Befért!majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék

Befért!majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Bekaptam egy jó két-három milliméter széles üvegszilánkot 23-as slick országúti gumival, szerencsére nem volt elég hosszú hogy a belsõt is kiszúrja, de a futófelületen keletkezett egy kis vágat ahol belefúródott.
Csináljak vele valamit? Be kell "tömni" valamilyen ragasztóanyaggal, vagy nem zavar vizet?
OK! Én is az vagyok. A boltban mutattak egy metszetet a gumiról és ez az 5mm-es felszúrás elleni védelem nagyon meggyõzõnek tûnt.majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék
Na végül ILYEN 37mm-est vettem, nem 35-öst.28 mm széles külsõ egy ilyen bringára + gyereküléshez szerintem kevés
ha aláfér a féknél, akkor egy 37 mm-es túragumi mindenképpen jobb választás
28-as a szelessege.
28-as a szelessege.mekkora a mostani?
622-35-ös gumit néztem ki, találtam elég jó áron és az is jóval nagyobb mint a mostani.
De mit kellene megmérnem és hogyan ahhoz, hogy tutira biztos legyek benne hogy befér? Mennyivel kell neki több hely vajon?
ugy tudom, hogy megszuntek a b kategorias continentalok.
És ezeket hol lehet kapni?
Tudnal ajanlani ilyen kulsot es hozza valo autoszelepes belsot? Valami olcsobb megoldast keresnek.
Tudnal ajanlani ilyen kulsot es hozza valo autoszelepes belsot? Valami olcsobb megoldast keresnek.28 mm széles külsõ egy ilyen bringára + gyereküléshez szerintem kevés
ha aláfér a féknél, akkor egy 37 mm-es túragumi mindenképpen jobb választás
Igazatok van, veszek inkább belsõket. De az autószelep az fontos lenne, mert kompresszorral szoktam fújni és azon az van, ráadásul ahogy néztem át is férne a felnin. 6 bar-t mire kézzel beletolnék az én gagyi pumpáimmal, megõszülnék.
Tudnál segíteni, hogy pontosan hol és milyen méretet kellene vennem? Még mindig nem teljesen tiszta a méret dolog.
Elvileg nekem akkor 28"-os kerékre kellene 28-as szélességû gumi?
Értem és nagyon köszönöm! Ez nagyon baráti áron van és a célnak tökéletesen meg fog felelni. Meg is rendelem.Igen , pontosan
Például : CST 622 25/32 (Kerék | Belsõ | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
622 25/32 A 622 a kerékméretet jelöli (ez a 28"-as) A 25/32 pedig az intervallumot. 25mm-tõl 32 mm-ig gumiig jó