nem veletlen
nemetek imadnak mindent hasonlitgatni, szamszerusiteni, rangsorolni.
mi az ijeszto rajta?
az anyagmennyiség . jó a 2,25-Ralphot se ütöttem fel soha, és sokkal az se volt nehezebb.
nem veletlen
nemetek imadnak mindent hasonlitgatni, szamszerusiteni, rangsorolni.
mi az ijeszto rajta?
kösz
ilyen tesztek vannak angolul is valahol? azért kérdeztem a németet, mert eddig ilyen méréseket csak olyan nyelven láttam
lemértem a 2,25-ös RoRo-t. 480g. kicsit ijesztõ
valaki esetleg nem tud valami jó kis fricc méricskélõs tesztet utcai-túra gumikról?
És alsó kategóriában is jobb, mint a Rubena, ami hiába cseh.A CST tajvani cég, a világ ötödik legnagyobb gumigyártója (ez nem a kerékpárgumikra értendõ). Saját neve alatt elsõsorban "low budget" gumikat dob piacra. Magasabb minõségû termékeit Maxxis márkanév alatt forgalmazza.
A sebesség mindent megold.
Befért!majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Bekaptam egy jó két-három milliméter széles üvegszilánkot 23-as slick országúti gumival, szerencsére nem volt elég hosszú hogy a belsõt is kiszúrja, de a futófelületen keletkezett egy kis vágat ahol belefúródott.
Csináljak vele valamit? Be kell "tömni" valamilyen ragasztóanyaggal, vagy nem zavar vizet?
OK! Én is az vagyok. A boltban mutattak egy metszetet a gumiról és ez az 5mm-es felszúrás elleni védelem nagyon meggyõzõnek tûnt.majd mondd, hogy milyen, kíváncsi vagyok milyenek ezek a "drágább" CST-ék
Na végül ILYEN 37mm-est vettem, nem 35-öst.28 mm széles külsõ egy ilyen bringára + gyereküléshez szerintem kevés
ha aláfér a féknél, akkor egy 37 mm-es túragumi mindenképpen jobb választás
28-as a szelessege.