gumit sáros körülmények között. Száraz talajra nem jó választás....és ezen gondolkozom hátra, van valakinek valami véleménye errõl a gumiról? Szerintem ennyi pénzért nem drága. Vagy esetleg jobban járnék X-Kinggel?
A sebesség mindent megold.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Tudom kicsit késõn, de ez is lehetett volna egy olcsóbb megoldás, ugyanolyan súlyban, nagyon merev oldalfallal, igen jó tartással és gördüléssel.
Maxxis Ardent EXO-protection (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Lemértem a 2.35-ös Wicked Will-t 59.5 ~ 60mm széles, megegyezik a gyártói adattal. Bõven befért a Torába majdnem 1 centi sárférõhely maradt körbe, nem sok de van.
Egyébként nekem nagyon tetszik, elsõ komolyabb Schwalbe külsõm, remélem jó lesz, ja és VV köszi a segítséget!
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Ritchey Speedmax Beta gummákról?a pro változatot néztem ki és az érdekelne elsõsorban, hogy mennyire tartós?mert 470 g nem túl sok.bringakönyítés lenne a cél vele, elég vegyes felhasználás...aszfaltra ajánlják, mert a gördülési ellenállás kicsi,csak félek hamar megeszi a város.
valaki?