A kettõ között nincs is aszfaltozott út.
Királyszállás isztimérhez tartozik hivatalosan ezért írtam így és mindig így írom. Sokan azt hiszik két település....
A kettõ között nincs is aszfaltozott út.
A kettõ között nincs is aszfaltozott út.isztimér királyszállás
A sebesség mindent megold.
Azért kérdeztem mert felénk olyan utak vannak hogy haver szinte hetente 2-3 defektet javít az országútiján. Ezért nem vettem használtan országútit hanem az mtb t akarom átszerelni.
Mindenkinek köszönöm a segítséget
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Úgy döntöttem, hogy lecserélem a Smart Samokat, mert kanyarokban eléggé sodrósak. De enm igazám tudom, hogy pontosan mi is lenne számomra a legideálisabb választás.
Amire használom: fõként terep, de terepre kb 10 km aszfalton jutok el, s ugyanígy haza is. Van néha városi rohangászás is.A terep a TOP maratonoknak megfelelõ terep. Fontos a jó kanyar stabilitás és a jó gyorsíthatóság. 2,1" széles. Én kb 65 kg vagyok, ha ez számít valamit. Schwalbee RR,NN ára miatt felejtõs.
Amiket eddig nézegettem: Maxxis Ignitor, Maxxis CrossMark, CST C1671 Camber EPS, Continental RaceKing.
Tapasztalatok, vélemények, ajánlások?
Sziasztok tudom kicsit fura lesz a kérdés de hátha tudtok segíteni. Lenne egy mtb kerékpárom ebbe szeretnék országútra kerékszettet venni, biztos hülyén fog kinézni de megoldható hogy 1,5 col széles slick gumikat rakjak a felnire? Azért kellene mert ismerõsök akik bringáznak csak országúton mennek. Cross bringákkal. Én meg mtb vel kiköpöm a tüdõm hogy tartsam a tempót.
Vagy milyen megoldást lehet találni illetve milyen gumikat ajánlanátok ?
Azt nem tudjátok (a schwalbe 2011-2012es katalógusokat nézegettem) hogy a schwalbe miért csökkentette le egész durván a gumijainak teherbírását?
Mert sem az összetétel sem a szövés sem a gumianyaga nem változott,de amit pl 2011-ben 145kilóig ajánlottak,azt idén már csak 110ig lásd pl smart sam 2,25 performance. De ugyanez vonatkozik pl a racing ralph performance-ra is,ami ugyanúgy mint a smart sam, tavaly 145kilóig volt jó,most meg 110ig ajánlott!