imi72 said
Igen, szerintem az. A sok csomag miatt egyébként is keményre kell pumpálni a gumit, a nagy szélesség csak felesleges tömeg.
Oké, azt mondtad, hogy tömeg nem számít, de akkor már érdemesebb egy olyan külsõt szerezni, ahol a plusz tömegnek funkciója van, azaz keskenyebb, de a futófelület lényegesen vastagabb.
stellaz said
26-os kerékre még van elõnye a 47-es külsõnek, de 622-re szerintem is felesleges (nagy súly, nagy kerület mellett, miközben ez a kerékméret eleve könnyebben veszi a huplikat)
na meg ekkora méretben túra vázakba/merev villába nem is feltétlen fér el ekkora a gumi, pláne, ha sárvédõt is szerelsz fel, ezt célszerû ellenõrizni
defektálló belsõ helyett meg érdemes defektálló külsõt venni, nekem contival van nagyon jó tapasztalatom, pl. a conti contact nagyon jó túra gumi, alig kap defektet, bírja az üveget is, és elmegy 10 ezer km-t
Okéj, köszi! Egyelõre maradok akkor a keskenyebb gummánál.
Másik téma:Egy másik bicóba keresek 37x622-es méretû városi mintázató piros színû külsõt.

A gugli nem segített, nem találtam itthon ilyet. Esetleg tudtok ilyet valahol? Lehet külföldi is végsõ soron.
Köszi!