Nagyon adja, az alsó vázcsövön kell váltani és 4 sebességes. De legalább a gyerekülés jól áll rajta, a célnak megfelel.
Csak hát ez a gumizat, ez szörnyû.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ridley Noah Fast
Köszi szépen, csekkolom.622 kerékátmérõ mm-ben (28", modern szabvány, lehet kapni)
28 szélesség mm-ben
Nálunk okoz. A bovdentartó szem miatt nem tudom elég magasra tenni az adaptert. Ha alá teszem, akkor meg olyan alacsonyan van, hogy beleér a gumiba ha belemegyek akár egy kisebb kátyúba is.attól még rá kéne mennie a bowdennek meg van a helye, két különbözõ gyerekülés is van itthon, de ez nem okozott problémát
attól még rá kéne mennie a bowdennek meg van a helye, két különbözõ gyerekülés is van itthon, de ez nem okozott problémátHali!
Sajnos az MTB-mre nem tudtam feltenni a gyerekülést, mert a bovden pont a nyeregvázcsövön megy le az átdobóhoz
Köszi!
Ridley Noah Fast
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ridley Noah Fast
ezek nem véletlenül azok a B kategóriás Continental gumik, amiket a gyárban kidobásra szánnak - ezért megsütik az oldalfalát, hogy használhatatlan legyen -, de mégis eladásra kerülnek néhány ezer forintért?
Semmi "sütést" nem láttam rajtuk. Egyszer vettem észre a trekking gumin, h a reflektor csík egy picit hullámos volt az oldalfalon. A forrásom szállít a Német gyárból és az elmondása szerint ezek "leesnek" a kocsiról. Nem igazán érdekel a történetük, fontos számomra, h sokkal olcsóbban hozzájutok és a kínálat is óriási.ezek nem véletlenül azok a B kategóriás Continental gumik, amiket a gyárban kidobásra szánnak - ezért megsütik az oldalfalát, hogy használhatatlan legyen -, de mégis eladásra kerülnek néhány ezer forintért?
Ridley Noah Fast
ezek nem véletlenül azok a B kategóriás Continental gumik, amiket a gyárban kidobásra szánnak - ezért megsütik az oldalfalát, hogy használhatatlan legyen -, de mégis eladásra kerülnek néhány ezer forintért?privátban szívesen megosztom, de csak Conti van
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem meg lelkiismeret furdalásom volt most nemrég, mikor lecseréltem a még használható állapotban lévõ, 14 ezret futott gumikat, mert ballonosabbat szerettem volna
:D:D
A sebesség mindent megold.
Akkor én nem vagyok norma, minden évben új gumákat veszek mindkét bicóra. :-(
az is fontos, hanem a legfontosabb! :-))Hagyjad már Jani olyan szép színe lesz tõle
Ridley Noah Fast
Hagyjad már Jani olyan szép színe lesz tõleA szilikont ne ajánljad, mert árt a guminak.