Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2011. november 14. - 13:17
Írta 2011. november 14. - 11:58
Létezik valami gumiápoló szer amivel ha befújom a használaton kívüli külsõt és elrakom valami normál páratartalmú helyre akkor az nem fog elrepedezni?
Persze valami olyasmi kéne amitõl nem lesz síkos, tehát ha fel kéne dobni õket hirtelen akkor ne kelljen mosogatni elõtte õket valami más vegyszerrel.
Glicerin.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. november 14. - 11:55
Persze valami olyasmi kéne amitõl nem lesz síkos, tehát ha fel kéne dobni õket hirtelen akkor ne kelljen mosogatni elõtte õket valami más vegyszerrel.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2011. november 12. - 21:22
Írta 2011. november 12. - 17:51
Téli tekeréshez országútira milyen gumit mondanátok? Most Conti SuperSport van fent, gondolom ez csúszkálós lesz.
conti tourride?
http://ebike.hu/imag...8e53fe244a5.jpg
bár ez se ér sokat, ha kemény a keverék. Autókon se a minták fognak télen, hanem az, hogy puhább a keverék és a sok kis bevágás miatt jobban melegszik, tehát meg se dermed. Ilyen szempontból talán a schwalbe lugano sok kis apró recéje lenne a nyerõ, ha a keverék megfelelõen puha mellé.
Írta 2011. november 12. - 11:22
Írta 2011. november 11. - 20:36
Nekem ugyanerre a célra kéne a közeljövõben 2 új gumi eddig az a verzió van hogy hátra 2.1-es Maxxis High Roller XC elõre pedig az új Conti Mountain King 2.2-ben. Vélemény? Nekem jobban tetszik a Conti a Maxxisnál de az eléggé bütykös ezért félek hogy hátul nagyon hamar lekopna, ezért gondoltam a Maxxisra.
tegyél hátra x-kinget
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 11. - 20:10
Nekem ugyanerre a célra kéne a közeljövõben 2 új gumi eddig az a verzió van hogy hátra 2.1-es Maxxis High Roller XC elõre pedig az új Conti Mountain King 2.2-ben. Vélemény? Nekem jobban tetszik a Conti a Maxxisnál de az eléggé bütykös ezért félek hogy hátul nagyon hamar lekopna, ezért gondoltam a Maxxisra.
Nekem a két RK közül az elsõ kissé haldoklik (van egy lyukacska az oldalfalon), na ha az elhal akkor én is mountain kinget teszek elõre. Hátra marad az RK, sarazni úgysem szeretek.
Írta 2011. november 11. - 19:32
nem is mindenes kell, hanem fõként terep
csak a szép kis erdei ösvényeket kénytelen vagyok aszfalton megközelíteni, viszont nem akarom legyalulni a bütyköket még a szórakozás elõtt, ezért keményebb keverékû gumit kerestem, vagy ami viszonylag "jól" bírja az országutat
...tudom, terepre kihegyezett gumiból ilyen nincs, de azért vannak fokozatok
Írta 2011. november 11. - 17:23
Írta 2011. november 11. - 16:49
csak a szép kis erdei ösvényeket kénytelen vagyok aszfalton megközelíteni, viszont nem akarom legyalulni a bütyköket még a szórakozás elõtt, ezért keményebb keverékû gumit kerestem, vagy ami viszonylag "jól" bírja az országutat
...tudom, terepre kihegyezett gumiból ilyen nincs, de azért vannak fokozatok
Írta 2011. november 11. - 14:51
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. november 11. - 13:57
apróban találtam egy kihagyhatatlan ajánlatot (6000 egy pár 90%os) és vasárnap lesz egy hosszabb tekerésem, ahol nem szeretnék minden gyökeren elkaparni
gondolkoztam még a Conti RaceKing-en, de az nehezebb, a Supersonicra meg most nincs keret
Írta 2011. november 09. - 23:15
Írta 2011. november 09. - 16:17
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. november 09. - 14:08
A Z-Max nagyon jó mindenes gumi, találhatsz jobbat is, de lehet többe fog kerülni.Sziasztok!
Elég komplex kérdéssel fordulok a tapasztaltakhoz:
Aktuálissá vált a gumicsere a bringán, viszont tanácstalan vagyok márka és típus téren is. Amatõr szinten XC-zek és erre alkalmas külsõt keresek. Az év minden szakában, esõben, hóban szárazon, murván tekerek így jó lenne ha a gumi is barátom lenne mindebben.
Másrészt örülnék neki, ha nem kopna drasztikusan aszfalton, mert a hegyeket kénytelen vagyok mûúton megközelíteni (kb 15-20km).
Eddig egy Ritchey Z-Max Intuition Pro külsõt használtam, amivel még meg is voltam elégedve, viszont nincs összehasonlítási alapom, és szívesen kipróbálnék mást is, hátha valami jobban megtetszik.
...tudom ez túl sok igény, amihez már kompromisszumok kellenek, de mégis kíváncsi vagyok hogy ti mit javasoltok
ha különbözõ márkákból és árkategóriákból tudnátok mondani néhány annak nagyon örülnék
Írta 2011. november 09. - 12:15
Írta 2011. november 09. - 11:45
Sziasztok!
Aktuálissá vált a gumicsere a bringán, viszont tanácstalan vagyok márka és típus téren is. Amatõr szinten XC-zek és erre alkalmas külsõt keresek. Az év minden szakában, esõben, hóban szárazon, murván tekerek így jó lenne ha a gumi is barátom lenne mindebben.
Másrészt örülnék neki, ha nem kopna drasztikusan aszfalton, mert a hegyeket kénytelen vagyok mûúton megközelíteni (kb 15-20km).
Eddig egy Ritchey Z-Max Intuition Pro külsõt használtam, amivel még meg is voltam elégedve, viszont nincs összehasonlítási alapom, és szívesen kipróbálnék mást is, hátha valami jobban megtetszik.
...tudom ez túl sok igény, amihez már kompromisszumok kellenek, de mégis kíváncsi vagyok hogy ti mit javasoltok
ha különbözõ márkákból és árkategóriákból tudnátok mondani néhány annak nagyon örülnék
csak egy gondolat. ha meg voltál vele elégedve, akkor szerintem annyira nem érdemes váltani. én elég sok tanulópénzt kifizettem gumira, mire sikerült megtalálni a megfelelõt. az nekem a conti mountain king, de neked ez nem lenne jó, mert aszfalton durván kopik és nedves aszfalton meg veszélyesen csúszik. bár szerintem az igazán jó terepgumik mind kopnak aszfalton. de nem vagyok szakértõ.
üdv
Írta 2011. november 09. - 11:19
Írta 2011. november 08. - 16:53
off.
kérdezhetek magánban? a pilisbe mennék, csak nemtom merre. vagy csak nagyjából.
Persze