annyira azért nem ijedtem meg
nagyon szimpi kis cucc, bár tartok tõle ha annyit tudok menni idén amit szeretnék akkor kell még idén vennem hátsó gumit ....
van egy 85% -os ralphom, szólj, ha kell. 2 milkacsoki.
annyira azért nem ijedtem meg
nagyon szimpi kis cucc, bár tartok tõle ha annyit tudok menni idén amit szeretnék akkor kell még idén vennem hátsó gumit ....
Udv
egy par Nobby Nic kerult a gepre, kerdesem nem lenne erdemes megforditani az elsot? ajanlott forgasirannyal ellentetesen felrakni? mintazatbol nekem adna magat
Egy gumi 99%-ban mindig akkor fékezhetõ jól amikor jobban gurul és az NN normálisan felrakva fékezhetõ jobban és akkor is gurul jobban. A kanyartartásáról megoszlanak a vélemények, elméletileg bizonyos szögig normálisan felrakva is kanyarodik jobban.Ha simán rakod fel akkor jobban gördül, ellenkezõleg jobban fékez és jobban tart kanyarban.
A sebesség mindent megold.
Elöl, nekem inkább a nagyobb kanyar stabilitás számítana, de hát te tudod.
Ha simán rakod fel akkor jobban gördül, ellenkezõleg jobban fékez és jobban tart kanyarban.
Nem sok, úgy 15km-nyi. Homokban szörnyû, majdnem eltaknyoltam a gyerekkel. Száraz aszfalton nem volt gond, de ott szerintem egyik gumival sincs. Hangosnak nem hangos, defektet nem kaptam.van már tapasztalat a gumival?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ha simán rakod fel akkor jobban gördül, ellenkezõleg jobban fékez és jobban tart kanyarban.Udv
egy par Nobby Nic kerult a gepre, kerdesem nem lenne erdemes megforditani az elsot? ajanlott forgasirannyal ellentetesen felrakni? mintazatbol nekem adna magat
Udv
nem veletlen
nemetek imadnak mindent hasonlitgatni, szamszerusiteni, rangsorolni.
mi az ijeszto rajta?
kösz
ilyen tesztek vannak angolul is valahol? azért kérdeztem a németet, mert eddig ilyen méréseket csak olyan nyelven láttam
lemértem a 2,25-ös RoRo-t. 480g. kicsit ijesztõ