Sztm ez pont egy felesleges dolog, én megoldottam egy 2e Ft-os pumpával.......
köszönjük mse
lehet hasznos, de én biztos kiröhögném aki egy ilyen cuccal jönne szembe az erdõben
de nem is közlekedsz 2,2+-os, erõsen mintás, s még netán ust gumival.
Sztm ez pont egy felesleges dolog, én megoldottam egy 2e Ft-os pumpával.......
lehet hasznos, de én biztos kiröhögném aki egy ilyen cuccal jönne szembe az erdõben
A sebesség mindent megold.
Miért? Szerinted annyira hasznos,h az mellékes?
OFFFÉn se tudtam. Még abban sem voltam biztos, hogy egy megyében vannak.
Országútira kell egy rendes gumi és nagyon kicsi lesz a defekt esélye.
Királyszállás isztimérhez tartozik hivatalosan ezért írtam így és mindig így írom. Sokan azt hiszik két település....
A kettõ között nincs is aszfaltozott út.
A kettõ között nincs is aszfaltozott út.isztimér királyszállás
Azért kérdeztem mert felénk olyan utak vannak hogy haver szinte hetente 2-3 defektet javít az országútiján. Ezért nem vettem használtan országútit hanem az mtb t akarom átszerelni.
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Úgy döntöttem, hogy lecserélem a Smart Samokat, mert kanyarokban eléggé sodrósak. De enm igazám tudom, hogy pontosan mi is lenne számomra a legideálisabb választás.
Amire használom: fõként terep, de terepre kb 10 km aszfalton jutok el, s ugyanígy haza is. Van néha városi rohangászás is.A terep a TOP maratonoknak megfelelõ terep. Fontos a jó kanyar stabilitás és a jó gyorsíthatóság. 2,1" széles. Én kb 65 kg vagyok, ha ez számít valamit. Schwalbee RR,NN ára miatt felejtõs.
Amiket eddig nézegettem: Maxxis Ignitor, Maxxis CrossMark, CST C1671 Camber EPS, Continental RaceKing.
Tapasztalatok, vélemények, ajánlások?