tigger: köszi, akkor asszem rácsörgök a hirdetõre. Remélem 2,25 nem lesz túl széles. Telóba biztosan nem, vázba gyanús...
Köszi mindenkinek,
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nem égetõ sürgõs...Szilvásra viszont jó lenne ha megjönne.
Úgy látom Te képben vagy. Összefoglalnád, mint földidnek () hogy mit hova hogyan?
Van ugye a RR EVO: Schwalbe Racing Ralph EVO (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop ára sem vészes.
Rocket Ron Perf.: Schwalbe Rocket Ron HS406 ORC Performance kevl. (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop szintén jó árral
Régi Ralph: Schwalbe Racing Ralph HS351 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Apróból NN: Schwalbe Nobby Nic Perf. 2,25 szett új « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Ezek közül mit érdemes venni és melyik kerékre? Nem izgat hány km alatt kopik el, az a fontos, hogy tapadjon, hogy megbízható legyen (nem akarok még egy kulcscsont-törést).
Edit: 80-90kg, XC-túra, merevfarú (Kelly's Mobster)
Köszi,
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Schwalbe Racing Ralph HS351 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop
Esetleg ez? Mit tud ez a minta? Csak 4k / db lenne...
Hi,
Ennek Schwalbe Nobby Nic Perf. 2,25 szett új « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása lehet tudni a szélességét és a súlyát? Drótos, vagy kevlárperemes? E/H is ajánlott?
Köszi,
X
most hogy fent vannak az újak, mérve
NN 2,25
szélesslgek
minta nélküli oldalfal rész 50 mm
a legszélesebb oldalbütyöknél 53
RoRo 2,25
ugyanezek 52 és 54
szal igazából olyan 2,1 -2,125
annyira azért nem ijedtem meg
nagyon szimpi kis cucc, bár tartok tõle ha annyit tudok menni idén amit szeretnék akkor kell még idén vennem hátsó gumit ....
Udv
egy par Nobby Nic kerult a gepre, kerdesem nem lenne erdemes megforditani az elsot? ajanlott forgasirannyal ellentetesen felrakni? mintazatbol nekem adna magat
Egy gumi 99%-ban mindig akkor fékezhetõ jól amikor jobban gurul és az NN normálisan felrakva fékezhetõ jobban és akkor is gurul jobban. A kanyartartásáról megoszlanak a vélemények, elméletileg bizonyos szögig normálisan felrakva is kanyarodik jobban.Ha simán rakod fel akkor jobban gördül, ellenkezõleg jobban fékez és jobban tart kanyarban.
A sebesség mindent megold.
Elöl, nekem inkább a nagyobb kanyar stabilitás számítana, de hát te tudod.
Ha simán rakod fel akkor jobban gördül, ellenkezõleg jobban fékez és jobban tart kanyarban.
Nem sok, úgy 15km-nyi. Homokban szörnyû, majdnem eltaknyoltam a gyerekkel. Száraz aszfalton nem volt gond, de ott szerintem egyik gumival sincs. Hangosnak nem hangos, defektet nem kaptam.van már tapasztalat a gumival?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager