SCHWALBE AV15 BELSÕ - Bringa Butik Webáruház
autószelepest max trekkingméretûben lehet kapni, 30mm környékén és felette.
autószelepest max trekkingméretûben lehet kapni, 30mm környékén és felette.
Elvileg nekem akkor 28"-os kerékre kellene 28-as szélességû gumi?
Tudnál segíteni, hogy pontosan hol és milyen méretet kellene vennem? Még mindig nem teljesen tiszta a méret dolog....de ha tényleg öreg a bringa, akkor a belsõ sem lesz hosszú életû, úgyhogy érdemes lesz beszerezni 28-as szélességû autószelepes belsõt (CST, Continental, Schwalbe stb, szinte mindenki gyárt ilyet, nekem az utóbbitól van)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
imi72 mondta, hogy igen, igaza is van, hogy biztos öreg már, de én inkább Prestát tennék helyette (tehát nem autószelepet =Schrader), hisz ehhez való a bicikli, min. 6 bar mondjuk 28-as kerékkel, ha még gyerekülés is van. Valve stem - Wikipedia, the free encyclopediaAutó szelepre átalakító adapter létezik ehhez vajon?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Autó szelepre átalakító adapter létezik ehhez vajon?Igen. Prestával (=Sclaverand) ált. föl lehet fújni.
Ridley Noah Fast
Köszi szépen, csekkolom.622 kerékátmérõ mm-ben (28", modern szabvány, lehet kapni)
28 szélesség mm-ben
Nálunk okoz. A bovdentartó szem miatt nem tudom elég magasra tenni az adaptert. Ha alá teszem, akkor meg olyan alacsonyan van, hogy beleér a gumiba ha belemegyek akár egy kisebb kátyúba is.attól még rá kéne mennie a bowdennek meg van a helye, két különbözõ gyerekülés is van itthon, de ez nem okozott problémát
attól még rá kéne mennie a bowdennek meg van a helye, két különbözõ gyerekülés is van itthon, de ez nem okozott problémátHali!
Sajnos az MTB-mre nem tudtam feltenni a gyerekülést, mert a bovden pont a nyeregvázcsövön megy le az átdobóhoz
Köszi!
Ridley Noah Fast
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ridley Noah Fast
ezek nem véletlenül azok a B kategóriás Continental gumik, amiket a gyárban kidobásra szánnak - ezért megsütik az oldalfalát, hogy használhatatlan legyen -, de mégis eladásra kerülnek néhány ezer forintért?