Schwalbe csak a németektõl jött eddig, mert ott ki lehet fogni akciósat nagyon olcsón.
Melyik német oldalakat érdemes figyelni?
Schwalbe csak a németektõl jött eddig, mert ott ki lehet fogni akciósat nagyon olcsón.
az mindig is erdekelt, hogy miert jok ezek az ontapados javitok? sok rosszat olvastam roluk, a javitas meg igyis ugyis idoigenyesebb, mint egy szimpla belsocsere (jo, 5 perccel kevesebb, mint egy tiptopnal). milyen elonyuk van?
Maxxis gumikat szeretnék használni XC versenyzésre. Sajnos semmilyen tapasztalatom nincs a márkával kapcsolatban. Tudnátok ajánlani típusokat (különbözõ idõre)? Jó alternatíva lehet a Schwalbe gumikkal szemben? Honnan érdemes megrendelni?
Maxxis gumikat szeretnék használni XC versenyzésre. Sajnos semmilyen tapasztalatom nincs a márkával kapcsolatban. Tudnátok ajánlani típusokat (különbözõ idõre)? Jó alternatíva lehet a Schwalbe gumikkal szemben? Honnan érdemes megrendelni?
conti rubber queen
svábli fat albert vagy hans danpf
specialized eskar esetleg enduro (még kapni pár helyen)
nedves úton (szándékosan nem írtam vizest) óvatosan a Race Kingel, én is dobtam már el a vasat mert bíztam a gumiban
meg nézem õket majd
most Conti Race Kingek vannak de kicsit vizesebb földön már nem bíztam bennük annyira, meg az elsõ 200m után sikerült is esni vele mert olyan helyen ahol eddig vígan meg tapadtam el csúszott alólam